Ja jag är både mamma och farmor..

Men jag för iaf en kamp om kvinnors rätt att få vara sexuella utan att dömas..

Nu när jag inte kan vara ute och gå eller cykla på grund av att knät helt rasat. Sitter jag mycket på min balkong och läser och lyssnar på poddar.

Igår snubblade jag in på P1 Kropp och själ. Det är 10 år nu i höst som jag var med i den med ett homeparty hemma hos mig. Avsnittet hette Onanera mera den 6 november 2012 ( tryck på länken så kan du lyssna på det ).

Den här tiden var det totalt full ös ihop med ett personlig kaos.

Efter 16 år hemma som sjukskriver så började jag jobba igen. Livet var så kul och jag gick på energier som lyfte mig till taket. Jag sa jaa till allt som jag tog mig för. Jag var med i NT i en stor artikel om mig, det var flera som ville komma till butiken som var helt nyöppnad från en liten till en stor och fräsch butik och göra reportage om oss. Många var intresserade av just mig, det var väldigt mycket fokus på mig. (lite för mycket egentligen). Och så ringde de från P1 kropp och själ. De ville komma på ett homeparty och får vara med och se hur det gick till att sälja sexprodukter. Klart att jag sa ja igen..*L* Jag fixade snabbt ihop några kvinnor som skulle medverka. Och så kom hon hem och spelade in när jag informerade om sex och sexprodukter. Vi pratade onani och det var en trevlig kväll. Just det där att gå ut i Sveriges Radio och prata om sex och mig själv om att jag funnit så mycket efter jag skilde mig. Vi pratade om att onani kunde få smärta att släppa av.

Jag minns när jag gick ner till jobbet med hörlurarna i öronen och lyssnade på programmet. Jag visste att min mamma satt och lyssnade, vilken hon har gjort varje gg jag varit med i Sveriges Radio. Nej det är inte massor av gånger men några är det.

Gud vad ska mamma tänka? Det blev lite sådärna tankar. Men mamma tyckte bara det var bra. Och jag var nöjd och tyckte det var helt ok oxå.

Mycket handlar ju om i det avsnittet den som jag än idag sitter och skriver om. Hur viktigt det är att få orgasm för kroppen, att den mår så mycket bättre.

Igår snart 10 år efter och så lyssnade jag igen på det hela.

Då reagerade jag på hur journalisten presenterade mig.

Vi är hemma hos Maywor där hon ska ha ett homeparty om sexprodukter. Det hänger kort på barn och barnbarn i hennes hem . Och på bordet ligger det massor med dildos i olika färger..

Vad sa hon ? Sa hon att det hängde kort på mina barn och barnbarn på väggen och på bordet var det dildos.

Jaa det gjorde hon..

Idag hänger jag upp mig lite mera på sådana kommentarer. Att jag är mamma och farmor samtidigt som jag är feminist och skriver om kvinnors rätt att vara sexuella men samtidigt så skriver jag om männen oxå idag.

Spelar det en roll att jag är mamma och farmor och till och med gillar sex. Men sluta nu Maywor du kan inte sätta ihop att vara kvinna och mamma och farmor i en och samma person.

Du är mamma och farmor men inte ihop med den där andra kvinnan du är.

Jooo det är jag..

Men du vet ju hur många reagerade när du jobbade i butiken och du sa att du var mamma och farmor. VAA du kan väl inte vara farmor och jobba här heller!!

Jooo det kan jag..

Nej det blir helt fel..

Varför ?

Nej det stämmer inte det går bara inte ihop..

Punkt..

Just den här delen är så känslig..

Mamma, farmor och kvinna..

En kvinna som är farmor kan inte ha sex det är vulgärt.

Det är fel eller som en ung man sa det är äckligt när kvinnor över 55 har sex.

Äckligt ?

VEM har bestämt att vi kvinnor inte kan tycka om sex och utföra sex efter vi blivit mammor?

Igår när jag lyssnade på radioprogrammet igen och reagerade på att hon uttryckte att jag hade kort på mina barn och barnbarn samtidigt som det låg sexprodukter på mitt vardagsrumsbord.

Hade det varit en man som skulle hålla i homepartyt ( ja det finns män som oxå är homepartysäljare) hade hon beskrivet hans hem på samma sätt tror du ?

Det är som jag brukar säga nej sjunga..

Det är de små små detaljera som gör det…

Fundera en liten stund ..

Är det ok att vara mamma, farmor och kvinna i en och samma kropp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.