Blev inte alls som jag tänkt mig denna dag.

Idag är det 1 år sedan jag opererade mig.

Jag skulle ju ut och ha en trevlig dag idag. Fira för mig själv på ett års dagen.

Nu blev det inte så. Min mage har varit i kaos sedan i söndags. Den här natten har varit hemsk.

Inte fått sova mycket alls utan suttit mest på toan. Dessa diarréer är inte alls trevliga utan det tar på mina krafter nu. Att få hjälp och komma till VC är ju inte det enklaste, jag fick en preliminär tid imorgon.  Det här med magproblem är ju något jag har och haft även före op. Det har ju inte blivit bättre efter operation men det har alltid varit hanterbart inte som det är nu. För nu törs jag inte lämna hemmet förrän magen är ok igen.

Ont har jag oxå och helt slut är jag , men snart så är jag på full ös igen.

Men annars hur ska jag summera detta år och denna sommar?

Magiskt

Helt underbart

Ett nytt utseende

Fått mycket bättre självkänsla

Jaa livet är helt enkelt 40 kilo mindre och enklare.

Sedan blir jag inte frisk i min fibromyalgi eller i min rygg. Nej det har varit helt tvärtom det har varit mera skov och mera smärta. Men..det kommer att bli bättre men det kan ta sin lilla tid innan allt faller på plats.

Målet från början var ju att gå ner 50 kilo, det stoppades i april efter 40  kilo och där har det stått stilla.

I tisdags var jag på 1 års kontrollen och dietisten ansåg att det var ett jätte bra jobb jag gjort. Ibland sätter kroppen sitt tak och vad den tycker är bra. Det målet att gå ner tio kilo till är borta och det känns skönt. För minska på maten det går inte då får inte min kropp någon energi alls och så ska man inte leva.

Jag har ett bra liv det blev så som jag trodde. Valen jag gjorde blev oxå  som jag trodde. Jag mår bra och är inte alls besviken på de sk problemen som jag fått. Det är ju att välja vilket är bäst ? jag väljer att må kanonbra och får lära mig att leva med en opererad mage och som det innebär.

Var på apoteket förut idag och då fick jag några frågor om min gastric bypass av apotekaren.

Hon frågade om jag fått mer ont i kroppen och om jag mådde dåligt psykiskt.

Lite andra frågor.

Jag svarade som jag anser och varför jag mår så bra som jag gör.

Mina råd är att ta reda på så mycket vad som sker och varför det sker i kroppen.

Stirra dig inte blind på att man ska gå ner massor med kilon. Utan sätt dig in i även hur biverkningarna kan vara om du får några. Alla får dem inte men om du får dem har du ju lättare att hantera dem om du vet att de kan komma..Jag har det iaf.

Det där att få ont i kroppen när man går ner i vikt, fettet har ju en viss funktion det med. Och när det flyttar på sig då kan det bli smärta som brukar bli bättre efter ett tag. Var beredd på det så blir det ju inte jobbigt att ta det hela när smärtan kommer. Så tänker jag iaf och det har hjälp mig på min resa.

För mig och min resa har jag klarat av etapp 1 och det är helt underbart.

Nu kommer etapp 2 det är att nu ska jag leva med min kropp som den är resten av livet. Fortsätta träna, äta 6 gg om dagen och tugga länge och äta sakta.

Min andra resa är ju den som jag oxå givit mig in på nu. Jag har bestämt mig för en mäklare som ska få sälja min lägenhet och även varit och tittat på en lägenhet. Den lägenheten skulle jag mycket gärna vilja ha. Mitt i stan och med allt omkring mig. Nu håller jag på och fixar i mitt hem, men energin finns ju inte nu så länge magen är i kaos. Men det ska ordna till sig inom några dagar hoppas jag.

I det stora är ju livet häftigt, det finns en framtidstro och väntar med spänning på vad som kommer ske.

Först sälja sedan flytta efter det komma på plats och sen ska jag ut på min första resa.

Och så har jag en föreläsning sista helgen i augusti för ett stort gäng kvinnor och det ser jag väldigt mycket framemot. Vilken kväll vi ska ha! Vi ska prata kvinnors sex, lust, njutning och orgasmer.

Livet är helt underbart just nu..

En härligt kort på mig från i sommar när jag var på Pride och jobbade.

sdr

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.