BDSM..

Den sidan som kittlar så många på så många olika sätt.

Igår fick jag upp att ännu ett av mina blogginlägg ligger först på sökningen på en google sida. Det var lite stort att se. Är ju många som jagar den platsen. Nu har jag den på två blogginlägg som jag vet om.

VAD lockas att läsa om i mina texter.

Jo dominans = BDSM och Frustrerande kvinnor.

Nu var det ett tag sedan jag skrev om just BDSM.

Jag brukar mest hålla mina texter inom gruppen D som är = dominans.

B och SM är ju det som alla tror sig veta om hur BDSM går till.

Man binder upp en person och så tar man fram en piska och så slår man för Kung och fosterland!

Nej så går det inte till hos dem som befinner sig i den här världen.

För det första är det inte bara att börja att slå.

Det måste ju värmas upp och det ska vara ett säkert sätt att piska på.

Har man inte en aning om vad man sysslar med då ska man inte ta en piska i sin hand. DET är DÅ det kan gå snett, om man inte har kunskapen.

Det här handlar om att veta vad och hur man ska ge till en person som är masochist. Att vara masochist innebär att man mår bra eller tänder sexuellt på att få smärta.

Men oj då var jag här igen då!

Samtycke det är det första.

Den andra är att kommunicera och lära känna den som man ska utföra smärtan på.

Och det var ju efter när filmerna Fifty shades of grey kom som alla skulle börja binda och piska och dominera.

Och ingen visste ett jävla skit om dominans.

Nej smular man ner den här stora gruppen som tillhör BDSM så finner man ännu en gång att INGEN är den andra lik. Eller klart att man kan ha samma fetischer men inte tända på samma sätt.

Den största fördomen är ju att man inom BDSM bara träffas och har sessioner. Att det bara handlar om utlevnad och aldrig om kärlek, hänsyn, ödmjukhet, trygghet och tillit.

Det är så många som är gifta och lyckliga fast de lever i ett dominansförhållande.

Inom BDSM är allt helt könslöst.

Det är bara de med fördomar som tror att det är en man som ska vara dominant och kvinnan undergiven. Och tydligen är det så många unga tror att det ska vara.

Men så är det inte utan det är helt könslöst. Även kvinnor kan vara i den dominanta rollen precis som en man kan vara i den undergivna.

Det är ju lika med de som är sado/masochister , det är ju smärtan som får dem att må bra eller något som de tänder på.

Lika med de som mår så bra av att få ¨flyga¨ iväg som de gör när de blir bundna.

Det släpps loss så mycket endorfiner i dessa kroppar som får de här människorna att må bra.

Att lära sig att binda bra det finns det kurser i. Inte idag med i pandemi fria tider.

Allt handlar ju om en säkerhet till den som ska få bli bunden eller få känna smärta.

Ska man binda någon då ska man veta hur man även gör en säkerhets knut som man fort som satan får upp om personen drabbas av panik.

BDSM är nog den mest missförstodda gruppen inom den sexuella läggningen. Jag iaf kallar det för en sexuell läggning, finns de som kallar det en livsstil och en del vill bara vara i den här världen för att de tror att de passar in i den.

Det här är en så stor grupp att det går inte att skriva om allt och alla som tillhör den. Och jag har inte ens den kunskapen att skriva om allt inom BDSM.

Utan min lilla enkla kunskap det är den jag skriver om här i min blogg.

Jag har sålt mycket produkter till människor som både är nybörjare och inne i den världen.

Klart att jag måste ha vissa kunskaper annars kan jag inte stått och sålt piskor, halsband, bondage set, ögonbindel, handklover osv..

De som bara säljer utan att veta hur man ska använda produkter med säkerhet skulle inte jag gå och handla av om jag får ge ett råd.

Nej ta ut de butikerna som har kunskaperna och de produkterna med kvalité. För de där billiga kit som man kan köpa är bara skit produkter. De går sönder på en gång. Utan var lite smart om du är nybörjare, du har ett helt hem med massor av produkter bara du tar fram din fantasi lite.

Ska du köpa rep så passa dig för de som det är nylon i de kan bränna och ge skador. Jag skulle rekommendera hampa repen.

När det gäller piskor så köp inte den största och tyngsta först, du ska lära dig att hantera den och din partner måste få börja mjukt.

Jag tror ju att många testar och provar de här delarna hemma bakom sina stängda dörrar. Men de känner inte att de tillhör gruppen BDSM även om deras ¨lekar¨ ingår i den gruppen.

Nu är vi här igen..

Allt som sker med samtycke är ok.

Jag tror inte på att förbjuda eller hålla på och förtala .

Vet att det finns en baksida på allt när det gäller den sexuell delen. Men den baksidan kan ju inte bara vara den vi ska skriva och prata om.

Utan jag vill prata och skriva om det sunda, friska som sker i samtycke och samförstånd. Där alla mår bra även en vecka efter mötet. Ingen ska få ångest av vad den varit med om.

Utan man tar hand om varandra både före under och efter man har varit tillsammans vilket sex eller utlevnad man än varit med om.

Lite av mina tankar idag …

Idag är det fredag och nu är den där tråkiga helgen här igen.

Nej jag erkänner jag tycker inte om helgerna längre. Det är då man aldrig vill ringa eller störa.

Men snart är det måndag igen och om jag förstår det hela rätt när det gäller vaccinet så kommer jag nog inte att få mina sprutor på några månader till.

Så nu riktar jag in mig mentalt på midsommaren, DÅ borde jag vara mera ute och fri. Kunna gå och handla vilken tid jag vill på dygnet.

Vi tar en dag i taget ..

Ha en underbar och trevlig helg .

Ta hand om dig och hålla avstånd.

Glöm inte mössan det ska bli kallt nu ett tag!