Den här sommaren har varit mycket..

Det börjar att kännas att orken håller på att tar slut…

Herre gud vad människor har svårt för att kommunicera med varandra, har vi så svårt med att föra en kommunikation jaa då lär vi ju inte ha det enklare när det kommer in känslor och kärlek .

Jag har själv en vän som valt att bara vända mig ryggen utan ett ords förklaring, är det mitt fel? Jag vet inte och får ju inget svar heller förrän hen svarar på vad det är som skett. Under tiden får jag leva i okunskapen..

Den här sommaren har jag tänkt just mycket på vår fd vänskap, varför ska det vara så svårt att säga vad man tycker och känner? Om det är jobbigt att prata om det skriv ner vad du tycker då kan det vara lättare att ta ett steg framåt. Men det som gör om det blir en kommunikation är ju att bägge vill ha en kommunikation..

Samma sak gäller det ju i ett förhållande när det gäller sexet.

Minns en kvinna och hennes man som jag hade ett samtal med, hon bad mig med kropp och ögon säg mera nu!!

Till slut säger hon: Men det är ju det här jag pratar med dig om hela tiden! Nej han ville inte lyssna, sex var på ett sätt och så var det inte mer med det!! Och det var ett ung par….??!!

En annan man som jag aldrig kommer att glömma, han kom ner i butiken och berättade om deras problem. Jag gav honom lite tips och råd. Hur han skulle bete sig för att kunna komma sin fru nära igen.

Det tog några veckor sedan stod han framför mig igen och sa: Du har räddat vårt äktenskap!! Jag gjorde allt du sa jag skulle göra jag tog det i den takten..Han lyssnade och klarade av en kommunikation..

Att föra en kommunikation är inte att föra ett krig som ska vinnas av en sidas åsikter! Nej det är att klara av att lyssna på den andra personens åsikter och känslor. Att inte försöka göra om en människa att inte förnedra en annan människas känslor. Tårar är inte farliga de torkar men ett brustet hjärta blir ett sår som tar tid att läka om det går att läka det.

Jag har pratat med flera män som är lite sura på sina kvinnor som är på väg att komma i orgasm o de vill då veta hur de ska smeka henne….hmm…*L* Nej DÅ i den situationen klarar vi inte av att prata, vi är på väg in i oss själva ..Rid med  se lyssna och lär dig hur din kvinna kommer i sin orgasm. Efteråt kan du fråga när hon har lugnat ner sig men ha inte bråttom med den frågan , det är inte läge för det…

Det är samma sak när det gäller mannen jag ger den största varningen för att vilja kommunicera när han ser ett program på tv som han tycker är bra..

Vi människor måste lära oss att föra en bättre kommunikation mellan oss, vi får inte vara rädda för kritik. Att ge kritik är hur man ger den och hur man tar emot den. Jag har själv jätte svårt med att få kritik men jag måste lära mig att ta den utan att ta det personligt och jag är inte ensam om det..

Att få beröm är något vi alla vill få men det är många med mig som har svårt med att få all beröm. Det är som jag säger vart ska jag göra av allt???

Vi kan om vill föra en kommunikation det är svårt men det är enbart viljan det hänger på!!

kattofågel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.