Igår blev en dag som jag blev både rörd och stolt i en enda röra.

Att få feedback på det jag skriver om är något som stärker mig.

Vi alla behöver ju bekräftan så även jag.

Sitta här och skriva i min blogg år ut och år in och inte veta mera än att jag har bra med läsare.

Men jag vet ju inte hur andra tar emot mina ord.

Så när jag får de där orden att det betyder mycket att läsa mina ord. Då blir jag både rörd stolt och glad.

Min blogg heter ju kvinnorslust. se så det förstår man ju då att jag skriver mest om kvinnor. Men jag har även kunskaper om männens sexuella njutning. Kan inte påstå att jag har kunskaper i hur män fungerar för då hade jag löst väldig mycket.

Men jag kan skriva om hur man kan ge en man njutning.

Mitt stora engagemang är att ALLA KVINNORS RÄTT TILL SIN SEXUALITET OCH NJUTNING UTAN ATT DÖMAS AV ANDRA.

Är det något som vi kvinnor lever med idag så är det inskränkthet om vi är starka , raka, har ett öppet sinne, livsnjutare, drivande, dominanta eller bara de kvinnor som gillar att knulla runt.

Herre Gud kvinnor som inte underkastar sig mannen..OJ OJ OJ OJ …hemska kvinnor!

Och till råga på allt så tycker de om sex oxå..

Alltså det vet ju alla att den där kvinnan har ju knullat till sig den där cheftjänsten.

Inte har hon samma kompetens som jag som man har det fattar väl alla.

När det kan bli röstning till ett styrelse uppdrag och kvinnan får mera röster mot mannen. Hur går tankarna om den röstningen?

Mycket av det här handlar om sexuella fördomar vi lever med i samhället.

Kvinnor som är heta kåta och lyckliga visst är de häftiga.

Tänk så många kvinnor som sökt upp mig bara för att berätta för mig med gnistrande ögon vad de fått uppleva i sin sexuella njutning.

Kvinnor som haft unga män som lovers , de har viskat i mitt öra..Fan vet du han är lika gammal som min son.

Det där förbjudna för kvinnor , har en man träffat en kvinna som är lika gammal som sin dotter. Han är ju kungen då alltså..

Men en kvinna som har en så ung man som sin son fy fan vad är det för fel på henne och så äckligt..

Känns det igen?

Jag har träffat 90 årig kvinna som det lyst om när hon var och köpte en sexleksak och berättade att hon hade en älskare oxå. Men han var ju inte lika gammal som henne för de klarar inte av att ha sex sa hon med glimten. Och jag jublade med orden: DU är min idol kommer aldrig att glömma dig. Och det har jag inte gjort heller, är hon i himlen så hoppas jag att hon njuter där uppe oxå.

Alla kvinnor jag träffat som varit så ledsna för de får ingen hjälp av vården med sin smärta vid samlaget.

Där har jag kramat, stöttat och givit massor med råd.

Många gånger har jag bara fått förklara hur det är att ha sex. Att ingen är den andra lik.

Att släppa alla krav och prestationer.

Alla kvinnor med endometrios , jag med har levt med det helvetet från 17 till 46 år..Säg inte att jag inte kan eller vet något om den sjukdomen.

Jag läser av min egna kropp väldigt öppet rakt och kan förmedla hur en kvinnokropp kan vara.

Men jag kan aldrig skriva en endaste mening som stämmer på alla kvinnor.

Mitt engagemang började när jag kände vad den sexuella njutningen betyder för kroppen och själen.

När jag startade ett nytt liv med mig själv efter ett långt förhållande. Hur min kropp vaknade till på ett sätt som jag aldrig upplevt innan jag blev ensam. Jag var 47 år när min resa började, en resa som jag har upptäckt så mycket vad som finns i kvinnokroppen.

Varje gång jag berättat min historia så har det alltid rest sig en kvinna och sagt Oh så härligt att du kan berätta om din resa . Jag med har gjort en men aldrig vågat prata om min resa..

Du är inte ensam om att finna glädjen med din sexuella njutning.

Den som får alla kvinnor att må bra till både kropp och själ.

Bara den är helt kravlöst och utan prestationer.

Inte en kvinna ska behöva ta emot sex mot sin vilja.

Jag har träffat så många kvinnor som gråtit över att de inte får orgasm. Och deras skuld i sig själva att det går inte.

Kommer aldrig att glömma dig unga kvinna som kom ner till butiken helt förtvivlad med tårarna som rann på kinderna. Snälla hjälp mig för om inte jag får orgasm ikväll med min kille då gör han slut med mig.

Eller mitt lilla hjärta som jag inte vet något om. Du som kom ner gång efter gång och ville ha mina råd och hjälp för att du kunde inte ta emot din mans stora penis. Oh vad jag har tänkt på dig de här åren som jag inte jobbat.Glömmer inte dina sista ord till mig. ¨ Vet du vad min största önskan är?¨ Att jag ska komma ner hit och visa upp mitt barn för dig. Jag har aldrig träffat dig igen efter du stod där framför mig och som du sa ett sista försök att kunna ta emot din mans penis.

Eller du äldre kvinna som hade din hysteriska dotter i telefonen som grät och var så rädd. Du letade en dildo till din dotter som hon skulle köra in i sig för att sedan kunna ta emot sin man. Det var inte frågan om att ge några sexuella informationer. Bara han fick komma in i henne för det var bara han det gällde.

Eller du kvinna vars man jag pratade med över disken som berättade att han hade minsann rätten att få sex med sin fru som han varit gift med i 3 dagar. Hon satt hemma i ett nytt land med ingen hon kände och var livrädd för sin man och vad han krävde av hennes kropp. Den kvällen åkte jag hem och grät.

Och jag sitter nu oxå och gråter mina tårar rinner när jag tänker på er kvinnor som jag träffade under fem år som jag jobbade i en sexbutik. Där många kvinnor kom och sökte upp mig där jag fick ett rykte om att gå ner till henne och prata hon vet det mesta.

Min kropp orkar inte jobba , jag fick betala dyrt med min hälsa men det priset var det värt.

Jag tänker så ofta på er alla kvinnor som sökt upp mig.

Många av er finns med mig och jag kommer aldrig att glömma mitt möte med dig.

Jag kanske inte minns hur du ser ut, men jag minns hur du vågade ge mig tilliten och tilltron med öppna dig och be om hjälp.

Jag kommer aldrig att glömma er!

Igår när jag fick några brev från kvinnor ….

Blev jag så glad och känslosam.

Jag fortsätter och skriva om min kamp och berätta om mina år som lustkonsult.

Mina möten med så många kvinnor och män som öppnat sig och berättat om sin sexuella njutning.

Tack alla för ert förtroende..

Jag har betalat min domän ett år till så det blir ett år till att skriva på min hemsida.

Min hemsida som jag skrivit i sedan 2013..

Jag känner att jag gör nytta och att jag har något att förmedla med min ord.

Ta hand om er och var rädda om er.

Ni har bara en kropp och vårda den med massor av härliga njutningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.