mar 17

Att få en man att släppa sina hämningar.

Har män mera kontrollbehov mot vad en kvinna har?

Njaaa kan nog jag säga..

Lite så kan det nog vara..

Det är inget vi uppfostrar våra män till att de ska vara en person som någon annan tar hand om.

Mannen ska ju vara den som ska försörja familjen och helst inte tjäna mindre än kvinnan. Det hänger ihop lite med att kunna släppa loss och kunna koppla av. Han måste ju ha full koll på allt som sker för att det ska gå runt.

Nu säger inte jag att det fungerar så här men…om vi tänker genetiskt från början så var det på det här sättet..Ligger det kvar genetiskt? Jag vet inte jag vet bara att män kan ha lite mera svårt att släppa sina hämningar och låta en kvinna ta över hans kropp och ge honom njutning. Men än en gång det gäller inte alla män men många gäller det.

En mans mandom penisen hur kan man behandla den?

Måste det runkas hårt fort och så kommer han i ett sprut?

Nej … mannens ollon är ju mycket känsligt det vet alla. Strängen som sitter på baksidan om ollonet är ännu känsligare för många. Underkanten på ollonet kan oxå vara mycket skönt att bli smekt på.

En penis behöver inte alls behandlas hårt snabbt och lite brutalt.

Dra ner förhuden om han har en vill säga..Ta lite glidmedel och smörj in ollonet. Ta lite glidmedel på ditt finger och låt fingret lätt smeka på underkanten av ollonet. Och upp mot strängen , se vad som sker..

Ge honom tid…erotisk är ju att sätta på honom en ögonbindel. Varför inte ett par hörlurar i öronen med musik på..Nu är både syn och hörsel borta. Du har helt fria händer att ge hans penis njutning.

Det finns så många sätt att ge en man njutning på..En liten vibrator som du kan låta glida upp och ner på skaftet och upp till strängen och runt hela ollonet. Men se till att det är blött annars kan det göra ont.

Likadant med en kvinna som man ingen kan bli tvingad till något. Mannen måste vilja och känna att kvinnan får ¨gå loss¨ på hans kropp och penis.

En elak kommentar från en annan person om att mannens penis inte duger kan knäcka en man lika mycket som det knäcker en kvinna om en man ger henne elaka kommentarer.

Jag har träffat flera män som varit helt nere och inte alls vågat dejta efter elaka kommentarer..Varför tar vi aldrig upp det ?

Finns män som går in i sin egen puppa och inte alls vågar komma ut igen. Hans problem blir ju att han har svårt att få stånd och får han inget stånd så åker hans självkänsla helt i botten. Varför skrivs det aldrig om att det finns kvinnor som trycker ner män i botten?

Det handlar nog om att då går vi emot samhällssynen på att kvinnorna är under mannen och att mannen ska ha makten. Men lever vi i ett sådant samhälle än? Både ja och nej..Jag anser att vi kommit en bit på vägen men har långt kvar innan man som kvinna är jämställda..

Men jämställdhet för mig är att även männen ska behandlas med respekt precis som kvinnor ska göra det.

Sedan är vi nog lite olika man som kvinna men samtidigt så kan man aldrig säga att alla män är så eller att alla kvinnor är si.

När det gäller att ge en man sexuell stimulans handlar det inte bara om att dra och slita i en penis..Nej alla män har en hel kropp som även de kan smekas och stimuleras på..Det handlar om att ge och få..

Men skillnaden är att vi pratar mest om kvinnors stimulans.

Du som har en man ..

Närma dig honom och lek med hans kropp.

Gå på upptäckarfärd ta lite olja eller glidmedel..Smek honom på hela kroppen..Vad händer där när du smeker där eller där Oj reagerar han på det?

Testa egga reta honom men tvinga aldrig en man till något han inte vill.

Och glöm inte att vara verbal och tala om för honom hur vacker och snygg han är. En man behöver oxå få bekräftan. Eller är det så att du bara vill få höra hur snygg du är men säger aldrig det till din man?

Något att fundera på kanske?

Mossa inte ihop utan öppna upp sinnena njut och ha kul helt utan krav och tvång.