jun 28

Jag söker ju inte en kompis att leva ihop med.

Jag vill ha gnistan ihop med lusten och glädjen.

Den sexuella delen ihop med en partner är lika viktig att den funkar som att den andra delen går ihop…för mig.

En del par kan leva ihop som kompisar utan att ha sexuell njutning med varandra. Det är nog väldigt vanligt idag. Framför allt om man levt ihop med varandra några år. Det finns inga regler för hur ett förhållande ska fungera huvudsaken är att de som lever ihop lever på samma villkor. Och att bägge två är lika nöjda och lyckliga.

Det är för många upptagna som är på nätet och söker sexuella träffar med någon annan än den de lever ihop med. Och en sådan relation vill inte jag leva i. Där lögner och falskhet är en ingrediens ..Och då anser inte jag att ett par lever på samma villkor i ett förhållande där den sexuella njutningen antingen är bort eller inte kan tillfredsställas. Bara för att man är inte ett par som har samma behov eller nyfikenhet i sig med lusten och njutningen.

Jag är en kvinna som vill träffa en man att umgås med och att få ut lusten och glädjen ihop med.

Visst har jag träffat på kvinnor som inte är nöjda och får ut det de vill ha av den sexuella njutningen med sin partner. Där de inte är på samma nivå där mannen är så mycket prydare och inte alls har i sig nyfikenheten eller öppenheten som hon har. Och då kan känna att det här funkar inte utan att jag måste lämna honom.

Pratar man öppen om dessa kvinnor så blir det alltid en reaktion på att så kan man ju inte vara eller säga. Man ska ju kunna leva ihop med en partner och finna sig i att den sexuella delen inte alls fungerar till hennes behov.

Varför? ….Varför är det alltid en större reaktion om en kvinna saknar den sexuella njutningen mot männens saknad.

Varför är tron än idag att det männen har mera lust och glädje i sig mot kvinnorna?

Jag tror det mera handlar om personligt ingen är den andra lik. Men kommer man upp i min ålder som är 60 år, tjaa då leder nog vi kvinnorna ligan om högre lust i oss mot männen..Det finns ju en anledning till att de yngre männen drömmer om oss..

Och jag kan ju vara lite tuff att prata öppet om just oss mogna kvinnor och vår lust. När det kommer till lust och sex så tror så många människor i sin fördomsfullhet att en kvinna som är singel och gillar sex knullar runt med gud och alla..Pytt i panna säger jag…Vad fel ni har…

Nej nej vi vill ha kvalité inte kvantitet och då väljer vi bort de one night och går hellre i en frustration. Än att ha sex med hen som inte ger oss det vi behöver få för att må bra.

Sex handlar inte om att man har sex hela tiden det handlar om så mycket mera.

Men det är klart att det finns ju alltid någon som måste bry sig och prata skit om andra bara för att de själva inte är nöjda och lyckliga.

När det gäller sex och kvinnor då är vi ute på den där smala linan och går. För en kvinna har än idag flera regler mot vad en män har.

Även om det har blivit bättre så är det inte bra.

Igår var jag ute och bada vid en sjö..Det kom ett gäng unga killar och la sig bakom oss. De sparkade fotboll och solade och badade som alla andra. Efter en stund kommer det en ung tjej och lägger sig en bit ifrån dem ..Först trodde jag att de var i samma gäng och att de kände varandra. Och det kanske de gjorde oxå..De fyra killarna plockade ihop sina grejer och åkte hemåt, när bilen kom upp bredvid där vi låg på vägen. Vevade de ner rutorna och skrek så alla kunde har höra dem: Jävla horunge!!!

Mmmm den som känner mig vet att då brinner det till snabbt i mig. Vad sa de frågade min väninna som var med..de skrek något fult de har inte fått en bra uppfostran svarade jag.

Och så är det ska vi någon gång få slut på dessa ord om/till tjejer/kvinnor så måste ALLA föräldrar fostra sina barn lika utan fördomar om hur en kvinna får vara eller inte vara.

Har så unga människor en sådan här syn på tjejer då har vi backat massor. Då har vi absolut inte gått framåt på hur kvinnor får vara eller inte vara.

Visst handlar om uppfostran, vad är det du lär dina barn?

Jag är så tacksam att mina föräldrar fostrat mig på ett rakt och öppet sätt..

För någon vecka sedan var jag iväg på nakenbad. Det är så skönt att bada och sola naken. När jag kom hem så ringde jag min kära mamma 87 år..Vad har du gjort idag frågade hon mig. Jag har varit på nakenbad för första gången svarade jag. Ohh så skönt !! visst är det skönt att sola och bada naken blev svaret. Och så pratade vi minnen från min barndom när vi var iväg och badade nakna. Då var det ju på ställen där ingen annan kom.

Och som så många gånger sa jag till min mamma: Tack mamsen för att du fostrat mig till den här synen som du givit mig om nakna kroppar.

En naken kropp handlar inte om sex .

Handlar det om sex då förändras kroppsspråket och hela situationen.

På ett nakenbad dit jag går då handlar det bara om att sola och bada nakna, inget annat.

Och det är klart att skulle jag möta en man så borde det nog vara en man med samma syn på en naken kropp. Och med samma öppenhet som jag har. Tyvärr så funkar vi nog inte så bra ihop annars..

Lika mycket som min öppenhet vad det gäller allas rätt att få ha sin sexuella läggning. Jag skulle aldrig kunna leva ihop med en man som har homofobi. Nej han måste ha en öppen syn med allt vad HBTQ innebär och stötta mitt engagemang.

Jag tror massor på att lika barn leka bäst..

Och det är klart att jag inser idag att det är inte många som fått min fria öppna uppfostran..

Men nu är det sommar och jag solar och badar så ofta jag kan. Nej jag går inte alltid på nakenbad. Men får jag chansen att följa med någon dit då följer jag med direkt.

Sommar för mig med sol och bad och solfaktor 50 insmord är den tiden på året som jag mår bäst i. Här är jag nyduschad och insmord efter ännu en dag med sol och bad. Jag passar på att njuta så ofta jag kan..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.