Nej det är inga minderåriga bortkomna tjejer som får prova på att bli bundna eller piskade..

Följer en del feminister på instagram , vilka okunskaper som finns om BDSM..

Nu har jag suttit här hemma och följt pride på nätet. Jag har kollat in på videos och följt alla mina vänner som varit där.

Och så går jag in här på morgonen och kollar instagram , följer en del feminister. Jag har inte samma åsikt som alla, jag har framför allt inget manshat. Jag vill få en förändring i samhället där alla ska få vara som den är.

Jag är nog en udda feminist, jag har jobbat med att sälja sexprodukter, jag har jobbat med att sälja rena BDSM produkter. Jag har varit på erotik mässor och sålt alla sorters produkter.

Jag har en bred och stor kunskap men långt ifrån all kunskap när det gäller sex och BDSM.

Jag har oxå jobbat inne på kinkykvarteret och sålt produkter.

Jaa jag har varit med i över 12 år nu i den här sk branschen.. den sexuella branschen …

Men, att sitta hemma och ta emot en bild från en vän som varit inne på kinky på pride . Den personen har bland annat gjort sig skyldig till att inte följa reglerna där inne. Det är fotoförbud inne på kinky, men den regeln kan man ju skita i bara man får skicka ett kort till en av de mest kända feministerna med en text om : Män stod och band en liten bortkommen flicka i ett tält ( där man kan få testa på att bli bunden). Sexistiskt om hur män tar för sig av minderåriga vilseledde små flickor inne på kinkykvarteret..

Hur fel och sexistiskt det är att bli bunden och piskad och att det enbart handlar om att det skulle vara unga vilseledda minderåriga flickor som utnyttjas..

Till att börja med så kommer INGA minderåriga varken pojkar eller flickor in på kinky på pride. Bara det är ju rent åt helvete att starta ett drev med lögner plus att feministen inte ens varit där och har så mycket åsikter om något hon aldrig ens sett.

Det här med att det skulle handla om sex när det gäller att bli bunden är helt fel. Det har inget med sex att göra för många, det handlar inte ens om en sexuell handling.

Utan man ¨försvinner¨ i sig själv , endorfiner som släpps loss och personen kan hamna i ett välmående..

Finns så många olika känslor med att bli bunden, men oftast handlar det inte om en sexuell njutning av dem som utövar rep.

Uppe på kinky kan vem som helst få prova på att bli bunden eller piskad. Att det inte skulle vara med säkerhet inför all publik har jag aldrig sett. Det är ju ingen som skulle våga gå över en gräns där. Det säger sig ju självt.

Men den här ¨vännen¨ som vill få igång den här feministen hen vet ju verkligen vilka knappt hen ska trycka på för att feministen ska kasta sig ut på sociala medier och lägga ut lögner om en grupp som de inte har någon kunskap om.

Jag själv har klaustrofobi och skulle aldrig gå med på att bli bunden om jag inte kunde lita på den som band. Har ingen stor erfarenhet att bli bunden men jag har blivit det av en väninna som är duktig på att binda. Henne litade jag på och eftersom jag är heterosexuell så borde det ju inte vara så svårt att förstå att den sortens bindning INTE har med sex att göra. Nej utan det handlar om att släppa taget och försvinna in i sig själv.

Och en av de kvinnorna som binder uppe på kinky har kurser i att lära ut hur man binder. Säkerheten med att snabbt komma loss. Hon är en bland de med mest kunskaper om rep och att binda. Hon ville ha ett samarbete med mig när jag hade egen firma om att komma ner till Norrköping och ha kurser till kvinnor som ex kommit in i klimakteriet. Så att de skulle komma loss i sina spänningar och bara släppa loss och flyga iväg ..För att helt enkelt att må bra.

Finns ingen sexuell handling i det..

MEN…när det gäller att binda och piska så handlar det INTE om att det alltid ska vara kvinnor som blir det.

Nej BDSM är helt könslöst!!

Att bli piskad handlar om oxå för många att INTE ha en sexuell handling med i den sessionen.

BDSM är ett så stort område och det bästa är väl att släppa taget om alla okunskaper ihop med fördomar man har och bara låta andra människor ha sitt.

De två åren jag jobbade på kinky , det jag såg så var det mest män som testade att bli piskade.

Men INGA minderåriga pojkar eller flickor.

För att få komma in på kinkykvarteret så måste man visa leg. 18 år är gränsen för att få komma in där.

Jag förstår inte denna feminist varför ska det skrivas och hetsas mot en grupp.

Är det inte det som Pride handlar om ?

Att vi alla ska få vara oss själva..

Nu ingår BDSM i Pride rörelsen.

Men när ska man våga börja prata om det som är för många det mest förbjudna ?

Kinky, fetischer, underkastelse och dominans.

OM någon mår bra av att bli bunden eller få smärta..Är det fel på den personen då ?

För i det friska och sunda BDSM handlar allt om med ..

Samtycke

Tillit

Trygghet

Respekt

I alla sessioner.

Och att få prova på Pride hur det känns att bli bakbunden är nog det säkraste stället att få testa på.

Att testa på att bli piskad på Pride är nog oxå det säkraste stället att då testa in det på.

När jag såg den här händelsen på instagram som feministen lagt ut så kände jag fy fan vilken okunskap den här personen har.

Alla ska ha sex på hur hon är och tycker om DÅ är det normalt..Men att testa och prova nya vägar att njuta på då är det usch och fy och ohh så hemskt..

Snacka om att vara dubbel i sina budskap !!

Låt alla få vara som de är..

Stoppa kvinnoföraktet.

Men stoppa oxå föraktet mot grupper som du själv inte kan förstå hur det är själv.

Inte kan jag förstå vad och hur eller varför alla personer är i sin sexualitet. Men jag skriver inte ner dem och jag låter dem vara som de är.

Den här feministen ändrade jag åsikt om i morse.

För min del så är det ju inte svårare än att jag slutar följa henne.

För jag äger inte alla fördomar om kvinnor och sex som hon gör..

Utan släpp loss kvinnor och låt dem få vara som de är.

Gillar de pisk , skit i det du och låt dem gilla det.

Gillar de att bli bunden , skit i det du och låt dem gilla det.

Frågan är bara vad skriver den feministen om kvinnor som binder och ger pisk..

På samma sätt som en man gör…

Sug på den du en stund..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.