När kroppen började brinna och hettan slog till i kroppen.

Vilket inte alls är något ovanligt vid en skilsmässa.

Jag förstod inte själv helt vad som hände och varför det hände, men det hände.

Kände mig knappt normal när pulsen gick upp och hettan slog till. Jag kunde stå i kön i affären och det sa pang och så var det igång. Finns många knäppa och roliga historier om de första åren som singel. Att vara en kvinna i sina bästa år och känna den sexuella frustrationen den är inte alltid så enkelt. Jag har min historia och andra kvinnor har sin.

När jag väl började prata med andra kvinnor som var i min situation så visade sig att det var mycket normalt det som hände.

Jag kommer så väl ihåg när jag står på ett homeparty och berättar om just det här att vid en skilsmässa då kan kroppen helt explodera av hetta. Hur en kvinna reser sig upp och säger: jaaa det är ju så jag har det och jag fattar ingenting..Vi hade lika historia långt förhållande bakom oss med de sista åren som inte alls var bra . När väl skilsmässan kom då kom hettan på köpet oxå.

Det händer så mycket i en skilsmässa framför allt så händer det mycket i kroppen. Det är nya vägar som ska utforskas. Att bli sig själv framför allt att hitta sig själv från att haft två i sig till att bara vara en. Så kände jag det att halva jag var borta jag skulle hitta hela mig. Jag var 47 år när jag för första gången skulle bo ensam. Bara det var inte alls så enkelt, jag hade ingen vana att sova ensam, äta ensam, se på tv ensam rätt var det fick jag bestämma och göra helt som jag ville. Vilket jag tyckte var mycket jobbigt att fatta egna beslut och ingen att bolla med.

Inte var jag den kvinnan som kastade mig ut i dejting världen heller Nej det tog över 1.5 år innan jag kände mig mogen för det. Då var jag 48 år och sist jag var singel var jag 15 år. Jag var nyss fyllda 16 när jag blev ihop med mitt ex ..

Min historia är inte alls någon speciell utan den är ganska vanlig och normal. Så många kvinnor som jag pratat med som berättat sina historier.  Hur deras kroppar hoppar upp på koknivå som de inte upplevt när de var i förhållanden. Varför är det så? Jaa det svaret har inte jag. Allas historier är ju olika. Däremot så har jag träffat på kvinnor som det lyser om när de får uppleva det underbara med den sexuella njutning. Hur de börjar ta för sig och kan släppa loss. Många kvinnor som hyllar sin klimakteriet för då behöver de inte oroa sig längre för att bli gravida. Och känner sig fria.

Det som följer med när en kvinna är het är alla fördomar som finns runt omkring det. En het kvinna har väl sex med alla? Eller hon jagar och jagar män på löpande band. Och en het kvinna vill bli tagen hårt och brutalt. Alla kvinnor som tagit kontakt med mig under åren. Dessa historier som hela tiden har en röd tråd , de är missförstådda. De vill ha sex,njuta och få det bra. Men det finns oxå många underbara historier om kvinnor som har det så bra och funnit det de söker. Den gruppen kvinnor som sökt sig till yngre män de har nog glittrat mest. De släpper allt och bara ger sig ut i en djungel som de aldrig varit i.

Visst finns det underbara härliga historier om heta kvinnor..

Det är inte bara negativt, även om det finns mycket fördomar runt heta kvinnor.

Fördomar som det är dags att kasta bort.

Hylla istället de kvinnor som är heta villiga och vet vad de vill ha.

Släpp loss alla underbara kvinnor och låt alla få vara som de är.

Utan fördomar krav eller prestation.

Njut lek och ha kul med eller utan en partner.

Kroppen är din och du gör helt vad du vill med den.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.