jun 24

Visst hade det varit enklare om jag varit bi-sexuell

Men nu är jag inte det, jag är hetero sexuell

Vara en kvinna i min ålder och ha ett engagemang om den sexuella njutningen. Klara av att stå på scen och prata sex orgasmer och njutningar.

Klart att det finns ju många tron om mig och vem jag är sexuellt.

Och VEM jag har sex med..

Det var så länge sedan jag hade sex med någon men sist om jag minns rätt så var det en man iaf. För det är alltid en man som jag har sex med.

Men jag minns första gången en kvinna stötte på mig. Jag blev så ställd och backade väldig fort bakåt. Jag var inte alls beredd på att en kvinna tände på mig.

Men efter det tillfället har det hänt flera gånger att kvinnor stött på mig både i butiken jag jobbade i och på krogen.

Jag har fått lära mig att en del kvinnor har ett intresse till mig och det ser jag idag som mycket smickrande.

Jag skrämmer inte kvinnor på det sättet som jag tydligen skrämmer männen på.

Att vara en stark kvinna är något som män kan ha svårt för. Inte alla men väldigt många. Varför har inte jag svaret på. Men det är iaf många kvinnor som säger till mig att du är för stark för att män ska vilja dejta dig,

Jag minns ett samtal mellan mig och en manlig vän. Han sa du är så rakt fram och så lätt att prata med. Ok sa jag skulle du tycka lika om det var så att vi skulle dejta frågade jag. Han tänkte efter en stund innan han svarade: Jag ska vara ärlig sa han det skulle vara på ett annat sätt och då skulle nog jag backa.

Ord man inte glömmer lika mycket från den mannen i butiken som upplyste mig om att ingen man törs dejta dig förstår du väl.

Nej jag är så trög att jag förstår inte det..

Ibland så har jag känt och tänkt så enkelt det skulle varit om jag hade varit bi-sexuell. För det verkar som kvinnorna tycker om min starka sida som skrämmer bort männen.

Kvinnorna räds inte över mina kunskaper i den sexuella njutningen som männen skräms så hårt av.

Men OM jag skulle träffa en kvinna som jag skulle känna något för. Då skulle jag ju absolut inte backa. Men än så länge dras jag inte sexuellt till kvinnorna. Vilket jag kan känna att det är ju lite synd att jag inte gör det.

För då hade jag ju haft dubbelt så stor chans att träffa på någon som kan ge mig det jag saknar…Kärlek.

Men det är inte så enkelt utan man är den man är och jag är den jag är.

Och i 60 år nu har jag varit heterosexuell..Och än så länge har jag aldrig känt en sexuell dragning till en kvinna.

Visst är det lite synd att man inte kan vara en person som kan älska en människa utan att det ska påverkas av vilket kön det är.

Men det handlar ju om en dragning som är sexuell, och med den är en del som vi inte pratar så ofta om men det är lukten.

Har du ngn gg tänkt på att den du tänder på luktar gott?

Visst kan vi lukta oss till en tänding.

Jag tänder när en man luktar gott av en parfym doft då kan det riktigt pirra till. Så för mig är lukten en stor del i vad jag går igång på.

Men jag har aldrig känt den lukten med den reaktionen någon gång till en kvinna.

Det jag mest är stol över är att jag är den jag är.

Jag är inte full av fördomar och inskränkthet.

Och jag äger inga homofobier som en del andra människor äger .

I år blir det inget Stockholm Pride men det tar vi igen nästa år hoppas jag.

Då åker jag upp och volontärar i en vecka med att vara pride morsa till volontärerna och det är en uppgift jag har som jag är stolt över.

Framför allt för att jag är en omtyckt morsa som ger ut kramar till de som behöver en kram under den här veckan. Jag stöttar och jag pratar och jag kramas en hel vecka..till hur många? Tjaa inte till alla men vi ska veta att jag är morsa då till ca 500-600 vollisar..

Tjaa jag får fortsätta vara den jag är..

Och jag är heterosexuell …

Ska viska i ditt öra en hemlighet…

Tack vare jag är hetero så tänder jag på män. Och män tycker jag är göör vackra och fina..Fast jag ibland har väldigt svårt att förstå er..Men det tillhör väl konceptet kan jag tro?