maj 14

Orgasmer på recept…

Det enklare för läkare att skriva ut recept som stänger av nervbanorna till hjärnan än att prata om vad orgasmer kan ge en smärtande kropp.

När jag flyttade i höstas så gick jag igenom allt som jag skrivit och läst.

Så mycket text som jag skrivit om just kvinnornas orgasmer och vad de kan ge en kvinna så att hon mår bättre.

Jag själv är en sk smärtpatient jag har levt med fibromyalgi i många år fick min diagnos 1997. Jag har ätit tradolan och stilnoct i många år för att slippa smärta och för att få sova bättre.

Men jag slutade med de här tabletterna och fick tbx min snabba hjärna. Fast de sa på smärtkliniken att just dessa tabletter är ofarliga och ger inte ett beroende. Pytt i panna!! Det gör det visst det. Mina tabletter tog slut och jag hade tagit fel på dag som jag skulle till läkaren för att få ett nytt receptet, DET fick mig att sluta tvärt med dessa hemska tabletter. Vilken ångest och vilka hemska nätter jag hade i några veckor. Svetten dröp om mig det var som att ligga i en sjö varje natt.

Nu rekommenderar jag INGEN att sluta tvärt som jag gjorde. Utan var lite smart om du tänker sluta , trappa ner och ha en kontakt med din läkare.

Idag äter jag bara Paracetamol inga tyngre tabletter och det har jag inte gjort på 12 år. Förutom den tiden när jag satt och väntade på min ryggoperation..

Det som jag själv kom på vart efter var att jag mådde bättre och hade inte lika ont längre. Innan jag satte ihop att orgasm och smärta hade ett samband så sökte jag på nätet och till slut så fann jag den infon.

Hos en just kvinnor så finns det en inbyggd smärtlindring ihop med den inre G-punkten som är inne i slidan. Alla mina samtal med andra kvinnor så visade det sig att flera kvinnor som är smärtpatienter hade oxå kommit på den ekvationen. Flera med mig slutade oxå med de där tunga medicinerna som gjorde oss till zombies.

Ju mer jag sökte info och pratade med andra kvinnor ju mer förstod jag hur svårt läkare har att prata sexuell njutning med sina patienter. Jag har träffat så många kvinnor med problem med ex smärta vid sex. Så många som vittnat om hur läkare nästan klappar dem på huvudet med ord som: det är bara lära sig att leva utan sex!!

Ursäkta mig!!!

Säger en läkare samma och klappar en man på huvudet med samma ord?

Skulle inte tro det…

När det väl hände att en kvinna kom till butiken med orden: Min läkare har pratat med mig om att orgasmer kan få ner min smärta. Då jublade jag av glädje och tacksamhet till de läkare. Och så hjälpte jag de kvinnorna att hitta sin dildo och sitt glidmedel så att de kunde ge sig och sin kropp en egen smärtlindring.

När P1:s program ¨kropp och själ¨ var hemma hos mig och gjorde ett reportage om onani så var det andra kvinnor med där som berättade vad orgasmer givit dem. De berättade om hur de gav sig orgasmer innan de skulle sova för då kopplade kroppen av.

Vilket är bäst för kroppen ?

Något som klipper av nervbanorna till hjärnan och gör en person till en zombie eller sköna orgasmer som får kroppen att slippa av en del av smärtan.

Nu säger inte jag att det funkar för alla människor. Men det kan vara värt att prova om du är en smärtpatient..Med ex fibromyalgi som även jag har och lever med.

När jag sökte info om vad sex, lust och orgasmer kan ge en kvinna och hennes kropp.

Smärtlindring.

Blir gladare.

Kan påverka mindre depressioner.

Migrän.

Menssmärtor.

Och när en kvinna blir gladare då minskar hennes rynkor i ansiktet.

Jag har åsikten kvar.

Läkare borde skriva ut recept på orgasmer.

En orgasm om dagen och ger ett bättre liv och ett leende på läpparna.

Men..inget jag kan rekommendera alla att prova, utan var smart och se dig och din kropp och smärta..

Däremot kan jag rekommendera alla att orgasmera mera!

Alla mår bra av orgasmer som sker utan krav och prestation.

Orgasmer som sker av egen lust och helt utan krav.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.