Då var det ett nytt år ..

Jag går in nu på mitt 15:e år som singel

Det är ju många långa år.

För 15 år sedan så var livet helt i kaos.

Tänk vad mycket jag har gjort på mina 15 år.

Det var många tuffa beslut och val som jag tog 2007.

Skilsmässan var tuff för mig, få lämna mitt hus som jag älskade och flytta till en tvåa på femte våningen..

I den lägenheten var det många tårar som rann.

Men jag började året med att ta bort vår katt som var 18 år innan jag flyttade till min lägenhet.

I juni fick jag ta bort min älskade hund, bara 7 år gammal. Han hade fel på sina leder.

I samma veva beslutade jag mig för att flytta till Norrköping. Och det var mitt livs svåraste beslut som blev mitt livs bästa.

I augusti hade jag bilen full och åkte mot Norrköping och ju närmare jag kom desto bättre kunde jag andas. Ingen som kände mig ingen som gömde sig när jag kom.

För när man bor i en liten bruksort som Åtvidaberg när något händer så kan människor reagera på ett sätt som jag iaf inte kunde förstå mig på. Människor som jag känt länge vände och gick åt ett annat håll en kvinna minns jag hon fan flög ner i frysdisken på ica för att slippa hälsa. Tänk om man hade puttat till henne då hade hon åkt ner i den. ha ha ha..

Det där var jobbigt som fan, plus att jag levde i en trauma som nog inte många förstod och jag förstår att många tyckte jag var skit jobbig. Men att skiljas efter 31 år ofrivilligt och få lämna allt det var inte bara att göra. Att bli lämnad för en annan kvinna det var väldigt förnedrande och jag minns att jag kände mig kränkt.

Paniken att möta dem på samhället (som vi i Åtvidaberg kallar centrum) det var panikångest varje gång jag var tvungen att handla. Jag minns hur en granne som vi hade till huset kom fram till mig i kassan på Willys och beklagade det som hänt. Kunde hon inte varit så klok att komma utanför affären för vad hände med mig där i kassan? Jag kände mig ju helt upptryckt med många ögon på mig. Det slutade med att jag började stor gråta och flydde ut ur affären.

Men idag 15 år efter..

Jag kan sakna mitt Åtvidaberg fast jag har vuxit ur den brukskulturen skulle aldrig flytta tillbaka igen.

Har i stort sett inte kontakt med någon mer än på facebook. Men alla mina nya vänner har jag tagit med ner till Åtvid för jag vill visa vart jag är uppvuxen och min bruksort som jag levde i 47 år.

En del av mig och mitt hjärta kommer Åtvidaberg alltid att finnas kvar i mig.

Hur var det att flytta upp till stora staden Norrköping som inte alls är så stor i dagens ögon för mig.

Det var många omvägar jag körde för att komma till målet.

Jag hämtade en turistkarta och promenerade och tog tiden hur lång tid det tog att gå från punkt 1 till punkt 2..ha ha

Och så skickade jag sms till mina söner och talade om för dem hur lång tid det tog..Stackars barn ha ha.

Att valet blev Norrköping var enbart för att mina söner bor här och idag säger jag igen tack gode gud att jag finns i deras närhet.

Det var ju ett sätt att sysselsätta mig på att ta tiden på mina promenader.

Minns oxå hur jag kunde gå och sätta mig vid fontänen i Folk parken och blev så glad om någon bara sa två ord till mig. Fan jag fick prata 2 ord med någon ..

De första 3 åren var jag väldigt ensam men sedan släppte det och jag började få vänner.

I samma veva började jag som homepartysäljare med att sälja sexleksaker.

Och det var min dörr till att bli offentlig här i stan. Från ingenstans kom jag och började frälsa kvinnor att finna sina kroppar. Jag pratade om onani och jag pratade om samhällssynen på kåta kvinnor.

Jag läste allt jag kom över om sex, lust och orgasmer. Jag lärde mig så mycket för att kunna stå där och prata i flera timmar och sedan sälja sexprodukter.

75 homepartyn hann jag med att utföra ..Det var många som kände mig men jag kände inte lika många.

2012 började jag jobba efter 16 år hemma som sjukskriven i sexbutiken här i stan. Då skrev Norrköpings tidningar en helsida om mig. Och då blev dörren vidöppen för offentligheten här i stan om vem jag var.

De fem åren jag jobbade i butiken det var tufft för en kropp som inte är frisk men fan vad roligt jag hade. Inte en sekund ångrar jag av allt som skedde de där 5 åren.

Att bli offentlig med ämnet sex är ju lite speciellt det går inte att komma ifrån.

2013 började jag med den här bloggen kvinnorslust jag har alltså bloggat i 9 år.

När jag jobbade i butiken då kunde jag skriva mer om artiklar och länka till dem. Idag skriver jag mera om samhällssynen på kvinnornas sexualitet. Ger lite tips och råd. För det är klart att jag sitter ju med mycket kunskaper och varför inte sprida dem vidare? Jag är ju seriös och har ett sunt tänkande.

Jag tror inte att mitt engagemang med kvinnors rätt till att vara kåta och heta utan att dömas är anledningen till att jag inte mött mannen i mitt liv än. Utan jag har bara inte ramlat på honom och kanske aldrig kommer att göra det heller. Då får jag väl ha kul upp i himlen då..

I mars är det 5 år sedan jag slutade i butiken.

Jag har fått betala ett högt pris på min fysiska hälsa, men det har det varit värt.

För gud vad kul jag haft i alla mina 15 år som singel oxå. Även om det var tufft i början och att leva i det traumat som jag gjorde, det tog sin lilla tid att läka alla sår. Idag är jag god vän med både mitt ex och hans fru och jag är glad att han är lycklig och har det bra. Behövs det så finns vi än idag för varandra..

Så hur ska jag summera mitt liv de här sista 15 åren?

Jag har haft skitkul och ångrar ingenting.

Tror inte på bitterhet utan sörj och sedan gå vidare..Livet är för kort att leva för att hamna i en bitterhet.

Sedan hoppas jag att jag inte ska behöva vara singel i 15 år till.

Fan någonstans ska väl den där nålen i höstacken komma fram..

Det är den 4 januari idag och jag kämpar på med mitt onda knä på gymet varje dag. Hoppas verkligen att det ska släppa snart för jag har lite långtråkigt just nu. Sitter här hemma ensam varje dag blir ju fyrkantig i ögonen efter allt tv tittande.

Hela jag är ju full av liv och lust..

Nu måste det onda släppa så att jag får släppas ut igen..

Mina ledord i livet är ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.