maj 07

En naken kropp är bara en naken kropp..

Men för en del är en naken kropp även med kläder på den naken.

Lyssnade på tv idag där tre kvinnor fick frågan om vad de ansåg om naket. En kvinna hon kunde aldrig ens tänka sig att gå i bikini på en badstrand.Då kände hon sig helt naken. Hon hade löst sitt med att hitta ett par byxor som var som ett par leggings och en t-shirt. Nej det var ingen muslims kvinna nejdå det var en helt sk vanlig svensk kvinna som är både författare och skribent. Hon är en sk kändis..

Herre Gud tänkte jag…Det handlar ju bara om en naken kropp..

Men……

Klart är man så full av självförakt och har svårt att visa sin kropp. Joo jag kan förstå det hela …kanske…men i en simhall måste vi ju klä av oss nakna..Eller? annars är det ju snuskigt anser jag.

De pratade idag även om att killarna badar med både kalsong och badbyxor..Usch så snuskigt tänker jag då, vad baskelusker de måste få …och sprida i vattnet..

Kvinnan som var så rädd för att visa sig berättade om när hon var på gym eller simhallen så var hon lite avis på de kvinnorna som inte hade några problem med att klä av sig naken i omklädesrummen.

Hon beskriv hur en del kvinnor ställde upp ett ben och torkade sig mellan benen.. Och önskade att hon kunde känna sig så fri.

Jaaaa …ok….jahaaa…hmmm…jaaaaa..

Jag är ju den kvinnan som alltid klär av mig naken i ett omklädesrum. Jag är den som har handduken i handen när jag går in i duschen. Efter duschen så kanske jag har den runt kroppen men väl framme vid mitt skåp tar jag av mig den och börjar torka mig..OCH sätter upp ett ben på bänken och ser till att jag är torr överallt. T.O.M mellan benen ..

Jag kan stå på en badstrand och byta BH:n utan att skyla mig..Jag är ingen nudist men visst är det skönt att bada och sola naken.

Min kropp har jag alltid haft lite komplex för men aldrig att ta av mig naken i sådana här sociala ställen som gym eller simhall.

För mig är inte en naken kropp något sexuellt.

Det är ju bara en naken kropp..

Ja jag har blivit fotad naken oxå, jätte fina kort. Nej inget porrigt utan sensuella kort på en kvinna som inte ens visade något. Man kan vara naken utan att varken musen eller att tuttarna syns.

Jag har blivit avmålad naken oxå, tänk att jag hänger hemma hos någon naken..Men man kan ju inte se att det är jag..

Nej det där med en naken kropp är inte så speciellt för mig.

Jag har inte alls svårt med att visa mig naken..

Men duuu nej jag visar mig inte naken för vem som helst för det..

Nu ska vi inte tänka de där knäppa tankarna..Nu handlar det inte om sex det handlar om en naken kropp.

Efter jag hade lyssnat på det där programmet så tänkte jag.

Tack Mamma och Pappa för att ni uppfostrat mig till den jag är.

Ni har lärt mig att en kropp är bara en kropp.

En naken kropp handlar inte om sex eller porr..

Vi är födda nakna …

Många behöver nog lära sig att tycka om sig själv och sin kropp.