sep 20

Händer att jag får brev från undergivna män.

De berättar i stort samma historia

De söker något som de inte kan helt bli sams med i sig själva.

Många av dem gillar även att ta på sig kvinnokläder ibland.

En del pratar om förnedring och andra om maktförskjutningen.

Men den gemensamma nämnaren är att de känner sig vilsna och ensam i sin sexuella läggning.

Jag tycker att de undergivna männen är modiga män, de går ju mot helt vad samhällsnormen om hur en man ska vara.

De kan släppa kontrollen och bara låta en annan styra dem och bli dominerade. Den delen är inte många män som kan. Släppa kontrollen och bara följa med.

De män av mina vänner som är undergivna det är starka män de vet vad de vill. Det syns inte på dem att de lever med en dominant kvinna och blir sexuellt styrda. Nej nej det är en fördom som samhället har.

När det gäller att vara sexuellt undergiven så är det helt könslöst. Vi har alla olika åsikter men jag anser att är en man undergiven så är det en sexuell läggning. Men söker man bara kickar då är man inte på samma nivå.

Det MIN åsikt och så får alla andra ha sin.

Jag personligen anser att allt är normalt så länge det sker utan tvång.

Sedan behöver inte jag heller förstå allt men jag kan acceptera det hela utan att stå och döma.

Minnet av de männen jag mötte i butiken som kom ner och ville handla kvinnokläder var faktiskt ganska många. De kände den där tryggheten med mig. Jag fick ett rykte om mig att åk till den butiken där jobbar det en bra kvinna som inte dömer utan där känner du ett stöd.

Jag har stått och snörat på män korsetter , jag har varit smakråd till vilken negligé de skulle köpa. Färger och storlek på nylon stay -ups.

De här männen sökte upp mig ibland bara för att få prata av sig. Känna att jag inte tyckte de var udda eller att de kände att det var ett fel på dem.

Utan där mötte de en kvinna som kunde prata med dem med respekt och acceptans.

De är klart att enligt samhällsnormen så ska ju män vara den som driver och ger. När det är en kvinna som är den drivande då ska allt vara så hårt och brutalt. Det är läder och det är lack och det är piskor och det är slag.

Jaa suck och stön..Tänk vad samhällsnormen kan ha fel så många gånger.

Eller är det en bild av vad porren ger ut om hur det ska fungera med en undergiven man?

Jag vet inte men jag vet vad jag anser.

Låt alla vara som de är. Sedan finns det alltid sjuka människor och de stödjer inte jag heller.

Utan friska människor skriver jag om.

Om en man är undergiven i sin sexualitet varför bry sig?

Låt han njuta och ha det bra på samma villkor som du själv vill njuta och lever i.