Wow jag är tillbaka i rätt forum.

Fått hjälp idag att forma om min nya blogg..

Nu skriver jag mitt första inlägg känns så kul att vara tillbaka igen.

Vad ska jag börja med att skriva om ?

Mina texter handlar väldigt mycket om den sexuella lusten och njutningen. Skriver om hur det är att bli arbetsskadad i tidig ålder, enbart 36 år när jag fick sluta jobba. Men tog den där pausen i 5 år och jobbade i en sexbutik. Det är det roligaste jag jobbat med plus allt som jag fick vara med om under de här åren. Jag har varit med i P1 kropp och själ som var hemma hos mig när jag hade ett homeparty där vi pratade om kvinnors onani och olika härliga sexleksaker som det finns för oss kvinnor. Även lokal radion P4 Östergötland har jag varit med i plus en liten lokal radio. Där jag pratat sex, lust och njutning men även om samhällssynen på kvinnors sexualitet.

Där jag har trivts bäst är allt när jag får gå upp på scenen och ha en härlig rolig föreläsning inför publik. Hade ju en dröm som barn att bli en skådespelare, närmar än så som jag kom gjorde jag inte. Men gud så kul jag haft när jag fått stå där ensam och ha mina shower. På ett sätt fick jag min önskan uppfylld som barn, jag har ägt scenen.

Mycket roligt fick jag vara med om under mina yrkesår inom den så kallade sexbranschen det återberättar jag om många gånger här i min blogg.

Min stora kamp med allt jag åstadkommit är alla kvinnors rätt att få vara sexuella och njuta utan att dömas.

Samhällssynen är inte så god mot kvinnors sexuella njutning.

Plus att jag anser att vi måste lära upp männen hur både kvinnor och män kan njuta. Män kan absolut inte så mycket som många av dem tror att de vet och kan om kvinnors njutning.

Sex handlar så mycket om mer än att det är fysiskt och att ha samlag. Det är nog det största att programmera om hos människor att det går att njuta på så många olika sätt. Allt ska inte in och ut för att det ska njutas.

Och tänk bara om kunskaper om kvinnors klitoris kunde läras ut mera. Hur stor och härlig den är.

Den kommer jag att berätta om många gånger i min texter.

Klimakteriet är ju oxå en del som många tror är döden för sex och lust.

Tänk så fel många kan ha. Tänk alla kvinnor som blir kåta och härliga när klimakteriet är över istället.

Jag kan inte skriva om allt i mitt första blogginlägg.

Utan nu är jag på gång igen..

Nu ska jag samla ihop allt som jag vilja skriva om under tiden som jag varit borta ..

Kategorier:

5 svar

 1. Håkan Widerström skriver:

  Såå bra Maywor

 2. Maggan skriver:

  Vet faktiskt inte varför jag inte följt din blogg förut, men nu tänker jag göra det.

 3. ampicillinGrota skriver:

  I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *