Svarar öppet på ett brev som jag fått av en man..

Funderat lite sedan jag fick ett brev ifrån mitt förra inlägg att jag kränkte en man.

Hur en man kan försvara en annan mans beteende förstår inte jag helt..

För mig när jag läser texten så blir jag väldigt funderande.

Den första delen av brevet som han skrev..

¨ Skillnaden är att hans mening inte var att kränka dig, utan att han bara hade dålig social kompetens och svårt i kontakten med kvinnor. Troligen för att han helt enkelt inte vet bättre. Kan vara intelligensrelaterat. Eller för att han fått lära sig att storleken är viktig för kvinnor efter flera som uttryckt det i media och kanske t.o.m. hånat män med små penisar. Och då försökte öka sina chanser med att inleda så. Medan din direkta avsikt var att kränka honom med den kommentaren och ”ge igen”. För något som inte ens var illa menat. Och vad är bättre för att ta ned de flesta heterosexuella män i deras manlighet än att just antyda att de skulle vara gay.¨

Att jag till slut sa ifrån efter alla skickade kukbilder/videos på runkande och flåsade män.

Och han tycker i sin text att jag är en förskräcklig kvinna som kränker en man..

Stackars heteromän som han själv antyder att de blir kränkta av att stå på alla fyra och svanka..

Där får du ett svar av mig direkt.

Så fel och fördomsfull du är, jag vet att många heterosexuella män njuter fullt ut av att bli påsatt av en kvinna med en dong.

Det är inte alls bara homomän som njuter av att bli sexuellt stimulerade med sin G-punkt som oxå kallas för prostatamassage..

Nej jag hade inte alls den tanken att håna honom att han skulle vara gay, den fördomsfulla tanken får du ha själv.

Eller så kanske du skulle utveckla din egna sexuella njutning och finna din G-punkt som sitter 5-10 cm in i analen på mannen. Den ligger mot prostatan därför kan den kallas för även prostatamassage. Men glöm inte att du får inte trycka in den utan den ska glida in det som du ska föra in i analen. Kan vara en liten plugg och ta gärna en med silikon material och vattenbaserat glidmedel för du ska inte ha silikonglidmedel ihop med silikon material.

Och vem vet du kanske finner en njutning du aldrig vetat om att du hade i din kropp.

När en kvinna sätter på sig en strap on så kan en sådan sele se ut så här.

Och i den ringen fram sätter hon på en dong och kan även välja storlek så det passar till hen som ska få ta emot den.

För den som ska ta emot kan ju både vara man och kvinna.

Men glöm inte att du måste släppa loss musklerna som sitter i analöppningen annars kan det göra ont.

Så nu vet du att det finns män vilken läggning de än har kan tycka om att stå på alla fyra och svanka!

Nästa del som jag ska svara på.

¨Om du istället hade skrivit något liknande grovt om ditt eget kön från ett kvinnligt perspektiv, så hade han säkert blivit mer intresserad istället. Och då hade du givit detsamma tillbaka. Det gjorde du inte nu.¨

Men varför skulle jag skriva något om mitt kön med grovhet?

Min fina ros? Hon är inget grovt hon är jätte fin och kan ge mig så mycket med min kropp.

Nej jag skulle aldrig skriva något nedsättande och grovt om mitt fina kön..

Där får du heller ingen respons av mig!

Nästa del som jag ska svara på.

¨Min erfarenhet är att det är just den sortens män som attraherar kvinnor också. De råaste, grövsta och mest macho ”alfahannarna”. För att de ”lite farliga” männen alltid har varit mera spännande. Medan de snälla blir hånade, lurade, kränkta, mobbade och sedda som mesar och töntar. Det var den sortens killar som tjejerna hade roligt åt och hånade på skoltiden. Medan de valde de absolut värsta mobbartyperna, eftersom allt handlade om vilka som hade högst ”status” då med. Det finns massor av helt vanliga män på landsbygden som levt ensamma i hela sina liv och skulle göra allt för en kvinnas kärlek och värdera henne framför allt annat om de bara fick chansen. Men de har ju inte lika mycket utseende, framgång, status, bra jobb etc och har därför blivit ratade gång på gång tills de till slut ger upp. Så är det aldrig för grovt kriminella som sitter inne för att de gjort grova våldsbrott, de har alltid fått nya kvinnor hela tiden istället och anses jättespännande och attraktiva. Just för att de är ”lite mera farliga”. ¨

Jag kan inte alls förstå dina tankar här..

Och att det är DIN erfarenhet , det är tråkigt att du känner så..

Kärlek handlar ju om attraktion.

Kärlek handlar om samtycke.

Kärlek handlar om tillit.

Kärlek handlar om respekt.

Kärlek handlar om trygghet.

Det handlar inte ett dugg om det du skriver om..

Jag måste nog säga att du får nog ta och värdera om dina tankar..

Skulle jag som varit singel ofrivilligt i 15 år säga tvärtom till männen?

Det jag protesterar emot är män som beter sig som assholes. Män som inte fattar vad kärlek går ut på.

Män som skickar sexistiska grova äckliga förslag dag ut och dag in. Män som skickar bilder och videos på sina kukar.

Det är DE männen jag vill kränka tillbaka eftersom jag blir kränkt av deras sexuella förslag hela tiden.

Plus alla män som är i ett förhållande de som skriver till mig och tycker att det är såå synd om dem för de får inte vad de vill utav sina kvinnor.

Det kallar inte jag heller för kärlek.

Så vi ser nog inte på kärlek på samma sätt.

Men jag vet att det finns så underbara män där ute och det är en av dem jag vill möta.

Han som är min själsfrände..

Och en sak till jag blev oxå mobbad i skolan..

Jag har alltid varit den tjejen som ingen kille ville ha..

Jag har aldrig tillhört de där tjejerna som var snyggast och alla killar sprang efter.

Men jag hatar inte män för det..Utan jag ser alla människor för den de är och hur underbara alla kan vara.

Sista delen på ditt öppna brev i min brevlåda.

¨Det funkar precis lika som i naturen och är ingen skillnad. Och vilken sorts hannar är det som alltid får honorna där och ”rätten” att para sig? Vilka egenskaper har de, som honorna söker efter och har favoriserat i alla tider?

Det finns ett uttryck som lyder ”Nice guys finishes last”. Det stämmer helt och hållet. Och du gillar och söker efter en man som är snäll och värderar det som en av de främsta egenskaperna, så är ju det jättebra. Men då tillhör du en kraftig minoritet.¨

Som sagt var jag har aldrig varit den populära honan så jag tillhör väl den i djurvärlden som skulle få ta hand om de snygga fina och bästa honornas ungar.

Och som svar på det sista du skriver.

Ja jag tillhör en kraftig minoritet..

Jag söker absolut inte en man som du beskriver män..

Hoppas du blir nöjd med mina svar..

Maywor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.