Nej inte en helg till..

Byter stad och får lite sällskap

Vi ska gå på bio ikväll, det är premiär på The whale . Den måste man bara se, den har fått mycket bra kritik. Jag är med i hyresgästföreningen och då kan jag köpa biljetter genom dom för 95 kr. Det blir en skillnad på pris och alla sätt är bra utom de dåliga. Idag när det bara blir dyrare och dyrare att leva.

Men jag börjar med att besöka mamma innan min väninna hämtar mig hos henne. Idagsläget är det stabilt hos mamma, hon kan andas bättre men är liggande 24/7. Jaa det kanske är helt ok att rädda ett liv till att sova och vara liggande. Jag vet vad min åsikt är i det hela. Jag ser ingen livskvalité för henne, hade hon tagit sig upp och orkat titta på tv, äta själv, kunna sköta sin hygien osv DÅ hade jag stöttat denna pacemaker. Det är bara att se om hon kommer upp eller inte. Gör hon inte det hoppas jag för min mammas skull att det inte drar ut på tiden.

Och så snöar det igen, det bara snöar och snöar och det är kallt och bistert. Och när det är sådant här väder då sitter de flesta inne och kurar. Även jag men nu är jag trött på mitt sällskap.

Just när det är sådant här väder med kyla och snö då är det inte den lättaste tiden att förändra min livssituation. Igår ringde min väninna och hon är kvar i stan den här helgen, hennes särbo bor nere i Kisa. Han skulle vara där och då fick vi en helg för oss själva. Vad vi vet ska vi på bio och se finalen på mello. Jag följer inte mellon men kan kolla när det är final. Jag har inga favoriter för jag har inte ens hört alla låtar.

Den här väninna är ju henne som jag står närmast, vi har gått igenom trauma, sorg och glädje ihop. Vi är de som alltid stöttar varandra. Fast vi är väldigt olika egentligen, men vi matchar varandra och vår vänskap har varit i 36 år så vi kan varandra i ur och skur.

Vänskap är väldigt viktigt att man har några nära vänner annars blir det fattigt i livet.

De som inte ens har vänner de lider jag med, har de inte ens en familj då är det ännu värre.

Jag har mina barn och barnbarn, även om vi kanske inte ses varje vecka så finns de i min närhet iaf.

Och nästa helg ska jag ha mina små troll fre till lördag. Efter den natten då är jag helt slut, precis som det ska vara.

Jag brukar inte säga så här men i år gör jag det.

Jag vill ha vår nu, med värme och mera sol så jag kommer ut mera.

Vad är min önskan inför denna vår ?

Jaa ni om jag skrev det då skulle ni rodna så jag passar den frågan..

För det var så många år sedan jag hade lite kul ihop med en man. Periodvis blir man ju lite lustig när man aldrig får ligga nära eller njuta ihop med en man. Då går det runt i kroppen med pirr och värme.

Den där avsaknaden av sex det mår ingen kropp bra av. Den finns i våra kroppar både lusten och driften.

Jag själv har ju dödat den så jag vet ju att det är inget positivt med att aldrig få orgasmer och njutning.

Det är ett val jag gjort och det beror på att jag kan bli så fruktansvärt ledsen efter orgasmer. Det är då saknaden efter en man blir så stor. Och den där ensamheten drar sönder mig, går inte att förklara hur det slår till och knockar mig. Men orgasmerna är ju hur sköna som helst och de kan jag ju sakna men inte efterrätten den är bara som ett svart hål i mig.

Men jag har kvar lusten utan att jag matar den så att säga. Hos mig kommer aldrig den där lusten att släckas. Och jag har samma nyfikenhet i mig som jag haft i 16 år. Så mycket jag skulle vilja uppleva med kroppen, själen och en man.

Det är bara det att jag ska snubbla på mannen som är lika nyfiken som jag är.

Har inte mött några nyfikna män, bara de där som jagar vidare och de har ingen kvalité.

Nej jag drömmer om en stabil man som inte har massor med prestations krav. Han den där som vi alla vill ha ni vet ni som är singlar han den där som inte finns..Ha ha ha men fan vad jag kan drömma om han den där som inte finns, den fantasin kan få mig att bli glad. Och att fantisera är ju något som ingen annan behöver veta något om. Den är min och den äger jag.

Nu när jag suttit och skrivit i min blogg så blev jag lite mera fnittrig. Jag började fantisera och jaa den gjorde mig lite fnittrig.

Härligt…

Men nu ska jag ta tag i dagen.

Ska packa för en helg.

Mycket snö, får nog packa i min ¨dramaten¨ den har större hjul men tråkigare att ha med sig på tåg och buss. Men det går bra allt går bara man vill att det ska gå.

Jag kommer att ha sällskap i helgen.

Hoppas du som är som jag ensam oxå kan få lite sällskap denna helg.

Och du som inte kommer att få sällskap, köp någon god mat.

Gör det lite mysigt för dig själv.

Ja jag vet men försök fast det är väldigt tungt just nu.

Kramar till alla som sitter där hemma ensamna.

Ni andra vill jag önska en underbar helg.

Njut av livet och varandra, framför allt var rädda om varandra.

/ Maywor

Kategorier:

2 svar

  1. Lisbeth Flodqvist skriver:

    Jag kan bara hålla med en stor igenkänningsfaktor. Att hitta den där mysiga mannen som man vill vakna upp med är inte lätt. Tiden går och ju äldre man blir desto svårare verkar det som att finna någon att dela sitt liv med. Hoppet finns där och likaså lusten oxå, men när åren går och besvikelserna avlöser varandra så orkar man till slut inte att söka efter den mannen som skulle passa mig. Man lägger ett lock på sin lust, hoppas att man får plocka fram den igen. /Lisa

    • Admin skriver:

      Jag tror att det är många kvinnor i vår ålder som känner lika. Men svårt att prata om lust och sex. Men på något sätt lever vi på hoppet /maywor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *