Hur känner sig män ?

När många kvinnor slår sig fria..

Om jag tänker på hur det ser ut idag mot hur det såg ut runt 1975 när jag var 15 år.

Att växa upp på 70 talet var ju lite att många av oss var ju tidiga med sexdebuten. Det var inte så stort på den tiden. Vi var inte så rädda och varnade som jag tror att det är idag.

Jag hade ju en väldigt tidig sexdebut och det hade flera av mina vänner, som vanligt jag är inte och kommer aldrig att vara en speciell person. Utan det liv jag har/lever i är ett normalt liv som många känner igen sig i.

Många med mig hade en tidig sexdebut på 70 talet.

Hur var det med killarna då ? Tog de hand om oss och brydde sig om oss och såg till att vi hade det bra?

Allt det där innan som vi borde fått var inte alltid lika självklart. Nej jag minns inte min första orgasm med en kille. Men skulle tro att den var med mitt ex. Nej jag minns inte att killarna tog hand om oss till 100%.

Och det anser ju jag att det gör de inte idag heller..

Men vad jag anser är inte att de skiter i oss, utan det jag anser är att de vet inte hur vi fungerar.

Många tror att bara för kvinna 1 njöt så göra alla kvinnorna det.

Vet att män sagt till mig att de aldrig varit med om en kvinnan som fejkat en orgasm. Men hur vet du det då brukar jag fråga. För ställer jag frågan så har i stort sett alla kvinnor fejkat en orgasm. Men inte alla för jag erkänner jag har aldrig fejkat en orgasm.

Däremot så har jag träffat på män som totalt säckat ihop om jag inte fått orgasm.

Jag bryter inte ihop, det ingen stor deal för mig. Kommer det ingen så gör det ju inte det. Kommer inte mannen så gör han inte det.

Det är sådan fixering vid just orgasmer att det ska bara komma.

Men då blir det ju orgasmkrav som inte alla kan leva upp till.

DET fungerar ju inte.

Varje gång jag haft samtal med män, för det är väl bäst att tillägga att jag har inte haft sex med alla män jag skriver om…(ler lite nu).

Och jag vet inte varför jag måste ¨försvara mig¨ och alltid tillägga att jag inte haft sex mer än 2 gg på över 7 år. Det har ju ingen med att göra egentligen. Men ni vet det handlar om det där vad alla andra ska tro om mig och döma mig.

Även jag lever i den känslan om vad som är rätt och fel och synd och skam.

Jag har ju skrivit så många gånger om att männen borde få lära sig mer om oss kvinnors sexuella njutning. För många har väldigt dåliga kunskaper tar de sedan infon genom porren, mmmm den stämmer ju inte.

Vi kvinnor som är 60 + vi vet vad vi söker, vi vet hur våra kroppar fungerar.

Vi är inte som vi var utan vi har blivit som vi är nu.

Då har jag funderat lite på alla män.

Hur känner sig männen när vi kvinnor förändras och kanske till och med vill lära upp dem hur vi fungerar.

Jag själv har ju sagt ifrån ibland när det känt att nej nej nej jag vill inte få sådär ont efteråt bara för att mannen inte ska känna sig kränkt. Och de gånger jag har sagt ifrån då har männen inte alls tagit det bra. En man han talade om för mig att det visst är skönt när jag sa att det gjorde ont.

Det är inte enkelt heller för männen kan jag tänka. Rätt var det är börjar vi säga ifrån att Nej nu gör du fel.

Du ska göra så här för att JAG ska njuta.

För visst har vi kvinnor förändrats mot den där tiden på 70 talet. Vi ställer inte upp lika lätt och jag hoppas att kvinnor börjat sluta fejka orgasmer bara för att de vill att sexet ska ta slut fort.

Menar det kan ju inte vara enkelt för männen heller om inte kvinnor de mött i sina liv aldrig sagt något negativ, utan de har bara hållit med om att OHHH så skönt det här var. Men tjejer de är fult att ljuga..

Och så kommer det efter många år att nej vi har inte njutit så som vi givit sken av.

Det har alltså inte funnits en kommunikation, kanske många gånger för att det är pinsamt att prata om hur JAG njuter.

För det är så laddat ämne kroppen och den sexuella njutningen.

Det tycker även jag.

Jag har ingen aning om hur jag idag skulle klara av att säga hur jag vill njuta.

Jag vet bara att jag kan förespråka om hur vi kan få njuta mer och bättre, men jag vet inte om jag själv kan leva upp till det jag förespråkar om.

Jag har ju aldrig kommit en man så nära. Att det funnits känslor och kärlek med.

För det har många män sagt till mig, att en kvinna som de har känslor och kärlek till. Henne ägnar de så mycket mera till mot den som de träffar bara för att ha sex utan känslor till.

Däremot så är jag väldigt nyfiken på hur jag skulle fungera ihop med en man som jag har känslor till.

Än en gång jag är ingen speciell kvinna, jag är som alla andra.

Vad jag oxå lagt märke till är att män har mycket lättare att skriva ex på nätet hur öppna de är. Och att de önskar verkligen en kvinna som vet vad hon vill och vad hon vill få.

Men när det väl ¨bränner till¨ då händer det något som de inte kan förklara.

Och jag kan faktiskt förstå den känslan hos männen.

De har inte fått lära sig, de har inte haft en manlig förebild som pratat sex och njutning med dem.

Om då kvinnorna fejkar HUR ska de då veta att det inte är bra ?

Brukar säga att män är inte tankeläsare.

Och kvinnorna måste börja våga kommunicera om sina kroppar.

Det jag skriver om är ju kvinnor som är i den mogna åldern.

Idag har jag ingen kontakt med de unga tjejerna.

Nej jag tror faktiskt inte att hela den här kommunikationen och den förändring som jag iaf kan se är inte så lätt för männen heller.

Vi kvinnor 60 + vi har börjat visa upp oss, vi har börjat ställa krav och framför allt.

Vi både vågar synas och höras idag.

Vi törs säga att vi är både kåta och härliga fast vi är så här ¨gamla¨ ..

DET kunde ju ingen tro att det är så…

Eller ?

/ Maywor

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *