maj 26

I dessa tider så får vi inte ligga.

Rekommendationerna är ju att singlar inte kan dejta och ligga ..

Men man kan ju lära känna varandra utan att ligga med varandra.

Ojaa men så finns de gruppen där man har ett fritt sex och kör ofta one night. De ligger ju lite tråkigt till i dessa tider om de följer rekommendationerna. För då kan de inte ligga som de är vana vid att göra.

Men om man har en KK som man träffar och är singel? Tjaa den måste ju varje människa ta sitt beslut till. Har två kk:n inte setts på länge så är nog inte läget det nu att sätta fart på förhållandet igen. Utan det är nog bättre att invänta bättre tider.

Jaa livet är hårt just nu för många. Det är många som inte alls mår bra av att inte få sex som de är brukar få.

Sexlusten blir ju inte mindre för många i dessa tider när de inte kan få leva ut sina lustar.

Läste igår att par kan ju ligga men att singlar inte borde dejta och ligga nu.

För min del så är det ju ganska självklart att man inte ger sig ut på dejt och allra minst ger sig ut och söker ett one nights ligg.

Många måste ju vara nu med sig själva och tända upp den lusten till sig själv. En del kan ha svårt för det medan andra tycker att det är helt ok ge sig själv lust och njutning.

Många går ut på krogen och raggar och det spelet kan de ju heller inte ha idag. Då försvinner ju den bekräftan som många får av att vara ute och flirta och kanske ragga hem någon.

Visst är det säkert många som inte alls mår bra idag p.g.a avsaknaden av det sexuella spelet.

Hur har jag gjort som är singel i dessa tider?

Jag har klivit ur alla dejtsidor insåg att det vara ingen idé att vara kvar. Jag som inte ens kan tänka mig att gå ut på fik eller gå ut och äta. Gå ut och gå är helt ok med avstånd. Visst en picknick nu när värmen kommer kan jag tänka mig.

Och då är det ju smidigast att dejta någon från samma stad eller i närheten. Det är ju inte heller så enkelt tycker jag. Så för min del så har jag backat bakåt. Även om jag nu inte är ett dugg för one night och inte tillhör den gruppen är kanske bäst att tillägga så det inte blir några missförstånd..

Men jag kan ömma för den gruppen som är van att vara ute och ragga och så som många säger de som har kul på vägen…vägen till sin kärlek. De lider nog nu..

Det är inte så enkla tider nu varken för de som har ett förhållande eller de som är singlar.

De som är ute bredvid måste ju oxå lida nu när de måste¨nöja¨ sig med sin partner. Som de kanske aldrig får sex med men väljer att leva ihop med bara för att det är så mycket skyll för att slippa ta tag i det krångliga som livet har. Och vem vet de kanske tar tag i livet och går isär nu när de måste vara nära.

Så det där med att ligga är kanske inte alls är så enkelt just nu för många.

Eller så kanske många hittar tillbaka till varandra nu när de inte har massor som stör runt omkring.

Det finns både möjligheter och omöjligheter nu..

Ju fler som sköter sig och följer alla rekommendationerna desto fortare får ju alla ligga igen. Eller hur vi ska se det hela..

Kanske bara lite med glimten i ögat..