jun 22

Kvinnornas alla olika orgasmer..

Det handlar inte om mannens manlighet när det gäller kvinnors alla olika orgasmer.

Utan varje kvinna har sin kropp och sina punkter.

G-punkterna är tre stycken men de erogena zonerna desto fler.

Vad är det som triggar igång i hjärnan som får hennes kropp att starta och bli kåt och het?

Det kan bara varje kvinna veta om sig själv. En partner kan lära sig hur hens kvinna fungerar.

I ett förhållande är det ju kommunikationen som kan få en kvinna att få komma till himlens höjder.

En partner kan ju inte gissa sig till vad som är bäst för henne. Det är ju något som hon måste berätta om för att kunna få de bästa orgasmerna.

Lite generellt sätt så har många kvinnor svårt att berätta för sin partner vad och hur hon blir kåt och het.

Det handlar ju om samhällssynen hur en kvinna ska vara eller inte vara.

En kåt kvinna kan ha mycket fördomar omkring sig.

Hon går ju inte inom ramen som en del anser att en kvinna får vara eller inte vara.

En kåt, het, rak och öppen kvinna som kan prata sex och njutning kan skrämma män. Då backar en del män och tycker det här blir jobbigt.

Och varför de här männen backar vet inte jag det vet bara de själva.

Många män är inte så öppna och raka med en kommunikation till en kvinna som de utger sig för att vara.

Nej då faller det något i den där manligheten som jag aldrig kommer att förstå mig på.

Samtidigt så kan jag inte förstå mig på kvinnor som inte är nöjda med sin sexuella njutning ihop med sin man. Som säger att hon vill inte berätta att hon inte är nöjd för det kan ju ta på hans manlighet. Och då är det ju synd om honom. Tjaa har man den åsikten då ska man nog inte klaga på att hon inte är helt nöjd.

En kvinna har så många olika orgasmer mot vad en man har.

Hennes klitoris har 5000 känsleceller mer mot vad en hel penis har.

Det är mycket mera känsligt område och den måste hanteras på varje kvinnas villkor.

Det kan vara jobbigt för många män att känna att ingen kvinna är den andra lik. Det finns inget schema att gå på utan man måste lära känna varandra för att det ska bli de absolut bästa orgasmerna.

Tiden kan vara ett stort avgörande en del kvinnor har en lång start sträcka andra en kort.

En fuktig slida är inte alls det som säger att NU är kvinnan redo. Nej nej det är två skilda delar. Kroppen , hjärnan och själen ihop med kåtheten och hetta måste vara ett lika med. Då gäller det att se kroppsspråket , hur andas hon? är det nu hon är het och kåt eller ?

Som sagt var en del kvinnor har väldigt svårt att peka och berätta vad och hur det är skönt för henne. Det handlar lika mycket om trygghet och tillit.

Det finns män som backar så hårt när det gäller sexleksaker. De är så rädda att en massagestav ska vara större än deras penis är. Det finns ju så många olika sexleksaker ,en vibrator som kan hjälpa till på klitoris borde ju inte ge de här stackars männens manlighet en känga. Men jodå jag har träffat på både män och kvinnor i butiken som berättat om just det här, hur en del män tappar sin manlighet när det gäller att ta in en leksak som kan höja en kvinnas njutning.

Då tappar han sin manlighet, i min värld så är det en inskränkt man det handlar om då. Han har inte ett öppet sinne som många män anser att de har emot vad en kvinna har.

Just det här med sex och lust handlar inte om mannens manlighet. Nej det handlar om att varje människa har rätten att få vara den de är och kan få njuta av just samma sak.

Jag tror ju att det är väldigt dags att släppa fram kvinnorna som har lusten och glädjen i sig. De som är raka och öppna och törs ta för sig och ha det skönt i sin sexuella njutning.

En kvinna ska aldrig dömas för att hon tycker om att njuta av sin kropp.

Njutning som alla kan få bara man släpper fördomar och inskränkthet.

Varje gång jag träffar en kvinna som säger att sex är något som är väldigt viktigt för henne. Som hon prioriterar högt i ett förhållande. Då känner jag att yes underbart att du kan stå upp för den du är. En kvinna som ställer de där manliga kraven på nätet.

Sex vill jag ha ofta och jag vill inte ha en pryd kvinna . Så många män som skriver så i sin profil på en dateapp och slår sig på bröstet och leker att de är Tarzan i djungeln.

Det är de här männen som jag säger de har bara en massa med prat och lite verkstad. De vill ha allt serverat på silverfat de har inte det där i sig som många kvinnor behöver.

Jag har inte en aning om kvinnor skriver samma på sina profiler på nätet att de vill ha en man som gillar sex och inte är pryda. Utan de ska vara glada och öppna..

Jag är ju hetero och söker män så jag kollar aldrig in andra kvinnors profiler.

Min tro är att en kvinna har svårare att söka en man som har lusten och glädjen i sig mot vad en man har. Läser män att en kvinna gillar sex då vill han komma och bara ha sex han vill inte lära känna kvinnan och ev börja inleda ett förhållande med.

Mmmm det är nog så att vi ibland lever i lite olika världar precis som kvinnans alla olik orgasmer är.

Jag har alltid bara några råd att ge..

Släpp loss fördomarna kasta alla krav och ha kul och njut av vad din kropp har att ge.

Leta inte utan orgasmer de kommer när de kommer.

Ha inga krav ..och framför allt ta den tid det behöver för att nå till de där himlens höjder som många suckar efter att nå