Jag tror på det goda ..

Sedan tror jag inte att det finns en mening med allt som sker i livet.

När man varit med om ett dödsfall i min närmaste närhet där en ung kvinna och hennes nyfödda barn dör. Nej där kan jag inte finna varken det goda eller att det finns en mening med det hela. Sjukdomar och olyckor finns det ingen mening med. Men det sker och vi måste lära oss att hantera sorg och kriser.

Jag tror på vänskap som är att man ger och får. Man finns för varandra i sorg och glädje.

Jag tror på hänsyn tillit trygghet och ödmjukhet ihop med den vänskapliga kärleken.

Jag är nog lite godtrogen av mig när det gäller människor. Jag vill tro gott om. Men tyvärr så får även jag uppleva hur människor som kallar sig nära vänner bara försvinner utan ett ord. Och en sådan sk vän måste jag helt värdera om. Från det goda till det onda ..För ingen god människa gör en annan vän illa utan ett ord två gånger om. Där kan jag ju inse att jag kommit fram till något. Ta aldrig tillbaka en vän som svikit dig en gång. Den personen har lika lätt att göra om sin handling en gång till.

Det där idag att vara vänner på facebook kan vara viktigare mot att vara vänner i det fysiska livet. Men mina vänner som har en betydelse i mitt liv och står mig nära finns i det fysiska livet.

Det här är nog en bra beskrivning på vem jag är.

Jag är lojal mot de som är lojala mot mig.

Om jag sedan går utanför känslor till mina vänner och den vänskapen.

Då har jag en förmåga att vara den goda lyssnaren.

Och det är den som jag bloggar om och skriver mycket om.

Vad får människor att må bättre av?

Hur kan vi förändra synen på kvinnorna?

Att få vara med på den här resan som jag gjort i ämnet kroppen, själen sex och lust.

Få lyssna på alla människor om hur de upplever sin lust och njutning.

Jag är skolad av att få lyssna och komma andra människor nära.

Kom in igår på ett konto på instagram hos en kvinna som verkligen kämpar för det jag gör men på sitt sätt.

Hon skrev ett inlägg om att lära känna sitt kön eller fitta som hon skrev.

Det är en del som många kvinnor borde lära sig att titta på vad är det jag har mellan benen.

Min tro är att man kan inte råda helt på hur alla ska göra mera ge rådet att lär dig att finna din kropp och ditt kön.

Vad vill du kalla ditt kön? Jag är lite känslig på att i mina texter skriva kuk, fitta och knulla. Men jag övar på att skriva de orden fast det tar emot många gånger. Knulla och kuk går bättre men fitta kan jag ha svårt för att skriva. Då använder jag hellre slidan , könet eller din grotta. Ja jag vet att det har ändrats vad de gäller de sk grövre orden.

Minnet från mitt första homeparty jag hade när jag skulle visa upp penisringar och jag håller på och säga kuu längre än så kom jag inte förrän jag ändrade mig och sa penisringar.

För mig och mina framträdanden och mitt skrivande tror jag att jag vunnit mer respekt på av att jag inte använder just de där grova orden.

Det är många och då framför allt kvinnor som har svårt för att både uttala, lyssna och säga de orden.

Jag har ju oxå nått fram till människor med mitt sätt och med min godhet. Med min personlighet och med mitt hänsynstagande.

Tack vare det har jag så svårt för när andra människor sviker mig och gör mig illa när jag själv givit dem av mitt goda.

Jag tror på att kommunikation säg vad som sker och varför. Istället för att bara vända ryggen till utan en förklaring. Och det gäller alla möten av alla olika slags människor man möter i sitt liv.

Och i dessa tider när så många mår illa där ensamheten verkligen slår sitt grepp om.

Hur kommer vi varandra närmare?

Jag själv tar tag till slut i min situation. Jag har märkt av att jag dragit mig bakåt och krupit in i mig själv mer och mer. Jag tar inte kontakt utan jag är med mig själv . Jag är inte i den depression nej nej inte på långa vägar, men jag är uttråkad.

Vad kan vi göra i dessa tider?

Vi kan träffas och gå ut och gå ihop. Vi kan hålla avstånd men ändå umgås. Vi kan ta med oss eget fika, jag själv går inte på café. Men tar gärna med en filt och eget fika och vi kan göra en picknick ihop.

Jag är ju en ledare så jag kan gärna ta tag i det hela och föra ett samtal. Det är ju det jag har en utbildning med. Jag är ju utbildad kursledare och föreläsare. Igår föddes en liten dröm i mig..Varför inte passa på i dessa tider vi samlas vi tar en promenad och sedan har vi en picknick ihop och prata kvinnor sex och njutning.

Som vanligt så kommer det upp lite förslag i mig. Om det sedan går att utveckla det hela det vet jag inte men idén kom igår iaf..

Idag lyser solen och jag ska ut och gå..

Tar med mig min kamera och ett trevligt sällskap.

Jag bor i en vacker stad med massor av vacker natur omkring.

Som alltid så gäller det att se möjligheterna..Även om det inte går att säga att det finns en mening med allt som sker.

Men det är bara jag som kan påverka mitt egna liv så att det blir ljusare..