Hur rädd och isolerad ska man vara i dessa tider?

Ofta kommer kommentaren: Du kan lika gärna bli smittad när du går och handlar mat.

Jaa men mat måste jag ju ha eller? Sedan att jag väljer bort det sociala och att träffa vänner i ur och skur..

Men den kommentaren kommer i stort sätt hela tiden när jag säger att jag vill inte ses just nu. Jag är rädd om mig och jag vill inte ha covid 19. Du kommer inte undan för alla kommer att få det..jaaa så kanske det kommer att bli oxå…

Varför har en del människor just den tanken att du kan lika gärna bli smittad på mataffären så då kan du OXÅ gå ut och äta..Eller göra något annat socialt.

De här åsikterna kommer gång på gång..

Just det här med att jag är kritisk till att gå ut och äta, gå på krogen eller gå ut och ta en fika..Är det verkligen något som alla MÅSTE göra idag?

Man kan inte vara sådär rädd av sig …Ok…hur kan någon annan lova mig att jag inte blir smittad om jag umgås och är socialt?

Jag vet att jag kan bli smittad när jag är och handlar min mat. Eller när jag har andra ärenden i andra affärer. Jag spritar mina händer efter varje besök i affärer..

Men i MIN värld så ökar jag risken att bli smittad om jag går ut på sociala träffar. Jag anser att det räcker att gå och handla min mat.

Mitt hopp är lite att det kommer att lägga sig under sommaren. Men vi kommer ändå att ha rekommendationer hur vi ska umgås och resa.

Jag vet bara att jag vill inte ha covid 19 ..

Jag lever ensam och har ingen som ser till mig när eller om min andning blir svår. Jag har en rädsla att hamna i den sitsen att bli så sjuk som covid 19 kan ge men inte ger alla.. Men den KAN..

VEM tar hand om mig om jag blir sjuk?

Jag vet att jag är bara less på att höra den där kommentaren att jag kan bli smittad när jag ska handla min mat..Bara för att jag inte just nu vill umgås utan jag är på min vakt och har en försiktighet i mig.

Och jag gör det en del som i min närhet inte skulle kunna tänka sig att göra.

Kan vi vara tillräckligt rädda om oss så att vi slipper bli smittade?

Det finns ju ytterligheter till allt..

Även den frågan..

Hur gör ni i dessa tider?

Umgås ni och går ut och äter ?

Lever ni som vanligt?

Är det jag som är för rädd av mig?

Blev lite andra tankar idag..