maj 16

En del män betalar för att få sexuella kickar andra vill ha det gratis.

Och blir de tagna på bargärning då är det alltid så synd om dessa män som söker kickarna..

Det är så synd om dem och de är så skadade och de lovar dyrt och heligt att NU ska de minsann gå och få hjälp.. Är det synd om dessa män som gråter ut i pressen när de blivit påkomna att varit hos en prostituerad?

Eller de männen som inte betalar utan de som söker gratis kickar på nätet.

Skillnaden är att den som betalar kanske betalar till en kvinna som säljer sin kropp utan frivilja. De som är här i Sverige som sexslavar ..

1 av 10 svenska män betalar för att få en sexuell kick.

Hur många män som söker gratis kickar på nätet är en dold siffra.

De män som söker gratis kickar, tänk så många av dem som talar illa om sin kvinna de lever ihop med.

Bara för några dagar sedan var det en man som sökte upp mig på en datesida och ville träffa mig. Han berättade att han var gift men fick inte det HAN ville få ut. Då får du väl skilja dig då svarade jag. Oh nej de är så lyckliga så. Och så skriver han ner sin kvinna han lever ihop med. Vad hon inte ger honom och hur synd det är om honom. Och det ville han ha ut på MIN kropp hemma hos mig i MIN borg.

Eller han igår på Tinder som ville träffa mig. Fast han lever i ett förhållande som inte var bra..

De här männen de söker helt av egoistiska skäl. De tar inte hänsyn till den kvinnan de lever ihop med.

De män som betalar för en kick , så kan ju kicken vara att få betala för att det är förbjudet. Det är spännande det är något de blir kåta av. När de väl fått det de vill ha och de har fått spruta. När de väl piggnat till i kropp och hjärna det är då de kan inse att oj jag gjorde något fel. Och blir de då påkomna det är då det är sååå synd om dem??!!

Vilken kvinnosyn har alla dessa män ??

Skulle de tycka att det är ok om män tar kontakt med deras döttrar på samma sätt som de själva gör?

Nu när en kändis åkte dit och kröp till korset och berättade att det var jag som köpte sex. Och självklart att det var för första gången..mmmm säkert..

Nu kommer det att skrivas och pratas om och om igen. Men min fråga är mera hur ska vi få stopp på det hela?

Det är inte förbjudet att sälja sex i Sverige men det är olagligt att köpa sex.

En kommentar som man ofta hör från dessa män är att de här kvinnorna som de köper sex av hon gillar sex och är där helt frivilligt. Att det sedan som i torsdags var 10 män till som varit hos samma kvinna..

10 män som haft sina kukar inne i denna kvinna de har juckat ut och in allihopa det har säkert knullat henne hårt och brutalt oxå. För det är ju en kvinna som är en hora och hon gillar ju sex. Säkert så flåsar hon oxå för att höja hans njutning. VAD har hon att välja på? HON som kanske är en sexslav med en eller flera hallickar som hotar och mördar denna kvinna om hon inte släpper till så många män en kväll. Inte får hon behålla 15 000 kr som hon knullade till i torsdags. Hon kanske får vara glad om hon får mat så hon kan överleva.

Nu sitter jag och tittar på instagram hur Paolo Roberto la ut ett inlägg för enbart 2 dagar sedan. Hur mycket han älskar sin kvinna, hur lycklig han är, Han älskar att vakna med sin vackra kvinna så tack hon fört in den värme i hans hjärta skönheten i hans värld och kärleken i hans liv. Och ändå så söker han sexuella kickar hos en kvinna som han betalar 1500 kr till.

Undrar om den kvinna klarar av trycket och är villig att stödja honom idag. När jakten på honom är stor. Mina tankar går idag till denna unga kvinna som blir satt så öppet i pressen nu.

Frågan är idag..

Varför söker man inte hjälp INNAN allt går till handlingarna.

Om man nu har ett så dåligt sexliv ihop med den man säger man älskar och lever ihop med. Varför försöker man inte rädda det förhållandet?

Vad är det som får så många att söka sexuella kickar idag?

Kickar som de inte törs prata med om med den som de lever ihop med.

Jag har fått så många historier till mig från de här männen om vad de söker och vill få ut av MIN kropp.

De ställer inte ens frågan om JAG vill samma som dem.

Nej nej utan det är deras hela tiden som ligger i hjärnan och jagar.

Jag vet när jag ställde frågan en gg till en man som sökte en kvinna fast han var gift. Har du någonsin tänkt på att det DU söker så måste ju du söka en kvinna som både vill och söker samma? Nej så hade han aldrig tänkt. Han tänkte bara på sig själv och vad han ville få ut av andra kvinnor för hans sexuella kickar.

Eller den mannen som skrev till mig på HP och jag svarade att min kropp är inte till salu. Ha ha svarade han inte tänkte jag betala för sex. Nej svarade jag ännu värre du söker en gratis hora..lustigt att han inte svarade mig mera.

Nu anser ju jag att de männen som betalar dessa kvinnor som är slavar , jag ska inte skriva i ord vad jag anser om dem.

Män som söker på nätet de kan ju jag som kvinna be att dra åt helvete.

Nu säger en del män: Men det finns kvinnor som säljer sin kropp helt av egen fri vilja..Jooo men hur vet du att det är just den kvinnan då innan du kör in din kuk i henne? …Det visste ju inte ens Paolo vad för slags prostituerad han var hos.

Jag vill med mina ord skriva att det jag bloggar om det jag lägger ner min energi på. Är det friska sunda sexuella njutningen som sker av helt egen fri vilja. Inte den världen där det är olagligt eller med tvång.

Utan ta hand om din kropp. Lär dig att koppla av och kasta alla fördomar och njut helt utan krav och prestationer.

Låt inte sådana här situationer få dig att backa.

Och framför allt…

DÖM INTE ALLA MÄN DRA INTE ALLA MÄN ÖVER EN KANT!!

Det finns så fina män som på denna jorden vandrar , se dem istället.

Njut nu av livet och ha en trevlig helg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.