jun 12

Kvinnor med kunskaper ..

Finns många fördomar om..

En kvinna som det går bra för i yrkeslivet får alltid frågan vem ska ta hand om hennes barn när hon jobbar.

DEN frågan får aldrig en man.

En kvinna som kommer upp sig i yrkeslivet klart att hon har knullat till sig den positionen.

En man han har aldrig knullat till sig en position..

En kvinna som är drivande och en ledartyp hon är kan skrämma många män.

Var nere igår en stund och hälsade på i butiken jag jobbade i 5 år. Nu jobbar där en ung kvinna. Det blir lite automatisk att vi pratar om hur det är att jobba i en sexbutik och vad vi får stå /stått ut med.

Hon hade mera män som raggade på henne medan jag hade mera kvinnor som raggade på mig under min tid.

För det måste man vara på det klara med att jobbar du med sexprodukter då har du en speciell syn på dig. Många tror att det vi mest sysslar med är att ha sex med oss själva och med alla andra. En del är så dumma så de tror att vi provat alla produkter som finns i butiken. Jaa det är så mycket fördomar om människor som jobbar med sex och lust.

Den här kvinnan var en av mina sk unga tjejer som kom in och pratade med mig när jag jobbade där. Vi har pratat med varandra men vi känner inte varandra så. Hon har ju sett mitt sätt att jobba på och hon vet om mina kunskaper jag har inom ämnet sex och njutning.

Hon sa det som många andra säger om mig: Du har en sådan pondus att det skrämmer män. Du strålar ut en styrka och så är du jämt så glad.

Egentligen är det ju jättefina komplimanger men samtidigt som jag blir glad blir jag lite ledsen för det är ju därför jag lever i min ensamhet.

Jag berättade för henne första gången en man talade om för mig att mig vågade ingen bjuda ut och hur illa jag tog det.

Den åsikten är inte kul att höra att bara för jag är en öppen och stark kvinna så skrämmer jag män.

Jag i min enfald har alltid trott att män gillar raka öppna kvinnor som även gillar sex och njutning. Men sidär har jag helt fel. För när den där dagen för 8 år sedan jag var med i tidningen hur det var att komma tillbaka och jobba efter 16 år hemma. Precis då stängdes dörren helt för mig , då tystnade det omkring mig.

Om vi inte var ute på krogen då män och kvinnor var onyktra. Så många gånger mina väninnor fått ställa sig som en ring runt omkring mig för att skydda mig. Då skulle alla prata eller försöka att få med mig hem. De männen som var på och jag fick i stort sätt fly ifrån visade sig aldrig mera i butiken efter det. Nej det vågade de ju inte, inte kunde de komma in och be om ursäkt för sitt illa beteende. Klart att de hade rätten att tro att jag som jobbade i en sexbutik skulle följa med dem hem och ha sex med dem.

Tänk vad fel de hade om mig!!

Men det finns roliga minnen från den här tiden oxå.

Jag står i kön på toan ihop med ett gäng kvinnor. Rätt var det är börjar någon prata med mig och säga att hon varit på homepartyn med mig. Det visade sig att alla i kön hade varit på olika homepartyn som jag haft hemma hos någon. Det var ett roligt minne för där och då blev jag hyllad för mitt sätt att prata sex och sexprodukter. De hade respekt inga dumma fördomar.

Nej jag saknar inte tiden i butiken, den har jag lämnat efter mig. Men jag saknar kontakten med människor att få prata sex och njutning. Istället sitter jag här och bloggar om ämnet som jag är kunnig i..Ämnet som borde vara det mest normala och enkla sex lust och njutning.

Visst har jag än idag ett driv i mig.

Jag har min kamp för alla kvinnors rätt att få vara sexuella och njuta av sin kropp utan att det ska vara massor med fördomar omkring dem.

Hur kommer vi ett steg närmare det?

Jo kvinnorna måste börjar med sig själva. Inte vara de som är drivande att prata skit om andra kvinnor. Lägg ner säger jag .. Herre gud vad har du med att göra hur andra njuter säger jag till dem som pratar och för rykten vidare om en kvinna som tar för sig. Vi kommer aldrig att förändra något förrän kvinnor börjar ställa upp för kvinnorna själva.

Varför är aldrig en man en sämre man om han knullar runt eller tar för sig av sin lust ?

Vi pratar år 2020 och de här fördomarna finns kvar i vårt samhälle.

En kvinna ska helst vara lite tyst och foglig …Eller hur tycker du att en kvinna ska vara?

Jag står för min åsikt.

Min åsikt är att alla ska får vara den de är utan att dömas.

Kvittar vilken sexuell läggning man har, om man är man eller kvinna. Eller vill kalla sig för hen.

Vi måste lära oss att se människan , lära känna hen för den som den är.

Inte för den någon TROR att den är.

Njut av livet och ta hand om dig och din kropp helt utan krav..