jun 06

Jag trivs med min frihet

Jag fick barn tidigt, vill inte bli bonusmorsa till några småttingar idag.

En del män skaffar barn lite senare i livet eller de som gör om det hela och skaffar sig en andra kull med en yngre kvinna.

Jag passar inte ihop med en sådan man.

Nej jag har mina fyra barnbarn det räcker jag vill inte vara bonusmorsa till barn i samma ålder som mina barnbarn.

Jag trivs med min frihet med att kunna göra vad jag vill och när jag vill.

Min längtan efter kärlek och närhet till en man kan ju sättas på sin spets om han skulle ha småbarn. Jag skulle nog backa då.

Jag har gjort den delen av mitt liv..Nej jag skulle inte orka att ha barn omkring mig 24/7.

Jag kan bli helt slut efter en dag med mina busfrön. Vilket jag anser är helt normalt. Det bästa med barnbarn är ju att jag har dem på den bästa tiden och lämnar tbx dem trötta. Då får föräldrarna ta det gnälliga och jag åker hem nöjd och lycklig efter en dag som farmor.

På nätet så snubblar jag på män som är i min ålder och som började om med en yngre kvinna och skaffar barn med henne. Och så tröttnar hon på sin man som då blivit lite gammal och sliten. Då tänker han att nu ska jag ha en kvinna i min ålder. Och tror att jag då ska uppskatta hela hans paket med några småbarn oxå..Nej nej nej säger jag då…Jag har gjort mitt och är inte intresserad av att bli bonusmorsa till en mans småbarn.

Det där med barn är lite känsligt, jag vet det.

Och jag som kvinna har ju jag med mina önskemål hur jag vill leva ihop med en man .

Jag vill absolut inte leva ihop med en man som har småbarn som vi måste ta hänsyn till.

Jag är spontan och jag gillar när det händer massor.

Jag vill kunna ha sex när lusten faller på inte när ungar ska sova.

Nej jag vill ha min frihet.

Var 20 när jag fick mitt första barn och 24 när det andra kom.

Idag vill jag ta för mig av livet och vad det har att ge mig.

Och gör gärna mina upplevelser med en man som oxå är färdig med småbarn.

Som är som jag är..har livslusten och glädjen i sig.

Och som är som jag nyfiken på vad som finns runt nästa hörn..

Våga upptäcka livet ..

Ta för sig och leva det helt fullt ut på det vi tycker om.

Inte ha massor med krav till andra utan våga hoppa som jag gör i livet med orden.

Jag vill

Jag kan

Jag vågar..

Han finns nog någonstans därute han som jag ska hoppa med utan att veta vart vi landar..Hoppas jag , annars hoppar jag själv och tar för mig vad livet har att ge. Utan massor med krav till andra människor.

btf