Batteri eller uppladdningsbar ?

För mig är valet lätt.

När jag jobbade som homepartysäljare och i butiken kunde jag köpa produkter lite billigare. Ibland fick jag prover att ta hem som glidmedel, massageoljor. Leksaker fick jag mest av grossister.

Jo jag har nog lite mer än vad många andra har i sina leksakslådor eller väskor. Framför allt de där dyra från lelo och we-vibe. Men de har några år på nacken så att säga, så jag vet inte om eller hur de fungerar idag.

Det är ju inte ofta som jag tar hand om mig själv. Även att jag vet hur bra och nyttigt det är för kroppen både fysiskt och psykiskt. Mycket nyttigare än vad många tror om lust, sex, glädje och orgasmer. Det påverkar vår hälsa så mycket så egentligen skulle nog en orgasm om dagen få mig att må bättre.

Men jag kommer liksom inte till skott längre, får inte tag i den där glädjen att dejta mig själv.

Nej tänkte jag häromdagen, nu jävlar är det du som tar tag i det här. Börja med en date med dig själv i veckan. För det är ju underbart skönt när jag väl tar tag i det hela. Och jag känner ju hur väl min kropp behöver sex och orgasmer.

Sagt och gjort så går jag efter min väska som inte haft något besök i år.

Till min förfäran så har det hänt som inte ska hända.

Fan sa jag till mig själv när en av de där som jag gillar ibland och som går på batterier. Finns inga fel på staven och jag var tvungen att kasta den. För att jag inte varit sådär duktig som man ska vara när det gäller batteridrivna leksaker. Man tar ur batterierna när man inte använder dem och lägger dem i en egen påse. Nej så duktig hade ju inte jag varit. Utan nu hade det där skett som kan ske när de går på batterier, de läcker och då är det är det bara att kasta den.

Precis lika fel om man lägger ihop leksaker i en påse inte var och en i en egen påse. Utan man slarvar och kastar ner alla i samma påse, låda eller väska. Och då kan de smälta.

JAG som stått och föreläst och lärt ut det här i så många år, fick kasta en fin vän. Bara för att jag varit slarvig och inte tagit hand om den på bästa sätt.

Just den här staven hade jag själv köpt den hade en funktion som jag hade varit nyfiken på och därför investerade jag speciellt den här. Men nu är den borta och begraven.

Jag förespråkar ju uppladdningsbara leksaker och som har material silikon.

Jelly är ett bland material och för min del så tål inte jag det materialet. Det kan ge både klåda och sveda. För min del så gäller enbart silikon. Det är något som alla med sköra slemhinnor skulle tänka på när man köper sin/sina bästa vänner.

Silikon är mycket säkrare material för de allra flesta, sedan finns det alltid undantag.

När jag skriver att man köper sina bästa vän/vänner om sexleksaker så menar jag det oxå.

För en sexleksak SKA ge en kvinna njutning, en man KAN ge men vi vet aldrig om vi kan få samma njutning som en leksak kan ge oss med en man.

Det är lite av den bittra sanningen för män att vi kvinnor har tagit över vår sexuella njutning mer och mer under åren som går.

Och framför allt vi sk mogna kvinnor över 60 år har det visat sig att vi har börjat ta makten och njutningen över våra kroppar.

Det har jag sett på tv att det är vi kvinnor över 60 år som njuter mer och mer sexuellt. Och att många kvinnor idag har sex med sig själva och faktiskt njuter.

Jag blev väldigt glad av den infon. YES äntligen händer det något..

Vi mogna kvinnor tar hand om våra kroppar mer och mer utan att det behövs en man.

Jag säger inte att alla kvinnor ska köpa sexleksaker, nej jag personligen gillar sexleksaker och det har funnits med mig sedan jag var en ung kvinna. För min del är det inget som kommit på så att säga på äldre dar. Nix det har jag haft med mig sen jag var kanske 16 år.

För mig är det väldigt naturlig att ha med sexleksaker och glidmedel när min kropp får njuta sexuellt.

Men bara för det är så för mig så säger inte jag att det måste var så för dig/er..

Tipset är ..

Ta bort batterier om du köpt en som går på batterier.

Har du uppladdningsbar, tja se till att den är uppladdad till du ska ta fram din vän.

Är inte sådär jättekul när laddningen tar slut precis när en orgasm är på väg…

/ Maywor

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *