Igår kränkte jag en man..

Jag bara vände på vad han skrev och skrev samma till honom..

Han hade berättat för mig att han var välhängd.

Jag bara frågade varför skriver han det.

Han kom tillbaka efter ett par dagar och skrev att han trodde att jag skulle uppskatta att bli rejält fylld.

WOW tänkte jag..

När jag skrev till honom att jag trodde att han var den mannen som tyckte om att stå på alla fyra och svanka. Och invänta på att jag skulle sätta på honom med den stora dildon som sitter på min strap.

Hela denna sjuka konversation slutade med en kränkt man.

Han var glad att inte träffa mig, för han Vill inte träffa bitterfittor som inte fått uppleva det de vill…

Och så blockade han mig..

Tjohooo skrek jag äntligen har jag kränkt en man på samma sätt som han kränker mig!!

Så du Max49 du kom inte så långt med mig att berätta om att du är välhängd..

Undrar om han är lika på om sin stora om vi skulle ses på krogen i Linköping någon gång.

Kvällen igår avslutades med att jag fick avhyvla en mycket ung man som ville knulla en kvinna över 60 år.

Tjaa det var väl inte så där jättekul att titta in på Happypancake igår..

Men samtidigt så blev jag på lite gott humör för jag kränkte en man igår. På ett sätt som jag blivit kränkt på så många gånger att det finns inga siffror på det.

Nej kvinnor vi ska inte ta att bli kränkta längre.

Vi kommer säkert ingen vart med att kränka tillbaka på nätet.

Utan min tro är och som stärker mig iaf.

Jag vet vem jag är sexuellt.

Jag känner min sexuella kropp.

Jag vet vilken man jag vill lära känna.

Den mannen som jag kan lära upp hur min kropp fungerar.

Där det handlar om att han är lyhörd på mig lika mycket som jag är lyhörd på honom.

Vi måste kunna kommunicera och att kommunicera det handlar om att lyssna och ha modet att säga hur man känner det utan att någon ska försöka ändra om den åsikten jag äger.

Finns den här mannen?

Ojaa det gör han..

Det finns många av dem, bara att det är svårt att snubbla på dem bara.

Och som jag säger jag har det så bra med mig själv så jag kan leva ensam oxå.

Men..

Kvinnor ta över makten över er kropp.

Eftersom så mycket med #metoo och jämställdhet handlar om den sexuella delen.

Ta den makten över din kropp och din sexualitet.

En kvinna som känner sin kropp och vet hur hennes njutning är hon har makten..

Makten över sin kropp..

Vet du kvinna vad orgasmer betyder för din kropp?

Eller vet du bara hur många olika orgasmer en kvinna har gömd i sin kropp?

Ur katerina Janouchs bok Orgasmboken skriver hon om vilka olika slags orgasmer en kvinna har.

Vilka kan vara..

drömorgasm

sprutorgasm

vaginalorgasm

klitorisorgasm

G-punktsorgasm

Analorgasm

Och några till….

Vad kan påverka kroppen med orgasmer?

De får oss att slappna av i hela kroppen.

Huden slätas ut och du slipper ifrån rynkor.

Du blir piggare i både kropp och själ.

Kan lindra huvudvärk och mensvärk.

Du som är smärtpatient kan minska smärtan med orgasmer.

Och du som har svårt att somna ge dig en orgasm innan du ska somna.

DU tar över makten och det friska sunda över din egna kropp.

Ingen porrfilm beskriver detta för dig.

Utan lär dig DIN kropp och var dina triggpunkter finns.

Du VET vem du är sexuellt.

Det här är en makt som bara du själv kan känna.

När en man kränker oss då ska vi svara upp med samma medicin..

Det som alltid får en man att bli kränkt det är att tala om för honom vilken liten kuk han har.

Eller säg som jag när jag tar till min härskartekning..

Men lilla gubben då ….

Ojaa jag är allt härdad och vet hur jag ska kränka tillbaks om jag känner för det.

Det är bara det att jag med till slut hamnade i ¨ Jag orkar inte käfta längre med dessa män¨ ..

Men när jag fick reaktionen att bli blockad och kallad för bitterfitta då jublade jag..

Jag slog tillbaka med samma mynt och han blev kränkt den lilla mannen med den stora..

Som säkert är den där lilla …..

Nu handlar inte det här om att ALLA män är på det här sättet.

Nej det är en del män men inte ALLA män.

Istället för att föra ett könskrig med de männen så är mitt råd.

Ta makten över dig själv så har du lättare att hantera dessa skitstövlar.

Och det är den makten vi måste lära de unga tjejerna.

Inte tala om för dem att de inte får ta sig mellan benen.

Våga stötta din dotter till att bli en stark kvinna som vet vem hon är och vilken sexuell kropp hon äger.

För det är ingen mer än oss själva som äger våra kroppar och dess sexualitet.

Så kvinnor ta makten över din sexuella, kåta heta kropp och må bra i dig själv.

Tro inte att sex handlar om att finnas tillhands eller att du måste fejka en orgasm för att inte göra din kille ledsen.

Jag har aldrig i hela mitt 61 åriga liv fejkat en orgasm..

Men idag vet vi att många kvinnor fejkar för att vara mannen tillags.

Så kom nu hoppa upp på tåget det går nu..

Nu tar vi makten över vår sexuella del i våra kroppar.

2 kommentarer

  • M16 oktober, 2021 kl. 10:15
  • Svara

  Skillnaden är att hans mening inte var att kränka dig, utan att han bara hade dålig social kompetens och svårt i kontakten med kvinnor. Troligen för att han helt enkelt inte vet bättre. Kan vara intelligensrelaterat. Eller för att han fått lära sig att storleken är viktig för kvinnor efter flera som uttryckt det i media och kanske t.o.m. hånat män med små penisar. Och då försökte öka sina chanser med att inleda så. Medan din direkta avsikt var att kränka honom med den kommentaren och ”ge igen”. För något som inte ens var illa menat. Och vad är bättre för att ta ned de flesta heterosexuella män i deras manlighet än att just antyda att de skulle vara gay.

  Om du istället hade skrivit något liknande grovt om ditt eget kön från ett kvinnligt perspektiv, så hade han säkert blivit mer intresserad istället. Och då hade du givit detsamma tillbaka. Det gjorde du inte nu.

  Min erfarenhet är att det är just den sortens män som attraherar kvinnor också. De råaste, grövsta och mest macho ”alfahannarna”. För att de ”lite farliga” männen alltid har varit mera spännande. Medan de snälla blir hånade, lurade, kränkta, mobbade och sedda som mesar och töntar. Det var den sortens killar som tjejerna hade roligt åt och hånade på skoltiden. Medan de valde de absolut värsta mobbartyperna, eftersom allt handlade om vilka som hade högst ”status” då med. Det finns massor av helt vanliga män på landsbygden som levt ensamma i hela sina liv och skulle göra allt för en kvinnas kärlek och värdera henne framför allt annat om de bara fick chansen. Men de har ju inte lika mycket utseende, framgång, status, bra jobb etc och har därför blivit ratade gång på gång tills de till slut ger upp. Så är det aldrig för grovt kriminella som sitter inne för att de gjort grova våldsbrott, de har alltid fått nya kvinnor hela tiden istället och anses jättespännande och attraktiva. Just för att de är ”lite mera farliga”.

  Det funkar precis lika som i naturen och är ingen skillnad. Och vilken sorts hannar är det som alltid får honorna där och ”rätten” att para sig? Vilka egenskaper har de, som honorna söker efter och har favoriserat i alla tider?

  Det finns ett uttryck som lyder ”Nice guys finishes last”. Det stämmer helt och hållet. Och du gillar och söker efter en man som är snäll och värderar det som en av de främsta egenskaperna, så är ju det jättebra. Men då tillhör du en kraftig minoritet.

  1. Då tillhör jag en kraftig minoritet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.