aug 02

Att dö nyfiken eller inte.

Målet att uppleva alla sina fantasier.

Det är ju något som jag hört så många gånger från män ¨jag ska inte dö nyfiken¨ ..

Och så söker man en person som de kan få uppleva den där fantasin med.

Det många inte tänker på är att för att få uppleva den där fantasin så måste man ju möta en person som har samma nyfikenhet. Som de inte vill dö nyfikna av.

Framför allt när det gäller den sexuella nyfikenheten som en del bara måste få uppleva.

I min värld kallar jag det sexuella kickar när det blir ett driv och ett jagande.

Men att träffa någon som man inleder ett förhållande med och där det finns tillit och trygghet och allt det där. Och därifrån börjar utforska sin nyfikenhet. Den delen stödjer jag men icke den delen som en del jagar på nätet efter.

För min del så tror jag visst att vi kan dö nyfikna när det gäller den sexuella njutningen. Jag tror det är bra att just när det gäller sex att vi har kvar en del av vår fantasi och lever ut en del. Men jag tror som sagt var inte på det där jagandet och de där kickarna.

När en man skriver att han inte vill dö nyfiken då vet jag att han har en lista som han vill uppleva till varje pris. Där svalnar mitt intresse.

Jag är ingen fantasi..

För några år sedan träffade jag en man och tog en glass. Han var på och ville träffas fast jag sagt att nej det blir ingenting. Han lyckades övertala mig att komma. Han trodde nog att jag skulle ge mig vika bara jag träffade honom irl. Visst han var snygg men han var gift och där gick vi isär. Han sökte en kvinna att få uppleva sina fantasier med för dem kunde han inte få med lilla frugan. Men i hans värld och hjärna så kunde han ju få uppleva det hela med en singel kvinna.

Så många upptagna det finns på nätet som söker sex vid sidan om . Eller de söker att få uppleva sina kickar ( fantasier).

När han hade berättat för mig vad han var ute efter. Tittade jag på honom och sa helt lugnt: Men du, har du någon gång tänkt tanken att kvinnan du söker måste ha samma fantasi som du har. Annars kan du ju aldrig få uppleva den. Nej så har jag aldrig tänkt svarade han. Men hur tänker du då? frågade jag.

Alltså jag tänker att jag ska få uppleva det här som jag inte kan få med min fru.

Jo men tror du att alla singel kvinnor vill det du vill?

Där och då dog vår samtal för han förstod vad jag menade.

Och nej vi sågs aldrig mera efter den glassen. Men Halvars Glass är annars god så har du inte varit där när du är i Norrköping tycker jag att du ska besöka den och köpa en god glass.

För någon månad sedan så skrev en man till mig på Happypancake.

Han ville inte visa sig för han var ju gift och han sökte en kvinna att få komma hem till henne och ha sex.

Jag svarade att jag är inte till salu.

Fick tbx ¨ha ha inte tänker jag betala för det hela¨

Nej skrev jag det är ju ännu värre du ser mig som en gratis hora som du ska få komma hem och tömma och glömma hos.

Jag fick inget mer svar av honom.

Det här med att söka sina fantasier och kickar är så enkelt idag på nätet.

Och ju flera de här människorna får kontakt med ju mer fylls det på i hjärnan.

Då går det runt och man törs skriva om sina innersta fantasier och så fylls det på ju mer man får skriva om det..

OM nu en person får till det och får börja leva ut sina fantasier ihop med en annan person. Vilket är då det viktigaste för den personen?

Handlingen som den får uppleva eller personen som den får uppleva det med?

Klart att det är handlingen först och främst.

Och söker man samma handling då är allt frid och fröjd.

Idag söker många bara en handling man söker inte helheten där även handling kan ingå.

Jag personligen anser ju att vi hamnar lite snett idag.

För hur kommer det sig att man inte kan ha kul sexuellt med en människa man älskar och lever ihop med?

Varför söker så många bara en fantasi?

Jag har inte svaret, har du?