mar 22

Det kommer alltid att finnas de goda och icke goda.

Min tro är ju att det finns flera av de goda..

Aldrig kan vi dra alla över en kant utan det kommer alltid att finnas assholes som förstör för andra.

Jag kommer alltid att älska män och jag vet att det finns flera som är fina mot dem som är assholes.

Jag med bloggar och skriver om män som beter sig, men det handlar ju om män som jag snubblar på och då framför allt på nätet.

Är mycket frågande på hur dessa män är och jag har svårt att förstå hur de fungerar och vart de fått sin syn på kvinnor ifrån.

Dessa tjat om att sitta och skriva sex till okända kvinnor, hur manligt är det?

Skulle aldrig de fina männen göra och de skulle aldrig skicka bilder på sin kuk till kvinnor heller.

Nej de männen som håller på nätet och beter sig illa de är i minoritet, vore de inte det då vore det ju kris med männen..

Vi måste oxå vara öppna för att även kvinnor kan bete sig illa. Kvinnor kan de oxå.

Jag kommer aldrig att bli en manshatare eller förakta alla män, bara de män som gör sig förtjänta av att förakta får mitt förakt. Och det finns några i mitt bagage som jag bär på. Men det innebär inte att jag drar alla män över en kant.

Och visst är det så att det är männen som i högre % misshandlar kvinnor mot tvärtom. Men det gäller inte alla män för det. Vi får inte dra alla män över en kant.

Jag har ofta bloggat om mina upplevelser och hur jag blivit bemött tack vare jag bloggat och jobbat med den sexuella njutningen. Jag har varit med i tidningar och jag har pratat i radion. Jag har föreläst och jag står upp för att inget är fel bara ingen är tvingad till något. Jag dömer ingen även om inte jag heller kan förstå allt .

Jag blir uppletad på nätet av män som vill skriver så nedvärderande till mig. Framför allt då gifta män som vill ha en kvinna att skriva med till sin egna lust och fantasier. Jag har så många historier men väljer att inte berätta om dem. En del män ska nog vara tacksamma att jag inte är en hämndlysten kvinna. Nätet är en öppen bok inte alls svårt idag att leta upp någon.

Jag blir oxå uppletad av unga män som vill ha kontakt med mig. Jag har inget intresse av unga män. Nej ni har inte det jag söker hos en man.

För det är klart att även jag har ett privat liv som jag aldrig skriver om. Jag skriver allmänt om sex och jag skriver om samhällets syn på man/kvinna. Jag skriver om min resa men jag skriver aldrig om vad jag tycker om i min sexuella njutning.

Utan det är så många andras tro om vad jag tänder på och har lust med.

Det som kan chocka är nog min osäkerhet som jag har inför en kontakt med en man. Men jag har inget bra bagage det är fullt med lögner och svek. och det är inte min skilsmässa som är den svåra delen utan det är min resa efter den. Och hur illa det än är så föraktar jag inte alla män för det. Även om jag ibland blivit helt förtvivlad av att en del män kan bete sig så svinaktigt som de gjort.

Jag har sett program på tv som tagit upp den här delen som jag gått igenom. Det är många som måste söka hjälp efter att man dejtat ett tag med lögner och svek. Den skulden man lägger på sig själv är inte nådig. Och den är så svårt att ta sig ur. Jag med kanske borde söka hjälp och få prata ut om allt som hänt mig de sista 13 åren. Just nu fungerar inte Sverige och det är ett beslut att ta när allt blir som vanligt igen.

¨Du måste lära dig att älska dig själv innan någon annan kan älska dig¨

Har ni hört den ?

Den har jag hört många gånger..

Är det så ?

Äntligen fick jag ett bekräftan på att det inte stämmer.

Det var en psykolog som var med i ett program på TV som sa att nej det där stämmer inte. En människa som aldrig får höra att den är bra eller får kärlek som saknar en bekräftan. Klart att den personen inte mår bra.

Det var så skönt att höra den här delen tycker jag. För jag älskar mig själv på många sätt. Jag har en kvinnokropp jag är stolt över. Jag har ett synsätt som gör mig till en stolt kvinna.

Men ohh vad jag saknar en mans bekräftan , en man som ser mig för den kvinnan jag är. Jag saknar en mans lystna blickar med lust och glädje. Jag saknar en man som vill mig väl utan svek och lögner.

Jag har det modet att säga Jag är stolt att vara kvinna och jag är stolt att vara den jag är med hela lusten och glädjen som spirar i mig.

Men den lusten och glädjen kan inte en man få till sig om han inte kan bekräfta och ha en respekt till mig för just den kvinnan jag är.

Så alla som skriver och tror att jag uppskattar era brev, nej ni får inte ett svar av mig..

Även om jag är vingklippt och har inte mycket tillit kvar i mig.

Så kommer jag alltid att uppskatta och även föra mäns talan när det gäller både sex lust och glädje.

Jag kommer alltid att tro på det goda..

Och jag vet att det finns helt underbara män som på denna jorden vandrar.

Nu när så många sitter hemma i karantän, varför inte ha det mysigt och få sköna orgasmer som får din kropp att må bra.

Är du som mig ensam, leta reda på din man/kvinna i byrålådan.

Ta lite glidmedel och låt kroppen glömma corona och allt tråkigt som sker nu.

Passa på nu när det inte finns så mycket annat att göra njut lek och ha kul helt utan krav och prestation.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.