jun 10

Drömmer alla män om att ha en stor penis?

Många kvinnor drömmer om en man som kan ge skön njutning, och då spelar inte storleken någon roll.

Men visst finns det många män som drömmer om en stor penis.

Frågar man kvinnor om mäns penis storlek svarar många att storleken inte spelar någon roll. Och en del svarar att självklart att storleken spelar en roll.

När kvinnor diskuterar männens storlek så säger en del kvinnor hellre en med en mindre storlek för då ägnar han sig mera åt mig med fingrar och mun.

Sitter stor del av mannens manlighet i penis storleken?

Jaa det tror jag faktiskt.

När det handlar om män och deras penisar kan man ju undra varför så många män skickar dickpixs och videos till okända kvinnor.

Så många män som skickat bilder och videos till mig på kik eller skype. Det är den anledningen till att jag idag vägrar att ladda ner appen kik eller skype. För mig är de apparna = att män skickar kukbilder till mig.

Men som tur är så skickar ju inte alla män bilder på sin kuk. Ni har ju fattat lite om vad och hur en man beter sig mot okända kvinnor.

Varför är det så känsligt att prata om en penis storlek?

Är det bara för att då tror alla att det handlar om att alla vill ha en storlek större?

Jag har träffat flera kvinnor som har en man med en stor kuk och de är inte alls nöjda. De får ont och en del kan till och med små spricka i skinnet.

De kvinnorna önskar ju en man med en lite mindre storlek.

Jag har träffat på män som har en micropenis vilket innebär att den är inte stor..Kanske någon eller några centimeter. Som även lever ihop med en kvinna och även har barn tillsammans.

Att jobba 5 år som jag gjort i en sexbutik och med alla kundkontakter som jag hade. Alla människor som öppnade sig för mig. Alla historier som jag fått till mig.

Och det där med mäns penis storlek är känsligt vilket jag kan tycka är lite knepigt för det är aldrig känsligt när män diskuterar en kvinnas bröst eller kropp det är helt ok. Men det är aldrig ok att diskutera en mans storlek på hans penis.

En kvinnas slida är ju ca 10 cm djup så en penis på 20 cm är ju inget hon jublar över. Jublar hon så handlar det mera om grovleken. Det är ju mera den som kan ge en kvinna det hon njuter av. OM hon njuter av att ta emot grovt. För det finns inget som säger att alla kvinnor njuter av samma storlek.

Det är som jag skriver många kvinnor träffar gärna en man med en mindre storlek för då lägger han ner mera sin tid till att en kvinna ska få njutning.

De män med en större storlek de tror att kvinnor blir nöjda bara de får stöta in sin stora penis och att hon är nöjd med det.

Ligger det något i det? Jag vet inte …

Bara att jag har lyssnat på andra kvinnor och män..

Min åsikt och mina råd är alltid att lära känna varandras kroppar. Tiden är något som generellt många kvinnor behöver mer av mot vad männen gör. Det finns så många sätt att ha sex på utan att det måste vara med en penetrering. Samlag är INTE = med sex…Utan man kan njuta på så många sätt.

Men det viktigaste är ju att kommunicera och ta hand om varandra. Helt utan krav. De där kraven som man kan förstöra en människas tillit helt.

Varför finns det alltid människor som kräver något av en annan människa som det inte går att leva upp till.

Nej sex är något som alltid ska vara något naturligt och ska ske på lika villkor och vara helt kravlöst.

Det är det mest intima man kan ge en annan person och då ska man förvalta den andras lust och glädje med tillit och trygghet.

Och då är det inte storleken som spelar någon roll på varken kropp eller kön.

Utan njut ha kul och finn det där som du/ni kanske aldrig visste vad ni hade i er kropp..