jun 09

3 år sedan jag slutade jobba.

Tiden går fort ..

Jag slutade i en butik för att börja i en ny butik.

Den sista butiken var jag bara anställd i 1 månad och 7 dagar.

Jag räknar inte den tiden och den butiken det var en tid som jag kunnat vara utan. Men man lär sig alltid något även om de situationerna man känner att det här hade jag kunnat vara utan i mitt liv.

Jag lärde mig att stå upp för mig själv, vilket jag oxå gjorde.

När jag gick ut genom dörren är minnet hur lättad jag var. Jag kände mig fri och att nu var tiden MIN. Min kropp var helt slutkörd och hela jag var tömd av energi.

Idag tänker jag att det som hände det hände och jag har gått vidare.

Vad har jag gjort de sista 3 åren som jag inte jobbat i butik och sålt sexprodukter?

Jag startade upp en firma som fick namnet Lust och Glädje. Jag fick några föreläsningar och jag hade en pilotkurs och sålde produkter. Men det ville sig inte hur mycket jag än ville. Och skulle någon vara intresserad så har jag lite produkter kvar till ett mycket lågt pris..

Idag har jag fått släppa min dröm om att få föreläsa om sex lust och orgasmer. Jag avslutade mitt företag i år och det känns helt ok. Jag försökte och det är jag stolt över nu behöver jag inte undra om det skulle gå att jobba som lustkonsult. Nu hade jag inte tänkt att leva på det hela mera komma ut en till två gg i månaden.

Jag har sålt min lägenhet och flyttat in till en liten lya på 29 kvm och stortrivs.

Har investerat i två nya kameror och har ett jätte stort intresse att vara ute och fota.

Det jag har kvar är min blogg och jag har några hundra läsare varje dag. Jag fortsätter att blogga om lust och sex och allt vad det kan innebära.

Har du förslag så skicka gärna ett mail till mig om ett ämne du vill jag ska skriva om ..kontakt@kvinnorslust.se Eller om du vill köpa lite billiga produkter..

Och varför kan jag inte sluta med bloggen och skriva om sex och lust och massor med glädje som det kan ge en kropp?

Jag tycker det ämnet är så viktigt och att vi måste våga släppa alla fördomar om kvinnors sexualitet. Jag fortsätter så länge jag har några hundra läsare om dagen..Då vet jag ju att några läser det jag skriver om. Men jag kan behöva lite tips ibland om vad du/ni vill att jag ska ta upp när det gäller orgasmer och njutning. Eller dominans och undergivenhet..

Och det behöver inte alls bara handla om kvinnornas sex utan jag har en del råd att ge även till männen och deras njutning.

Men nu är det 3 år sedan jag slutade jobba och gick hem igen som förtidspensionär..så jag är en glad pensionär som lärt mig att njuta av livet och vad det har att ge.

Och det jag kan skriva om oxå hur det är att leva ensam och hur det är i singel djungeln.

Jag har varit singel i över 13 år nu. Det är jag inte frivilligt utan jag saknar kärlek till en man. Men det har inte blivit så att jag haft lyckan att snubbla på en man som det sagt klick till.

Men vem vet en vacker dag kanske jag med får känna den där känslan att bli kär och galen. Och då kommer jag blogga om hur det är att vara 60 år och nykär…Eller 61 eller 62 eller 82 …Eller så kommer aldrig den bloggen..

Och då fortsätter jag att skriva om hur det är att vara 60 år och singel.

Jag är en mogen äldre kvinna som känner sig mycket yngre och tycker livet är kul. Livsnjutare kallas jag nog och det brukar jag blogga om..

De sista tre åren har det hänt väldigt mycket i mitt liv..

Och det kommer jag oxå att blogga om..

Nu längtar jag efter att få ta på mig festkläder och träffa vänner och ha en kul kväll.

Men än ett tag till får jag vänta till det lugnat sig med Covid 19.