maj 19

En kvinnas alla olika orgasmer.

En del får ingen och andra får massor.

Vad är det som gör att en del kvinnor aldrig får uppleva en orgasm?

Det är ju mycket som kan spela in men det största hindret är ju hjärnan som tänker och ställer till det.

Och uppfostran det är fortfarande många små flickor som får höra att deras kön är något fult och inget man tar på.

De orden och den uppfostran från föräldrar kan göra så att en kvinna aldrig får uppleva en orgasm.

Jag har träffat på kvinnor i min egna ålder som aldrig fått uppleva orgasm. Vilken skam hon känner. De oftast kommentarerna är att de tycker synd om sin man som inte fått uppleva att hon får orgasm.

Jag har ju hamnat så många gånger i samtal där jag inte kunnat råda en människa. Fanns ju inte en chans att göra det i en butik som jag jobbade i.

Tyvärr så är det inte många som söker hjälp med att hitta sin kropp. Då menar inte jag att man ska gå till en doktor. Nej hen kan inte prata sexuell njutning. Det har inte hen en utbildning till.

Att få hjälp handlar inte i min värld om utbildning. Nej så många som sökt upp mig och så många timmar som jag lagt ner privat med att prata med kvinnor som har svårt med sina orgasmer.

Jag tror fortfarande på mitt projekt som jag till slut la ner är det rätta. Prata i lugn och ro om just varför jag har svårt att få orgasm. Det handlar så mycket om personkemin att våga öppna upp sig och berätta.

Det viktigaste är att inse att det här är MIN kropp. Och att din kropp inte tillhör någon annan än dig själv.

En kvinna kan inte få orgasm bara för att hon vill att hennes man ska få uppleva hennes orgasm.

Minnet av den unga kvinnan som kom ner till butiken med tårar som rann med orden: Snälla hjälp mig om inte jag får orgasm ikväll gör min kille slut. Som tur var så hade jag inga andra kunder under tiden hon var hos mig. Men jag kunde ju inte ge henne allt som jag ville ge. Jag jobbade i en butik inte i ett samtalsrum där vi hade kunnat pratat helt ostört och där jag verkligen hade kunnat ge henne både råd och tips. Jag kunde bara säga det rätta: Gör slut med den killen han är inte värd dig..Och jag kunde bara förklara hur en kvinna kan få orgasm och varför de inte kommer när hon så högt önskar det.

En frisk kvinna som inte får orgasm då handlar det ju om att det är hjärnan som styr det hela. Det är så mycket som sker i den utan att vi kan förstå sammanhanget. Att det händer inget fysiskt när du reagerar som du gör psykiskt.

En viktig punkt i det hela är just TIDEN, allt går inte på 3 sekunder..Det kan ta lång tid för en kvinna att komma igång och känna sig redo för att njuta. Är det då en partner som tjatar och tjatar om att hen vill ha sex. Tjaa det är ju samma sak som att helt stänga av den kvinnans njutning. Då om någon gång slår hon igen benen..

Vad är hemligheten till alla orgasmer en kvinna kan få?

Den första och största är att hon måste vara kåt och het. Hon måste få in sex i sin hjärna. Det ska skapas fantasier och längtan i hjärnan det är då som något kan börja hända. Och det kan bara hon själv få in i sin hjärna hon måste vilja få in sex och lust i hjärnan.

Och just här är vi så olika alla kvinnor. En del är så kåta och heta 24/7 och andra knappt alls. Det handlar om vart man är i livet hur man själv mår osv.

Det handlar om din uppfostran .

Det handlar om samhällets syn på en kåt kvinna som kan styra fördomarna i hjärnan.

Jag tror att många kvinnor måste lära sig att tycka om sig själv och sin kropp. Ta till sig kåtheten med glädje och lust. Känna hur det pirrar i hela kroppen och bli nyfiken.

Att bli nyfiken på sin egna kropp helt enkelt utan synd och skam eller några krav.

Bara kasta sig rätt ut i den underbara världen som sex lust och njutning kan ge henne..