Alla känner apan och apan känner ingen.

Så upplevde jag det många gånger när jag jobbade i butiken

Fick upp på minnena på facebook idag hur jag beskrev när jag gick in i butik och en anställd där skrek rätt ut när jag kom: NU minns jag vart jag träffat dig det är ju du som jobbar i sexbutiken!

Eller den där gången jag kom in i en annan butik och de vara så glada och hälsade så hjärtligt på mig. Ni vet, jag kände den där känslan Oh så trevliga de är här de känner igen mig. Tills jag kom till kassan då slocknade den känslan och glädjen.

Precis innan jag hade klivit in i butiken så spelades reklam från butiken i deras högtalare. Och den var ju lite klatschig ¨vi säljer dildos¨ osv..

Jahaa sa jag och jag som trodde att ni blev glada att se mig svarade jag med glimten i ögat som jag kan ha..Nej det var inte jag utan det var HON som jobbar i den butiken.

Jag var 5 år hon som jobbade i den där sexbutiken.

Det hände att det var inte alltid trevligt.

Jag vet när vi var ute på krogen att mina vänner fick slå en ring runt mig för att jag inte fick vara i fred. Det var både män och kvinnor som skulle prata sex med mig hela tiden.

Det blev mycket bättre när jag var ute och jobbade med homeapartyn när jag sa att ses vi på krogen hälsa gärna men vill ni fråga något så jobbar jag de här tiderna. Och så sa jag tiderna jag jobbade på och då som först började det bli en bättre situation för mig.

Jag har hela tiden haft ett behov av att människor ska vilja lära känna MIG inte hon som jobbar/jobbade i en sexbutik.

Alla vänner som jag har med mig från min tid i butiken är vänner som sett mig inte hon bara som stått där bakom kassan i en sexbutik.

Sedan har jag mina erfarenheter och roliga historier att berätta om.

Får man igång mig så kan jag bjuda på många härliga och roliga minnen .

Annars är det idag fredagen den 13:e och den vaknade jag med att allt gick snett.

Läste fel på klockan oh är hon 6.30 då kanske jag ska gå upp snart, och när sömnen hade lämnat mina ögon. Då såg jag att klockan var 5.30 ..

Ja ja jag går upp och tänker att jag ska steka lite bananpannkaka som jag brukar äta till frukost. Vad händer då klockan 6.10 en fredag den 13:e ?

Det rök massor så brandlarmet gick igång så det bara tjöt i hela huset.

Fan innan jag kom upp och fick loss det där larmet..

Pust och stön..

Öppna dörren och röken försvinner sakta med säkert.

Så är det att bo i en liten etta på 29 kvm med en fläkt som inte har det bästa utsuget. Då kan brandlarmet gå..kl 6.10 en fredags morgon.

Ikväll ska jag ta mig ett glas vin till en bit hemma gjord pizza jag tänkte festa lite loss på.

Det är viktigt att känna att det är helg oxå när alla dagar är lika.

Fixa någon god mat och kanske ringa en vän och bara säga hej hur är din kväll?

Att fixa något för sig själv är väldigt viktigt i dessa tider.

Så jag önskar dig/er en trevlig fredag ..