Mitt budskap till Kvinnor

Visst är sex skönt, kul och leder till orgasmer?? Men så är det inte …

Många kvinnor har idag problem med att få orgasm och att kunna njuta och ta till sig vad njutning kan ge henne.
Kvinnor tänder ju på känslor och män på det visuella. Det är en skillnad som vi kvinnor måste ta till oss och ge männen en förståelse i. Och självklart viceversa.

Varför har då så många kvinnor problem idag?
Det är ganska enkelt att skriva och prata om det, men absolut inte enkelt att få en kvinna att ta till sig känslan hon måste ha för att kunna njuta av sin egen kropp.

Det första en kvinna måste lära sig är att hon duger som hon är. Ställ dig naken framför en spegel varje dag och säg: Jag är vacker, jag är bäst och jag duger som jag är. Med känslan och tanken i sig ökar man sitt synsätt på sig själv. Jag behöver också göra det många gånger, även jag faller i hög och känner mig fulast o tjockast på denna jord.

Med andra ord..jag med är en kvinna med alla fel och brister..

Jag tar ett exempel manligt/ kvinnligt.
En kvinna kommer in i butiken och tittar på väggen med kläder ruskar på huvudet och säger: Det där har inte jag en kropp till. Varför säger jag? (hon är medel i kroppen). Om en man vill se dig i dom kläderna och tycker du är vackrast på denna jord. Varför har du då inte kropp till det? Mmm säger hon, du har rätt.

Varför kan vi inte ta till oss att en man kan älska en kvinna med former och kvinnor tror att dom ska se ut som femtonåringar hela livet??

Sedan har alla män och kvinnor rätten att ha sina idial som dom tänder på. Men vi ska inte ta ut något som inte finns.
Fördomar om kvinnors lust o sexualitet…

Det föds många gånger redan i småbarnsåldern. Det är helt ok för en liten grabb att dra i sin snopp, men vad säger man oftast till en liten tjej som tar sig mellan benen?? Usch fyy du får inte ta där!!!

Dom orden förföljer många kvinnor upp i ålder. Att det är fult att ta sig mellan benen! Dom orden kan föda en skam för många kvinnor och som kan hämma hennes sexliv.

En kvinna som kan onanera och hitta sig själv blir ofta mera säker i sitt sex med sin partner. Hon vet vad hon har i sin kropp och hon vet vart hennes punkter finns..

Det är verkligen dags nu år 2022 att se att även vi kvinnor har en sexlust.

Det är som jag alltid säger när jag är ute och pratar: kvinnor res på er stå upp för de härliga sexuella kvinnor vi är!!

Vi har rätten att vara sexuella utan att dömas.

Det är alla kvinnor först och främst borde utforska och hitta är HELA sin klitoris.

Klitorisen
1998 då som först fastställdes den vetenskapliga anatomin om klitoris!! Jaa du läser rätt 1998!!

Den är cirka 10 cm organ som förgrenar sig ner inuti kvinnans underliv samt längst med lårens insidor.
Klitoris består av huvud kropp ben och köttlar.
Och har cirka 8000 känselceller, dubbelt så många som finns på mannens penis!!

Även klitoris reser sig o blir erigerad och ökar till dubbel storlek. Men före orgasm kan den dra sig undan, för då blir den mycket känslig.

Vaginala orgasmer hänger ALLTID ihop med klitoris på ett eller annat sätt. Kvinnor borde sluta att jaga vaginala orgasmer och rikta in sig mera på sin klitoris..

Dom kommer om du är öppen avslappnad och inte söker något hela tiden.

Våra 3 G-punkter…

Den inne i slidan upp mot väggen den vet alla om, men att vi har en i mynningen är inte lika känt. Även våran klitoris är en G-punkt.

Jag brukar ge som tips med den i mynningen: Ni vet när han är på väg in, där det är som skönast innan han glider in i oss. STANNA där, det är där en stor hemlighet gömmer sig.

Våra G-punkter är så omtalade att jag tror en del kvinnor får komplex om dom inte hittar dom. Istället för att leta efter dom njut där ni är.

Vill man hitta sina punkter då ska en kvinna vara ensam, då finns inga hämningar. Samtidigt så kan hon samarbeta med njutning känslan och sig själv. För det är så med G-punkter det är mkt samarbete med kropp själ och känslan.

Vad kan hon hitta om hon hittar sina punkter??
Det är mycket det.

En kvinna kan få så många olika orgasmer att jag tror inte att många vet vad som gömmer sig i vår härliga kropp.MEN att leta och leta och inte finna då kommer den lilla hjärnan in som säger att: nej inte denna gång heller kunde jag finna det jag vill hitta. Och då börjar det komma hjärnspöken med , då kan en kvinna glömma att finna sina G-punkter.

Att överlämna ansvaret till en man att finna hennes punkter är lite taskigt mot mannen. Det är mycket bättre att finna dom själv och sedan veta vad och vart man har dom. Sedan kan hon visa honom .Är det då rätt man vilket sex hon kan få!!!

Fontänorgasmer, jaa det är ju helt underbart att få. Men det är mycket blött oxå. Just fontäner är något som många kvinnor vill uppleva.
Att få fontäner kräver ett samarbete mellan kön och kvinnan.När man känner att man blir kissnödig, automatiskt kniper kvinnan åt då. Men det är då man ska släppa och trycka utåt. Det gäller att lita på sig själv, för det är inte kiss som kommer.
Det är en vätska som sitter i köttlar och som fylls. Det kan komma droppande, rinnande och sprutande. Det kan ha en lukt, dagen efter då luktar det starkt om man inte byter lakan eller handdukar. Det är helt normalt och det är så det funkar för dom flesta fontänkvinnor.

Orgasmernas healande..

Jag har ju åsikten att jag anser att läkare borde skriva ut orgasmer på recept.
Varför ??

Joo för kvinnan har den naturliga delen av smärtlindring inuti vaginan. Vid beröring av G-punkterna sätter Kroppens smärtlindringsmekanismer i gång. Kroppsfunktionen tros existera för att lindra smärta vid förlossning..
Förstår du nu kvinna ännu en gång vilken kropp vi har?

Att använda orgasmer istället för en massa piller är ju både skönare och din kropp behöver inte få i sig massor av biverkande medeciner.
Jag är ju själv en fibro patient, jag använder mig alltid av orgasmer när jag har det som mest besvärligt med min värk. Och jag vet att många andra kvinnor också kommit på hur mycket smärtlindring det blir av orgasmer.

Det finns studier idag som visar att orgasmer minskar värken vid huvudvärk , mensvärk och stress och stelhet i kroppen.

Mildrar vid depressioner för sex höjer kroppens halt av östrogen, som påverkar vårt mentala och välbefinnande.

Man får bättre sömn om man avslutar sin dag med att komma i en eller flera orgasmer.

Sex skärper våra sinnen så att vi blir mer koncentrerade på det vi gör och även blir mer kapabla att tex utföra ett bra jobb ..
Man blir gladare och man känner sig mycket snyggare ju mer sex man har.

Så istället för att säga: jag har huvudvärk ikväll Älskling.. prova att säga Kom nu Älskling jag har huvudvärk och måste få massor av sex nu..

Att vara en kvinna och komma in i klimakteriet.

Är det så hemskt? Vi läser ju om allt hemsk som händer oss och våra kroppar. Men finns det någonstans vi kan läsa om hur positivt det är att komma in i klimakteriet?? Nej det gör inte det bara om hur jobbigt det är och hur hemskt vi mår.

Vad vi inte gör så är det att vi INTE slutar vara kvinnor när vi kommer in i klimakteriet tvärtom anser jag!! Så mycket kvinna som jag är idag har jag aldrig varit!!

Söker man fakta står det ofta så här:
Klimakteriet brukar börja något år innan man har sin sista mens, och pågår sedan i ungefär fem år. Kvinnor som röker får sin sista menstruation i genomsnitt två år tidigare än de som inte röker.
En del har mycket besvär under klimakteriet, medan andra känner sig som vanligt. Men så många som 85 procent upplever någon sorts obehag. Det är vanligt med så kallade värmevallningar, en sorts plötsliga vågor av hetta med efterföljande svettningar. Man kan också få humörsvängningar och sömnproblem, torra slemhinnor och besvär med urinträngningar, alltså att ofta känna sig kissnödig.

Och sådär håller det på hela tiden i text….

Visst det är jobbigt men är det såååååååå jobbigt???

Varför inte vända på det hela och skriva om hur kvinnliga vi blir att vi slipper mensen att vi kan ha glidmedel och att vi ser efter våran drift . Vi själva kan ju påverka till en del så att sexet kommer in i hjärnan..

Sedan kan vi inte göra allt men mycket kan vi påverka med att tänka positivt istället för negativt.

Jag menar aldrig att det är problem fritt med klimakteriet men att bara få höra om hur hemskt det är påverkar både kvinnor och hennes omgivning..

Träffar på så många kvinnor som är nere och ledsna för att de är inkomna i klimakteriet, men de flesta som tappar sin drift går på antidepressiva medel. DET är inte att tappa lusten för man gått in i klimakteriet.Det beror på medicinen man tar och det är en enorm skillnad.
Men varför sätter då de här kvinnorna ihop problemet fel? Kanske en liten funderare att fundera på..

Nej jag tror alltid att man kan förändra mycket med tankens kraft
Många kvinnor har ont idag vid samlag

Många gånger beror det på att kvinnan inte är upptänd och med i sexet som de måste vara för att kunna genomföra ett samlag.

När hjärnan tänker på allt annat än att ta till sig njutningen. Många kvinnor oroar sig mera för hur de ser ut än att bara släppa loss allt och njuta för den kvinna de är.

Det är ett problem och egentligen det enklaste,att lära sig att tycka om sig själv och acceptera att man duger för den man är. Egentligen ett val man gör, Även om det är ett svårt val, jag vet det.

Men att ha ont för att man har dåliga slemhinnor, endometrios eller något annat som ställer till smärta, då är det inte lika enkelt.

Då signalerar hjärnan smärta innan smärtan ens kommit, då gäller det att ¨lura¨hjärnan, men det går inte på 1 gg det kan ta 100 gg innan man lyckas att omprogramera en hjärna.

Hur ger jag tips då?? Joo penetrera inte, för det är det som ger smärta, lura din hjärna med att leka vid mynningen där du har en G-punkt.
Egga dra tbx fram igen men inte igenom, egga dra tbx osv. Till slut vill ju kropp och hjärna att det ska bli en penetrering.

Då gäller det verkligen inte att stöta in penis, fingrar eller leksak. När kvinnan är mogen för penetrering för då sakta med säkert in i hennes slida för att dra tbx igen.
Efter flera gg kan det gå att penetrera full ut.

Det finns oxå flera förslag som jag kan ge ihop med vissa glidmedel,sprayer eller creamer.

Jag säger aldrig att det går att hjälpa alla kvinnor men det går att ge tips och knep så att många av dessa kvinnor kan få ett bra sexliv. Men det hela hänger på att kvinnan ska vilja ha sex oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.