Idag är det 8 år sedan jag var med i NT med det värsta kortet som någonsin tagits på mig.

Jag kommer aldrig att förlåta den fotografen som tog det kortet

Idag när jag själv fotograferar så skulle jag aldrig någonsin ens visa den jag fotat med ett sådant hemskt kort.

Att bli fotad när man är i en stor kropp är lite jobbigt det tyckte alltid jag. Jag bad den där fotografen om vissa direktiv om hur han fick fota och inte fota mig. Det handlar om ett reportage om mig och min kamp tillbaka till arbetslivet. Det var ett helt uppslag om mig i tidningen, med det hemskaste kortet som någonsin tagits på mig.

Hur var det då att komma tillbaka till arbetslivet efter 16 år hemma ?

Att ta den där pausen på 5 år från min sjukpension?

Med facit i hand.

Det är 5 år som jag aldrig ångrar eller kommer att glömma.

Det var 5 år med en tung och hård kamp med en kropp som egentligen inte alls orkade hålla det tempot.

Det var en trött och sliten kvinna som gick lika glad till jobbet varje dag. Men mot slutet var det tungt.

Att jag slutade är en annan historia och den kan jag känna att jag ångrade. Men samtidigt hade inte det skett som skedde hade jag nog kämpat på ett tag till och då hade min kropp troligtvis helt slagit i hög.

Så den delen av min historia lämnar jag mig bakom och går vidare i livet.

Men hur var det då att jobba i stans största sexbutik under fem år?

De flesta trodde att det var jag som ägde butiken och så kände nog jag det hela oxå. Det var så stort att komma tillbaks till arbetslivet så det blev ju lite av en tacksamhet. Att jag fick den här chansen och tog den.

Samtidigt som jag började jobba 100% igen så fick jag besked om att min lilla pappa var på slutet i livet.

Jag fick samtalet när jag var på jobbet från hans läkare att nu finns det inget mera att göra.

Där stod jag med ett nytt jobb som krävde väldigt mycket av min ork. Och med en pappa som låg inför döden.

Det var en tuff början …

Men man orkar mera än vad man tror många gånger, även om jag många gånger tänkt : Sådär skulle jag inte göra det idag.

Även om jag tänker på dåliga val man gjort i livet så kan man inte ändra på dem. Utan då tänker jag istället det var valen jag gjorde då , och jag lärde mig massor av de valen.

Men pappa höll ut ända till den 27 februari 2013..

Och idag på farsdag skickar jag upp en hälsning till pappa : Grattis pappa på farsdag!!

Visst var det en rolig tid för 8 år sedan. Jag var med i tidningar och jag blev en liten kändis här i Norrköping. Jag blev hon som jobbade i den där sexbutiken.

Efter så många år hemma och i en isolering så öppnade sig en helt annan värld för mig. Och det var den sexuella världen. En värld som jag hade stått och pratat om i ca 75 st homepartyn. Och det var därifrån jag hade mitt sätt att jobba på.

Jag var öppen och jag kunde informera om både njutning och orgasmer.

Jag var påläst och kunnig och jag var trevlig, kanske inte alla tyckte med de flesta..

Har alltid haft svårt för män som står och pratar över huvudet på sin kvinna om vad hon tycker om när det gäller att njuta.

En man blev skitförbannad på mig när jag inte kunde hålla mun..*L* Det hände ju att jag inte klarade av att stå tyst bredvid och se hur en kvinna är nedtryckt. Han fräste ganska mycket till mig och det blev nog ingen affär den gången. Jag minns bara hur arg han var på mig och hur han kände sig kränkt när jag sa : Men nu är det ju dig det gäller och vad du tycker om och vände mig direkt till kvinnan och inte till honom..Aj aj aj den satt hårt på den mannen..Den stackars kvinnan stod där och visste inte vem hon skulle titta på han som bestämde eller hon som ville ge henne en bra produkt att få njuta med.

För hur jag än vänder och vrider på det hela.

Visst handlade det hela om hennes njutning.

Det är ju något som jag står så starkt för att en kvinna bestämmer över sin kropp och sin njutning.

Skulle jag tagit den matchen idag med den mannen?

Svar Nej..

Men det var ett möte som jag nog aldrig kommer att glömma. Och i efterhand så kan jag väl tycka att du hade inte behövt vända dig till kvinnan och vilja hjälpa henne att få en produkt som hon ville njuta av.

Det är ju lätt att vara efterklok.

Det jag fick lära mig i butiken var männens njutning. Där kom jag dem nära och hade många långa samtal med män om vad de tyckte om och hur de upplevde sina orgasmer.

En man som jag minns så mycket är han som berättade om hur det var att få prostata orgasm. Se denna man som med kropp och själ kunde berätta öppet rakt och ärligt. Det var en upplevelse som jag så tacksamt tog emot.

Mycket av hans berättelser gjorde att jag kunde sälja vissa produkter på ett helt nytt sätt.

Och nog kunde jag sälja dem alltid .

När jag berättar då berättar jag med hela kroppen och med ord.

Det är oxå ett roligt minne hur jag sålde produkter till människor som skulle hem och njuta.

Jag ser det så naturligt inte kunde jag få ihop det hela att en del människor blev kåta av att gå in i en sexbutik och handla en produkt. Eller att de blev kåta av att prata med mig. DEN delen hade jag jätte svårt för att ta till mig. Jag kunde ju bli uppletad på nätet och hur män beskriv för mig hur kåta de hade blivit av vårt samtal.

Det är en annan del av att jobba med sexuell njutning.

Den tar vi inte idag..

Utan idag minns jag den där dagen när NT kom och jag blev så stolt över reportaget och helt förtvivlad av ett kort som jag såg ut som en stor julgris på.

Det var 5 år som sagt som jag aldrig vill ha ogjorda men fy sjutton så tuffa de var.

Idag uppskattar jag att inte behöver slita sönder mig mera.

Jag har mitt liv och känner att jag är tacksam för det som är och varit.

Ser idag möjligheterna som finns i livet.

Bara det där viruset Covid 19 vill lämna oss så ska jag ut på äventyr igen.

Det är det jag kan sakna ..

Mina spontana resor.

Eller bara ska du med ut ikväll och ta ett glas?

Kommer du hem till mig ikväll och äter en bit mat och tar ett glas?

När kommer du och hälsar på mig?

Ni vet det där livet som vi alla saknar.

Ni som har er pappa kvar i livet gratta dem och glöm inte att säga de där orden ¨Jag älskar dig pappa¨ …