maj 13

Hur väcktes mitt intresse för sex lust och orgasmer?

Den frågan har jag fått många gånger..

Vad var egentligen startskottet?

Men min stora reaktion var när det bland kvinnorna gick diskussioner på vilken gg av ordningen, som man har date får en kvinna ha sex.

Första gg man träffar en man så får inte en kvinna ha sex då ser mannen ner på henne. Men det är helt ok att ha sex på andra dejten då har han höjt henne till skyarna..

Jahaa tänkte jag och jag som trodde att det hänt massor med synen på kvinnors sexualitet. Det här var 2008 och jag hade varit skild i 1 år och började bli mogen att ge mig ut och ha lite kul.

Jag träffade mitt ex när jag var 13 och vi blev ett par när jag var 16 och vi skilde oss när jag var 47 år..Vi var ihop i 31 år ..

Året var 1975 när jag var singel innan och nu var som sagt var året 2008 ..

På 33 år hade inget skett med synen på kvinnorna. DÄR och då började jag bli obstinat . Men herre gud inte ska jag som 48 års kvinna behöva känna att en man som jag har sex med ska se ner på mig och se mig som en billig kvinna bara för att vi har sex på vår första dejt. Jooo så är det ..Nej alla tyckte inte så men det var stora diskussioner om just ämnet. På vilken date i ordningen får en kvinna ha sex med en man, utan att HAN ska döma henne.

Då undrade jag lite …vart fan var han då när de hade sex? För han var tydligen inte en billig man.

Varför ska alltid en kvinna dömas när det gäller den sexuella njutningen?

Där började den delen samhällets syn på kvinnors lust.

Och den kampen har jag i mig än idag..Rätten att vara kvinna och vara het kåt och glad. Utan att dömas…av någon…

Sedan var det där att hitta sig själv. Finna min egna kropp och vad jag har i den. Det var då jag insåg att en kvinna som vet vart hennes punkter och njutning finns så kan hon släppa loss lite mera. Iaf med sig själv.

Jag fick oxå lära mig att män har mycket prat och lite verkstad i sig. Många män tror att de vet och kan allt fast det är helt tvärtom.

Åren 2008-2010 var mina år som jag tog tbx min ska tonårs-tid. Framför allt lärde jag mig min kropp..

Jag tippar på att året 2009 isch …var jag på ett homeparty och den kvinnan var så häftig att lyssna på. Hon blev min förebild när jag sedan själv blev homepartysäljare. Hon tände en del av mitt engagemang..

Mellan 2008-2010 handlade väldigt mycket om mig själv. Och hur männen kunde vara i den sk öppna singelvärlden..Tyvärr ni får inga höga betyg av mig..Sedan fanns det guldkorn oxå men de var inte många.

Nu är MIN tro är att när det finns kärlek med då blir allt så mycket bättre.

Det var inte kul när en man inte ens hann lämna mitt hem förrän han var inloggad igen på nätet och ute på jakt.

Jag säger som Edith Piaf ¨Jag ångrar ingenting¨ men en del situationer skulle jag nog vilja gjort lite annorlunda. Men inget jag lägger energi på idag. En lärdomstid om hur hård världen kunde vara utanför den lilla bubblan jag hade levt i.

De flesta som skiljer sig tar igen lite och kastar sig ut för att ha lite roligt på vägen. Jag ser det hela som väldigt naturligt. Jag brukar kalla den här tiden för min knulla runt tid..Det är 10 år sedan nu…

Under den här tiden så läste jag mycket om anatomin, orgasmer och njutning. Jag blev vetgirig för jag märkte av hur bra min kropp mådde när jag gav den orgasmer.

När jag sedan 2011 klev in som homepartysäljare så fick jag chansen att gå ut och informera om allt jag lärt mig och läst om. När jag fick den responsen då växte jag ju hela tiden. Få vara med om och se hur alla kvinnor fick en aha upplevelse när jag berättade hur man kunde få fram vissa orgasmer.

Under min tid som homepartysäljare träffade jag ca 700 kvinnor som jag pratade sexuell njutning med.

DÅ om någon gång lärde jag mig massor men jag lärde mig oxå att jag hade en funktion som gjorde att jag kunde sätta mig in i hur de beskriv sin kropp. Hur jag från det kunde ge råd till hur de skulle kunna komma till sin orgasmer. Vilken rolig tid och så lärorik..

När jag väl kom att börja i butiken 2012 då hade jag ju massor med erfarenhet och kunskaper.

Så vad ska jag svara när jag får frågan hur kommer det sig att du är så intresserad av sex och lust?

Jag tycker det är så naturligt och jag vet hur bra sex är för kroppen och själen. Det är min kropp och mitt ansvar att ge min kropp det den mår bra av..

Därför är alltid mitt råd till kvinnor som är lite osäkra och inte funnit sin kropp. Lär dig att onanera gör det på ditt sätt och lyssna inte på någon. Utan finn DIN kropp utan krav och prestationer …

Och vem vet du kanske hittar din kropp som jag gjort och då kommer du att le och må så mycket bättre..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.