maj 15

Skenes körtlar ..

Det är de som fylls och töms vid fontänorgasmer

De här körtlarna ligger i vävnaden runt kvinnans urinrör.

När en fontänorgasm kommer då töms de här körtlarna, det kan droppa det kan rinna och det kan spruta.

Snälla titta inte på de där sk utbildningsfilmerna som finns på nätet hur en man kan framkalla en fontänorgasm på en kvinna. De kör in ett par fingrar i slidan och så kör de på i 180 ut och in helst lite hårt och med fingrarna uppåt mot den inre G-punkten. Och så kommer det ett sprut och kvinnan ser ut att bli förvånad Oj vad hände? Men den filmen visar inte att just den kvinna kanske kommer att bli så svullen att hon har svårt att kissa på några dagar.

Nej snälla det finns mycket mjukare och lugnare sätt.

Kan alla kvinnor få fontänorgasmer?

Ojaa fysiskt och anatomin har vi ju alla men det mentala kan sätta stopp för det hela.

Vad är mina råd för att kunna locka fram de här orgasmerna?

Till att börja med VILL du ha dem?

Har du en gång fått igång dem som kanske du får dem varje gång. Vilket innebär att det alltid blir blött när du ska ha sex.

Går inte att säga nej jag vill bara känna hur de är en gång det räcker för mig. Men så fungerar inte kroppen. Utan den sköter det här själv.

Att en partner vill uppleva det hela det finns ju inte med på världskartan att du ens ska utsätta dig för hens önskemål.

För det första så är det som med all sex och lust. Du måste var kåt och het och längta efter sex.

Fyll din hjärna med fantasier och släpp loss de där förbjudna tankarna som ingen annan ska veta att du har. Det förbjudna tänder upp dina sinnen men det behöver inte upplevas det räcker med att egga och leka med din hjärna.

Enklast är ju många gånger att hitta sina egna orgasmer, men det finns inga regler vem som ska finna din njutning.

Gå aldrig direkt på klitorisollonet ( den lilla ärtan där uppe) Nej utan smek runt omkring innan du närmar dig slidan. Och då menar jag utanpå du ska inte börja med att glida in i slidan. Nej då kan det bli tvärstopp om inte kvinnan är redo. Alla är vi olika men det kan ta lite längre tid för en kvinna att vara redo för att något ska föras in i hennes härliga slida. Och ska du få vara med om något så är det viktigaste att ge en kvinna TID..

TIDEN är inget som man kan säga att det tar 5 min eller 50 nej det tar den tid det tar. Så stäng av allt som stör och njut med varandra om du vill uppleva några av de kvinnliga orgasmerna.

Vi säger att en kvinna har 3 G-punkter

Klitorisen

En precis vid öppningen till slidan

Och den inre G-punkten den inne i slidan upp mot magen.

Den som glöms bort mest är den som är utanpå precis vid ingången till slidan. Alltså den i mitten..

Klitorisen är ca 10 cm och den är med hela vägen in i slidan upp till den inre G-punkten.

Nu har du hela anatomin här.

Ett av råden är alltid förkasta inte det lilla ollonet på klitorisen utan lär dig vart och hur vill du bli smekt på den. Tänk in oxå att klitoris har 5000 känsloceller mer mot vad en penis har. Du kanske ska vara lite mjuk och inte gno på i hög fart med ett tryck. Och kanske lite skönt glidmedel på så det riktigt glider.

Än så länge är du utanför och smeker slidan smek där din skenes körtel sitter runt urinröret och upp mot klitoris ollonet.

Testa vad som sker att smeka vi slidöppningen. Känn när det är dags att glida in mot den inre G-punkten..

Jag brukar säga vänta till hon säger Välkommen in!!

Ingen är den andra lik och du måste finna din väg till dina fontäner..

Men prova att hitta din inre G-punkt och smek samtidigt klitoris ollonet..Nu kan man föra fingrar ut och in men INGET säger att det måste gå snabbt och hårt. INGEN kvinna är den andra lik glöm inte det!!

När en kvinna är påväg att få en fontän så kan känslan bli att hon känner sig kissnödig. Och då drar hon automatiskt ihop och vill inte ¨kissa¨ ..

Men det är inte kiss utan det är nu en kvinnan är på gång att få en fontänorgasm.

Kan du släppa då och kanske t.o.m skjuta på så kan den komma..

Nej det är inte kiss som kommer nu!

Utan nu är det sekretet ifrån skenes körtel som töms. Och det är ju mycket hormoner i den så visst kan det både lukta och smaka. Men oftast är det helt lukt och smakfritt. Dagen efter när det har torkat då kan de lukta värre en bäver. Men lika här ingen är den andra lik..

Nu har du/ ni något att prova i dessa tider.

När det är över kanske du kan säga Wow under Corona tiden när jag satt isolerad då fann jag mina fontänorgasmer och om dem tyckte jag ….

DET svaret vet bara du..

Lycka till!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.