maj 25

Många gånger det brummat i min väska..

När jag jobbade som homepartysäljare och kom hem sent om natten var det ofta med ett brummande ljud.

Att stå med massor med dildos och visa och berätta om dem en och en. Förklara hur den ena efter den andra fungerar. Vilket material den har och vilka batterier den ska ha. Hur många olika vibrationer den har. Hur skönt den kan ge och hur man ska sköta den och se till att dildon får må bra.

Det gäller att sköta sina dildos, alla material går inte ihop utan de kan smälta och bli till en massa om de får ligga ihop i en leksakslåda.

Att stå i flera timmar och prata sex och produkter. Det var dildos , pluggar, bondage , glidmedel skämtprodukter osv…

Och när jag väl haft mina framförande då var det dags för beställningarna och då satt jag med en och en kvinna. Och pratade vad de skulle beställa och många gånger var det ju då jag fick de där hemligheterna som ingen annan visste.

Det var mycket givande och en rolig tid i mitt liv.

När klockan var sådär 23-24 och jag var klar då vara jag trött och då i stort ¨kastade¨ jag ner allt i min väska..Försökte alltid att inte lägga ihop fel mot fel material..

Jag vet hur många gånger jag suttit hem i bilen och det rätt var det är börjat att brumma där bak..

Ohh tänkte jag många gånger snälla ingen poliskontroll nu .

Tänk om polisen stannat mig och brummade för fullt i min väska som låg där bak i bilen. Jahaa vad är det som låter då? DÅ hade nog jag inte kunnat hållit mig utan börjat att gapskratta. Bara dildos som brummat hade jag säkert svarat..

Eller den där gången mitt i natten jag kom hem och det brummade som någon borrade i väggen. Men fan är inte grannen klok tänkte jag . Borra så här sent kl är 01 mitt i natten. Sedan märkte jag att brummandet följde med när jag drog in väskan i vardagsrummet. Oj det var om mig det lät..jaa där stod jag och skrattade..helt dötrött..

Eller den där gången jag åkte upp till Stockholm och hade med mig en dildo i present till min väninna jag skulle besöka..Utanför centralstationen fick jag öppna min väska för det brummade så mycket i den..Då hade den dildon hoppat igång oxå…

Så nog har jag många roliga minnen från min tid som homepartysäljare.

Ett annat minne var när jag for ner lite snabbt till en butik och skulle ha speciella batterier till en penisring. Och den unga killen frågade vad ska du ha den till och innan jag hinner tänka till blev svaret en penisring..Oj han blev eldröd i ansiktet och jag började skratta med orden jag är homepartysäljare…Det blev så pinsamt för killen..Men vad då tänkte jag det är ju det här jag jobbar med..

Nej jag saknar inte min tid som homepartysäljare men jag saknar kontakten med alla kvinnor som jag haft.

Få sitta och prata sex lust och glädje är så kul och givande.

Roligt har jag haft och minen ska man leva på och le åt..

Så här såg det ut ofta hemma hos mig på den här tiden..

Och här är jag innan ett av mina sista framträdanden jag hade ..