Nu är det fredag igen.

Den är bokad med familj och väninna.

Blev lite ändrade planer inför helgen.

Mamma kommer tillbaka till boendet idag och då är krisen över för denna gång.

När jag pratade med sköterskan igår och hon sa att de skulle skjutsa tillbaka mamma till boendet.

Ok sa jag , tack för den här gången för vi ses väl snart igen.. Menar sist var hon på boendet i 2 dagar innan hjärtat och andningen försämrats och då blev det ambulans tillbaka till kardiologen. Då blir läget i helgen att brandlarmet kommer vara tyst.. Hoppas jag..

Jag tar pendeln ner till Linköping och stannar kvar hos min väninna över natten. Åter på lördag och har en kväll med mig själv. Och på söndag är det 4 års kalas. Det blir en trevlig och lugn helg.

Vilket som går enligt mina planer.

Nästa vecka är jag inbokad de flesta dagarna. Då går den veckan oxå. Tanken är att jag ska ut på tjej träff på lördag men det hela beror på hur min mage mår. Jag kommer inte att utsätta mig för att bli sämre igen. Jag måste få läka min mage vad det än är som ställer till det. Jag vill ha tillbaka mitt liv helt enkelt. Är inte så där att klackarna går i taket att sitta här hemma nära en toalett. Siktet är inställt jag ska bli så bra som jag bara kan bli i magen.

Med den tar jag en dag i taget, sedan kan jag vara bokad på både det ena och det andra. Det är ju så livet är.

På tisdag hoppas jag att allt ska kännas så bra att jag kan åka iväg på äventyr med mina 3 äldsta barnbarn. Det är en julklapp som ligger kvar, istället för att ge massor som de redan har. Blir det en resa med ett äventyr som de inte vet vart vi ska. Ett tips till er som är mor och farföräldrar istället för att ge massor julklappar eller presenter som de redan har. Gör en utflykt och var med era barnbarn en heldag, lägg pengarna på det istället. Lovar att det är de äventyren barnbarnen minns.

Mitt äldsta barnbarn har sagt så många gånger att det är med dig farmor vi går på kultur och åker spårvagn med. Bara det där att åka spårvagn kan vara ett äventyr för barn som alltid åker bil.

För några somrar sedan tog jag med de stora och åkte ner till Åtvidaberg. Deras syn på Åtvid var hemma hos farfar. Vi gjorde hela sockna runt och avslutade där jag är född och uppvuxen, jag visade husen och berättade massor om vart jag gått i skolan och alla roliga lekar vi hade. Tog med dem upp i skogen som vi lekte i allihopa i Hengrändsgänget. Har du tänkt på så litet allt är idag mot det var när vi var små. Den där stooora stenen den var så liten idag. Sådant här uppskattar barnbarnen mycket mera än vad vi vuxna tror.

Att vara farmor är en del av mig, men jag är inte bara mamma och farmor. Nej jag är Maywor oxå och det är henne jag håller på och lära mig att känna nu.

Nu när jag inte har sex som ämne i min blogg, tänkte jag igår att namnet kvinnorslust.se är ju egentligen fel.

Men den här bloggen kommer ju försvinna från och med juni. Jag tar mig inte den tiden att ändra namnet. Tycker det är jätte kul att jag ändå har så många läsare som jag har. Med att bara skriva om mig och mitt liv. DEN trodde jag inte skulle locka till sig läsare. JAG Maywor är väl inte så intressant har jag alltid trott, utan det är Maywor Lustkonsulten och bloggaren som skriver om sex, lust och orgasmer är den intressanta delen av mig. INTE lilla osäkra jag som samtidigt är en drivande och rolig kvinna..

För visst har jag en humoristisk sida.

DEN delen saknar jag massor där man sitter och pratar om bara har det trevligt och skrattar. Inte bara det där mörka om pandemi, el, dåligt med pengar, sjukdom och död. Plus alla relationsproblem som många har.

Fan vad jag vill skratta igen och bara ha det kul och galet liv.

Att ha kul och ett galet liv handlar ju inte bara om att vara ung och frisk.

Tänk vad man kan skratta åt en kropp som är stel och försätter mig i situationer , ex när man ska upp eller ner. Och jag står där stel som en pinne och ex ska försöka ta mig ner i en båt eller trappor..

Jag kan ju verkligen bjuda på mig själv även ihop med mig själv.

Att skratta är faktiskt något som gör oss friskare och gladare. Att släppa taget om allt det där mörka som vi exponeras för i medier. Just nu , idag här och nu, vill jag bara skratta och känna den där glädjen som finns i våra kroppar. Nej jag sitter inte och gapflabbar här. Men jag saknar att ha roligt och fylla samtal med ljus och inte med mörker.

Och nu ler jag här och nu, där jag sitter och känner hur glädje och lätta smyger in sig i min kropp.

Tänk vad fort det gick att känna en glädje i kroppen.

Glädje handlar ju inte bara om i mina texter om att njuta sexuellt. Nej men det är väldans skönt med den sexuella njutningen. Även om den lyser i sin frånvaro hos mig. Även om jag saknar och känner av den där sexuella frustrationen. Så har jag lärt mig att leva med en het kropp. Och min längtan efter en man kommer aldrig att slockna i mig. Nej det är bara det att jag inte tänder på att BARA ha sex. Eller alla män som tjatat hål i skallen på mig om deras tjat tjat tjat om sex och vad de vill få utav mig.

Tänk att det är män som fått min sexuella glädje att slockna medan jag på min sida saknar en man att dela den sexuella glädjen och nyfikenheten med. Jaa så är livet och inget jag kan göra något åt.

Idag finns det inte en chans för mig att öppna upp något konto på någon dejtsaite. Nej ve och fy , sitta och läsa vad fullvuxna män skriver till mig och andra kvinnor om.

Kommer aldrig aldrig att förstå dessa män som tjatar om sex och sedan inte har ett skit att leverera.

De här männen är småpojkar i en mans kropp.

Och jag söker en man i en mans kropp.

Det har min terapeut lärt mig att förstå om vad det är jag saknar. Och tänk han är man han oxå.

Och det sa han sist oxå.

Maywor du söker en man i en manskropp. Jaa det gör jag. Jag har fått nog av alla småpojkar som tror de är män.

Just det här gör mig så varm och glad. DET handlar så mycket om MIG.

Fundera på varför jag känner så..

Jaa så mitt i all mörker som fyller media och kan ge hur mycket ångest som helst.

Så känner jag idag och nu..

Faan vad livet ändå kan fylla min kropp med glädje med att bara vara jag och ingen annan.

JAG börjar lära känna mitt egna värde..

Ha en bra helg

/ Maywor

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *