sep 29

Mäns porrtittande innebär det att kvinnorna går sexuellt frustrerade?

Går vi mot att det är enklare att titta på nätet än att ge sig ut och dejta..

Kollade igår på ett program som handlade om porrindustrin.

Den frågan kom upp då, går vi mot att sluta att träffas för att istället titta på porr.

De som jobbade i branschen sa Jaa det går åt det hållet.

En del män tycker det är enklare att betala på nätet för att se på när andra har sex mot att gå ut irl för att försöka dejta.

Är antalet män mera sex/porr missbrukare?

Jag har ingen statisk men det jag läst och sett på tv så är det mer män som de visar upp. Men visst måste det finnas kvinnor oxå som har detta missbruk.

Visst har det hänt massor under tiden som bara jag varit singel, jag går snart in på det 14:e året.

När jag kände mig mogen att gå ut och ha kul och börja dejta det är 12 år sedan. Då var det inte alls det här klimatet som det är idag på nätet.

Det blir bara grövre och mera sexistiskt.

När jag såg programmet igår på viaplay så tänkte jag : det är nog så här det blivit.

Det är så enkelt att titta på porr och den industrin ökar på ett annat sätt. Det finns de som lever på att ha sex framför kameran mot betalning.

Sedan finns den där baksidan där män intvingar kvinnor att bli porrskådis.

I programmet hade de med även fd porrskådis och när hon berättade sin historia då blir man ledsen och förtvivlad. När hon sa att det finns de som betalar pengar för att se hur män slog och misshandlade mig. Visst går det kalla kårar på ryggen när man tänker den tanken.

Drar vi lite i den andra sidan kvinnor som är sexuellt frustrerade och vill träffa en man att leva ihop med men även som kan släcka deras frustration. Hur känner de sig att bli brädade av män som hellre sitter vid en dator och runkar mot betalning för att se andra ha sex.

Jag har inte det svaret men jag fick mig en tankeställare när jag såg programmet. Och kanske till och med en mer förståelse i det svåra att möta en man som kan ge kärlek, ödmjukhet, trygghet. tillit och massor med underbart sex.

Många kvinnor med mig ser helheten att man kan ha sex ihop med kärlek. Ibland undrar jag efter alla upptagna män som jagat mig på nätet i så många år. En del har jag träffat som jag trott varit singlar men icke sa Nicke. Hur är de funtade ? Har de ingen respekt till den de lever ihop med?

Sexuellnjutning handlar ju inte bara om det fysiska det handlar om så mycket mera. Men det är som om den delen försvinner mer och mer.

Det grova och brutala som porren visar upp sig för klart att det sätter fel insikter hos de som tittar på porr i ur och skur.

Hur kommer vi till rätta med det hela?

DET svaret har jag inte..Har du?

Idag går min tanke till alla frustrerade kvinnor som vill få utlopp för sin lust och kropp som är brädade av män som hellre tittar på nätet och runkar i sin ensamhet.

Tillägg

Nej jag drar inte alla män över en kant.

Jag vill bara påpeka att det finns lite svåra problem oxå när det gäller sex lust och njutning.

För kvinnornas del så får jag väl säga att det är ju tur att det finns womanizer och andra sexleksaker som kan släcka deras frustration.