jul 03

Kvinnor har en inbyggd smärtlindring..

Synd bara att läkare hellre skriver ut recept på det som får hjärnan att bli seg istället för att ordinera orgasmer.

Jag själv lever med fibromyalgi fick min diagnos 1997.

Kan jag min kropp vet jag alltid vad som startar ett skov?

Nej det vet jag inte ibland blir jag helt frågande, varför har jag så ont nu?

Vad har jag gjort som ställer till det för mig..

Igår gick jag in i ett skov som började med en helt otrolig trötthet. Jag var helt slut i både kropp och själ. Vaknade med smärta och känner hur det bränner, kokar och gör ont. Vad hade jag gjort som startade det här stora skovet? Njaa jag kan inte se att jag gjort mer än att umgåtts med mina barnbarn. Jag har inte tagit ut mig fysiskt utan mera att jag varit närvarande med ungarna. Nej jag kan inte peka på vad det är som gjorde att detta skov drogs igång.

Måste jag veta vad som satte igång det hela?

Nej inte jag men många andra vill gärna veta vad har du gjort nu då?

Det kan vara viktigt för andra att veta varför gör det ont på mig..

Men jag som lever med denna sjukdom, ähh vad då? Det går över kan ta en till två dagar så är jag i fas med den vanliga smärtan jag lever med.

För mig är det inte lika viktigt att veta vad och varför jag fick ett skov.

Nu är jag i ett skov och det gör ont idag..Imorgon är en annan dag och förhoppningsvis en bättre dag.

Det är några år sedan P1:s kropp och själ gjorde ett reportage hemma hos mig. Vi hade ett homeparty och vi pratade onani. Lyssna gärna på programmet Det heter onanera Mera, det är lite komiskt det spelades in i nov 2012 och än idag tar män kontakt med mig. I sin tro om vad de tror om mig. Nej de kontakterna blir aldrig långvariga..

Kvinnor har en inbyggd smärtlindring inne i slidan vid den inre G-punkten.

Men en läkare pratar aldrig om den smärtlindringen utan hen skriver hellre ut tabletter som stoppar nervbanorna till hjärnan. En hjärna som blir seg och trött utav dessa opiater..

Jag själv åt tradolan och stilnoct i 10 år och jag vet vad dessa tabletter ställde till med det i min hjärna. Hur trött och seg jag var.

I 12 år har jag inte ätit så starka tabletter om vi tar bort den tiden när jag väntade på min ryggoperation. Men mot min fibromyalgi äter jag bara idag Alvedon..

Jag med kom på vad orgasmer gjorde med min kropp och min smärta. Det är ju som att heala sin egna kropp mot det onda.

Sedan vet jag oxå att inte alla kan eller vill onanera.

Men jag tycker det är viktigt att kunna prata öppet om vad har min egna kropp för smärtlindring. Istället för att droga ner hjärnan och kroppen.

Det var det som var så intressant med det reportaget som P1 gjorde hemma hos mig. Det var inte bara jag som fått uppleva kroppens egna smärtlindring. Nej det var flera kvinnor som berättade sina historier om hur de ger sig en orgasm innan de ska sova och somnar avslappnad och inte vaknar med en hjärna som är halvdöd på morgonen.

Just för kvinnor är orgasmer väldigt healande.

Orgasmer kan b.l.a lindra migrän, när man känner sig låg, menssmärtor. Och så får man mindre rynkor i ansiktet för kvinnor blir så mycket gladare och friskare om de håller igång sina orgasmer.

Så orgasmera mera!!

Det är alltid mitt råd när jag pratar med kvinnor som lever i smärta.

Jag vet ju vad jag pratar om jag med lever med smärta och jag med har haft endometrios. Och det gjorde när jag var aktiv att kvinnor lyssnade på mig. Så många homepartyn jag haft och med samtal med andra kvinnor om sex lust och orgasmer. Ca 700 har jag bara träffat på homepartyn och 5 år jobbade jag i en sk sexbutik. Jag har föreläst och jag har haft worksshops..

Såå ja jag vet vad jag pratar om..

Mina råd är alltid..

Släpp alla fördomar och krav..Kasta de där inskränktheten och kasta dig ut istället i de sköna orgasmernas värld.

Kan du inte få orgasmer..Då kan du inte det men du kan njuta av det du kan njuta av och se det som positivt.

Lev ha kul och njut av livet..

Det går fast det gör ont ibland.

Ibland måste man säga nej jag kan inte följa med på de här aktiviteterna.

Se då hellre de aktiviteterna du kan göra och var glad och nöjd med dem.

Mycket är tankens kraft när det gäller kroppen och själen..

Ibland är det lite taggit i livet men det går över …