Lack, läder och latex ..

Det är en klädsel som kallas för fetisch

Första gången jag var uppe och jobbade på pride då sålde jag ju fetisch produkter inom BDSM.

Första gången jag var uppe är den som satte sina största spår i mig.

Alla dessa möten jag fick med människor som tänder på lack, läder och latex. Latex är ett material som de mest får skicka efter på nätet. Har inte alls några kunskaper om just latex. Jag har vänner som har latex som fetisch, men vi har aldrig pratat så djupt om varför eller hur. Det är inget som är viktigt för mig. För mig är det viktigt att människor mår bra. Jag kan inte se något konstigt i mina vänner som tänder på ex latex. De är helt vanliga människor med ett helt vanligt liv som alla andra har. De har bara en fetisch att dra på sig sina latex kläder då och då.

Läder kläder är ju något som många kan dra på sig. Skinnbrallor, kjolar, korsetter, jackor osv..Men alla har ju inte det som sin fetisch. De som har det som fetisch ,vilka kläder de kan köpa. En del syr sina läderkläder själva. Träffade på ett bögpar som satte sig i mig den där första gg uppe på pride. En av de männen visade mig jackan han hade sytt själv, oj oj så impad jag blev. Vilket hantverk!

Så är det ju många gånger de som har de här fetischerna de lägger ner både tid och pengar på sina fetischer.

Min fina läderkorsett som jag ägde den som jag jobbade in på den där första gg uppe på pride, den har jag alltid haft en viss kärlek till. Men jag vill inte kalla att det är en fetisch för jag hade bara den på mig de gångerna jag jobbade. Skulle jag ha köpt den i butik hade jag fått givit mellan 3000-4000 kr för den.

Men den var så nice och skön att ha på sig.

Hur är det att gå i korsett?

Jaa det är ju inte så att man vill sitta ner den första timmen. Då sitter det åt hårt runt kroppen. Det är viktigt för mig som kvinna att få brösten på rätt plats så det ser snyggt ut.

Jag fick en lektion av en vän som ägde en teater hur man skulle få brösten snygga i en korsett.

Den har jag haft användning för när jag sålt korsetter både på mässor och i butiken. Men jag sålde mest korsetter på pride den där första gg jag var uppe.

Minnet av en ung man som kom och köpte en ¨under bust¨ ( under brösten) korsett på fredags kvällen. Han var ung och så trevlig, han berättade att han skulle ha en läderkorsett som höll hans hållning till paraden dagen efter. Han var en så kallad drag queen och skulle gå den långa paraden genom Stockholms gator.

Efter paraden så kom det ett gäng Drag queen in i tältet jag jobbade i. Hej sa en så snygg kvinna/man till mig. Jag såg inte vem det var, sedan sa han. Jag var tvungen att få komma och visa upp mig för dig när jag är uppklädd. WOW säger jag bara där stod det ett gäng män uppklädda till queens och jävlar vad snygga de var! Så tittade jag ner på deras fötter! Men snälla rara ni for det ur mig. Som den mamma jag har i mig. Har ni gått hela vägen i de där högklackade ? Jaa sa de och skrattade men nu har vi ont i fötterna..

Vilken känsla han tog sig ner till mig för att få visa upp sig i sin fina korsett han köpte av mig dagen innan. Det är sådana här situationer som jag än idag kan sakna i mitt liv. Att få vara med och sälja produkter som gör människor lyckliga och får dem att må bra.

Klart att jag fick lära mig massor under mina 8 år i den sk sexuella världen. När jag började jobba som homepartysäljare så pluggade jag all info jag kunde få tag i. Jag läste om produkter och hur materialen fungerade. Jag lärde mig så mycket av alla samtal jag hade med alla kvinnor och deras sex lust och njutningar.

Jag lyssnade och jag märkte att jag hade ju faktiskt råd att ge till andra kvinnor.

När jag sedan kom att lära mig mer och mer om dominans sex.

Minns jag ett gäng tjejer som hade 20 års fest. De var klädda alla i korsetter och de var så trevliga minns jag. Så kom jag då till bondage produkterna och då backade de alla. Usch så hemskt och sådär kan man inte göra mot en annan person.

Den gången minns jag hur jag satte mig mitt i högen av tjejer och så berättade jag för dem hur friskt och sunt BDSM sex kan vara.

Att det finns många som lever i sådana förhållanden med kärlek, närhet, trygghet, tillit och stor ödmjukhet.

Jag minns när jag pratat klart då sa de alla Men du Maywor när du berättar hur det kan gå till då låter det ju inte så hemskt.

Nej det finns inget som är hemskt där samtycke och kärlek ingår.

Och det är ju det som allt handlar om att informera om hur olika människors sexuella kan vara.

Finns inga fel bara det är på lika villkor.

Sedan finns det en sjuk sida med sjuka människor men det handlar inte det friska sunda sex om.

Och jag tror det är det som vi all borde mera lyssna på det som är friskt och sunt än dra alla över en kant på grund av att det finns sjuka djävlar där ute i samhället.

Alla mina vänner jag har i alla dess olika sexuella läggningar är friska och sunda.

Vi alla respekterar varandra för den vi är..

Och jag saknar er så mycket i dessa tider ..