Varför är våra kroppars njutning så fullt med fördomar ?

Utan njutning skulle mänskligheten försvinna.

Vi lever här och nu och året är 2023..

Och tänk att bara ett ord som kom till för att förenkla ordet på det kvinnliga könet, så att de små flickorna skulle lära sig att säga det på ett enkelt och naturligt sätt. Snippa..

Är dagens stora snackis på sociala medier på grund av att det finns män som sitter i domstolar i Sverige som måste slå upp och läsa om vad ordet snippa stor för.

Jag menar små barn vet ju att en snippa är det som sitter mellan benen på flickor och en snopp sitter mellan benen på killarna.

Men de som sitter och ska döma om en 50 årig man varit inne i en 10 årings kön eller inte, friar honom för att det i uppslagsverket står det att snippa betyder det kvinnliga yttre delen på hennes kön.

Ja ni, gud som haver barnen kär se på mig som liten är….Och så frias en man som givit sig på sexuellt på ett barn.

Det är Sverige det år 2023.

Den sjuka delen och de som söker sexuella kickar är grupper som jag aldrig lagt ner min tid på att skriva om mer än att jag kan skriva fördömande om mina personliga åsikter om dem.

När jag jobbade i butiken så kunde det hända att det kom in sjuka män. För jag har aldrig träffat på kvinnor som haft de här sjuka dragningarna. Men jag säger inte att de inte finns utan jag säger att JAG har aldrig träffat på en kvinna med sjuka dragningar.

Det var så jävla svårt att träffa på män som står och pratar om flickor som de hade. De som var så att säga ¨pippmyndiga¨..De visste att de låg på gränsen i sina sjuka tankar eller fantasier. Det enda jag visste var att jag som butiksanställd inte varken kunde säga något eller kasta ut mannen från butiken. Medan det inom mig bara kokade av förakt. Det enda jag kunde göra var att försöka att slippa prata med honom där han kunde gå väldigt länge bland alla hyllor. För i det läget var han inte olaglig bara helt jävla sjuk i huvudet.

Eller de männen som kom in i butiken och pratade ner sina kvinnor som inte ville ha sex med dem.

Inte kunde jag säga vad jag tänkte: Nej vem fan skulle vilja ha sex med dig.

Istället så försökte jag prata så gott jag bara kunde om hur han skulle ta hand om sin kvinna.

Nu sitter jag och tänker…försöker minnas tillbaka..Hur många kvinnor har du träffat som haft samma syn på män? Fan vad jag tänker nu…lite flera tankar…försök att minnas nu Majsan…jaaa jag minns nu!!

Jag har träffat på kvinnor som levt ihop med män som inte har samma lust som kvinnorna. De här kvinnorna ville ha sex mycket oftare än vad deras män ville. Jag har träffat på unga tjejer som klagade på att deras killar hellre satt vid datorn och spelade spel hellre än att ha sex med dem.

Men jag har aldrig aldrig träffat på en kvinna som legat på gränsen till barn som de vill/har sex med..

Varför ? Jag vet inte , vet du ?

Visst har jag träffat på människor som jag har haft en stor förakt till.

Och så är det ju att jobba med just den där sexuella njutningen i en butik.

I min situation var jag alltid tvungen att vara professionell, trevlig och bemötande så länge de inte gick på mig. För de som utsatte mig, de sprang ut ganska fort..Mina ögon kan slå om till att bli svarta säger de som sett mig arg och kränkt. Det liksom exploderar i mig, jag hinner inte tänka utan det går jävligt fort då..

Men det var länge sedan idag den där explosionen flög in i mig. Jag har inte blivit kränkt eller hamnat i några situationen på många år..

Visst har det hänt att både jag och mina kollegor fått både säga till eller köra ut människor ut ur butiken.

Det är många människor som inte kan bete sig som vuxna och mogna när det gäller den sexuella njutningen.

Vad är som är så speciellt med våra kroppar ?

Och vad är det som är så speciellt med att njuta med våra kroppar ?

Jag menar vi har ju alla samma anatomi och vi har fått den här delen i kropparna för att kunna njuta.

Men så kom det där in hos människor. Han ni vet där uppe som kan vara på så många olika sätt. Men han där uppe har ställt till det med både krig och död. Och han där uppe satte massor med regler för något som borde vara det mest naturliga som finns.

Men varför och åter varför är det just mest män som går under alla dessa regler ? NEJ jag skriver INTE ALLA MÄN!! Jag skriver att det är mest män mot kvinnor.

Eller så är det som gamle Strindbergs sa: Det är synd om människan…

Jag vet ju med mig själv hur mycket fördomar jag fått gå igenom som kvinna.

Ärligt vet ni att jag kunde aldrig drömma om att det är som det är med fördomar mot oss kvinnors sexualitet.

Hade jag vetat det jag vet idag 16 år senare..Då hade jag gjort om och gjort rätt i mångt och mycket.

Men jag ångrar ingenting av det som skedde för 13-15 år sedan. Nej det går inte utan jag fick lära mig massor om hur män kan fungera. Och framför allt de här männens syn på mig som kvinna.

Den var ju inte vacker precis..

Och så den där dagen i oktober 2012 efter att NT gjorde en stor artikel om mig.

Den där jävla fotografen som fotade mig den där gången. Jag såg ut som en stor julgris. Efter det fick INGEN lägga ut kort på mig i artiklar utan att jag fick se dem innan de gick på tryck.

Jag har alltid haft en låg självkänsla, jag har alltid vetat om att jag är en stoooor kvinna. Än idag har jag svårt för att visa min hela kropp. Jag vet att jag är för stor och inte går inom normen normal.

Nej min kropp den har aldrig någonsin varit ok. Jag vet att många går under den tron att alla kan bli smala och passa in i hur en kropp ska vara eller se ut. Och jag har aldrig funnits i den där snygga normala gruppen.

Det kan reta mig lite att jag är som jag är.

Innan jag gjorde min magoperation så hade jag jämt kläder som satt åt och jag var inte alls så osäker som jag är idag när 20 kilo är borta på min kropp.

Men jag tror det är sådan besvikelse i mig att jag blev inte smal ens med en gastric bypass.

Jag fick vara smal ett tag sedan tog kroppen över det hela igen.

Som i lördags när jag skulle gå ut, jag som alltid drar på mig vad jag vill ha. Nejdå där står jag med världens ångest och tänker hela tiden fan vad tjock du är vilka ben du har.

Då blir jag lite besviken att jag hela tiden kommer tillbaka i den där tanken.

Jag är tjock och jag duger inte.

Alla har vi våra problem och mitt stora är att min självkänsla är tyvärr något som går upp och ner.

Den hade varit bra så länge men i lördags dök jag ner igen.

Nu är det bara att börja jobba upp mig igen.

Lära mig som jag lärt ut till så många andra kvinnor.

¨ Jag är vacker, jag duger som jag är¨

/ Maywor

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *