12 år sen jag hade mitt första framträdande.

12 år sen jag gick ut offentligt och pratade om sex lust och orgasmer.

Jag minns den här kvällen mycket bra, det var mitt första homeparty och det hade jag för vänner.

Alla var med på att det var min debut och att jag var tvungen att få träna på mitt framförande.

För min del så blev mina homepartyn som ett jobb. Jag läste på och jag lärde mig så mycket om glidmedel, material, hur alla sexleksaker fungerade som var i min väska.

Man ska vet att när man jobbar som homeparty säljare så är det för det första jag själv som får betala för mina produkter som jag hade med mig och visade. Alla batterier som alla leksaker skulle ha för att det skulle vibrera eller gå runt. Jag tror inte att det fanns några laddbara i den där första väskan som jag fick köpa in till demonstration.

Alla olika glidmedel med lukter, silikon, vatten, kalla och varma eller de som läker.

Jag missade säkert lite i början det minns jag. Just det där att silikon går inte ihop med silikon då kan en leksak smälta. Den var nog den sista som föll på plats, för jag minns att jag kom på själv att jag tänkte oj vilken tur att jag inte varit ute och sagt fel till kunderna.

Och så skulle jag prata om sex och orgasmer. Oj oj oj vad jag satt och läste på. Alla olika artiklar på nätet om sex och orgasmer.

Självklart att jag kunde associera till mig och min kropp och hur jag funnit min sexuella njutning.

Men det har aldrig handlat om mig och min sexualitet. Jag har aldrig någonsin berättat om hur eller vad jag dras till sexuellt.

Jag har aldrig någonsin använt de grova orden. Jag sa inte ens kåt på den här tiden. Min tanke var hela tiden att jobba seriöst och vuxet.

All tid jag la ner på att lära mig om sexprodukter. NEJ jag har inte använt eller provat en enda produkt som fanns i min väska. För mig vore det något som jag tycker är äckligt. Usch så äckligt att testa, tvätta av och sedan låta andra klämma och känna på dem. Jag kan inte svara på hur andra gjort bara hur jag gjorde.

Ville jag testa något som var i min väska fick jag snällt köpa den, som alla kunder köper en produkt i en butik.

Jag har aldrig fått massor av produkter av min chef utan jag jag har betalat mina egna och de jag fått har jag fått av grossister.

Plus att det finns ingen anledning att testa alla produkter, vad jag tycker om är ju inte säkert att alla andra kvinnor tycker lika.

Det där är så mycket fördomar om när man jobbar i den sk sex branschen.

Herre gud när kunder kom in i butiken är så tröga och tror att jag testat ALLA produkter som vi sålde.

Än idag idiotförklarar jag människor som ställer den där dumma frågan: Har DU testat allt här i butiken?

Annars kan ju inte du sälja något som du inte vet om det är bra eller inte.

Mitt svar var alltid: Tror DU att en ica handlare har smakat alla produkter i sin butik?

Men det är ju inte samma sak . Där och då bröt jag alltid de idiotfrågorna..

Att sälja produkter som får människor att må bra, känna njutning och ev få orgasmer. Det handlar ju inte om MIG det handlar ju om att jag ska hjälpa kunder på vägen till att finna deras bästa produkter.

Den stora kontakten jag hade var på mina homepartyn jag genomförde. 75 st hann jag med innan jag tackade för mig.

Att jag slutade var för att jag orkade inte att jobba i butiken och vara ute på homepartyn på helgerna oxå.

Mitt sista homeparty var jag riktigt illa ute. Jag tappade minnet när jag körde hem på natten, jag visste inte vart jag var. När hjärnan kom tillbaka så var jag mitt i en rondell och då kunde jag hitta hem.

Jag blev riktigt rädd den där gången, för det kunde smällt rejält.

När jag bara hade homepartyn och inte jobbade i butiken, då var jag ute nästa varje helg och sålde.

Jag tyckte det var så kul att träffa alla människor framför allt alla kvinnor som jag pratat sex och njutning med. Eller alla som har problem som jag försökte komma med förslag till för att de skulle få njuta på sitt sätt.

Vad mycket jag lärde mig under de där 75 gg jag var ute och jobbade som homepartysäljare.

Det har varit värt massor för mig att komma ut bland människor. Få köra mina framträdanden.

Det är ju de enda utbildningarna jag har, jag är utbildad föreläsare och kursledare.

Vilken blev min stora styrka förstås, men ska jag vara ärlig.

Min absolut största styrka i allt det är och kommer alltid att vara min egna personlighet.

Jag har inte svårt att prata om sex och njutning inför publik.

Däremot att prata om mig och min kropp och min njutning det är inte lika enkelt för mig.

Bara för att då handlar det om MIG.

Idag när jag gick in på facebook och läste på ¨minnen¨ som jag läser varje dag. För jag tycker det är så kul att läsa om vad jag gjort och när jag gjorde det.

Idag stod det : Mitt första party ikväll….Sedan blir det en sväng på krogen med goa vänner !

Då kom alla minnen tillbaka hur jag jobbade och gjorde allt för att mina kunder skulle få en trevlig kväll med skratt och infon om just kroppens sexuella njutning.

Jag fick ofta höra att mina partyn var inte som andras. Jag var mera seriös och jag informerade mera. jag spexade inte och jag larvade mig inte. Utan jag var en mogen kvinna på nyss fyllda 51 år som pratade rakt och öppet om det mest heliga människor har. Sin sexuella njutning.

Så just idag för 12 år sedan förändrades mitt liv.

Det är idag 12 år sedan jag blev Lustkonsulten Maywor .

Den titeln har jag alltid burit med stolthet.

Jag vet att jag har varit en förebild, jag vet att jag kunnat hjälpa andra människor att få njuta i sin sexualitet. Jag har fått beröm som jag haft svårt att ta. Det ingen vet om är att vara gång jag blev överöst med beröm så gick jag undan eller när jag kom hem och släppte allt och bara grät. Tänk om människor förstått hur svårt jag haft det med det här berömmet om alla tårar som runnit för jag har haft så svårt att ta emot beröm.

Men jag har gråtit floder i min ensamhet hemma där ingen sett mig eller hört mig.

Alla vill ha beröm men vi tar emot den på olika sätt.

Idag kan jag hantera om jag får beröm, jag har jobbat med mig själv massor med att tacka och ta till mig att bli glad och stolt över allt jag gjorde de där åren mellan 2013- 2020.

Jag slutade med att försöka starta eget men det gick inte så bra.

För jag ville ut och föreläsa med vuxna människor. Inte bara för onyktra människor som ibland inte kunde bete sig utan de blev som småbarn.

Och den åsikten står jag för än idag.

Ska jag prata sex så ska det ske UTAN massor med alkohol.

DET är då det goda samtalen får flyta fritt.

Och det är i de rummen jag trivs bäst i att vara.

I de goda nyktra samtals rummen.

Ett kort taget på mig när vi var med på bröllposmässan 2016.

Ett bland alla olika framträdande jag varit med på under mina verksamma år.

/ Maywor

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *