mar 16

Mäns njutning ..

Varför skrivs det inte så ofta om den?

Den här veckan fick jag för mig om att jag ska tillägna mig männen och deras njutning och samhällets syn på män och deras sexualitet.

Män är ju inte lika öppna av sig på det sättet vi kvinnor är. Har det med uppfostran att göra eller är det genetiskt? Kan inte jag svara på..

Jag vet bara att det finns en viss skillnad på oss och det är anatomin.

Känslor eller att kunna uttrycka sig tror inte jag har med kön att göra..

Däremot så tror jag inte att än idag att pojkar och flickor uppfostras på samma sätt eller lika villkor. Vi skiljer än idag på pojkar och flickor kanske helt omedvetet..

När det gäller sex och njutning så är det fortfarande gulligt när småpojkar drar sig i snoppen när de är små. Men flickorna får lära sig att det är fult att ta sig mellan benen.

Men för pojkarnas del så tystnar det omkring dem ju äldre de blir. Och när de kommit upp i tonåren då är det ingen som pratar sex och njutning med dem. Ingen som fostrar eller berättar om hur det går till. Många tjejer förväntar sig att de ska kunna allt och veta allt om deras kroppar och hur killen ska ge dem njutning.

Det är många och höga krav de unga killarna har på sig.

När jag var ute och jobbade som homepartysäljare så tog jag upp det här med de unga kvinnorna. Jag sa att ni ställer höga krav på era killar, de ska kunna förföra er, de ska kunna ge er njutning, de ska kunna ge er sköna orgasmer men de har inte en aning om hur det ska gå till. Killarna föds inte med alla kunskaper om sex och njutning. Ni måste lära er att kommunicera och berätta om hur och var han ska göra för att just du ska få det bra. Flera av tjejerna sa efteråt Jag har aldrig tänkt så som de beskriv men du har rätt jag har ställt höga krav på min kille.

Varför pratar vi aldrig åt det här hållet ?

Utan alltid om hur illa män för sig och beter sig…

Är det så att det är samhället som styr att alla män är assholes?
Inte är alla män assholes som på denna jorden vandrar heller.

Nej absolut inte..Men ändå så pratar alla om hur illa män beter sig. Därför tänkte jag att denna vecka ska jag skriva om sidor hos män som vi inte pratar om .. Deras oro och osäkerhet , eller när de inte kan få stånd för att en kvinna har sagt något ofördelaktigt om hans sett att ge henne sex på. För vi ska inte tro annat än att kvinnor kan även de vara riktiga assholes de oxå.

Just det här att killar ska vara tuffa och de ska kunna allt, men ingen vågar prata med dem. Och då tittar de på porrfilm och tror att det är så det går till när han ska ha sex med en tjej.

Det var alltid det första jag fick säga när jag samtalade med de unga killarna. Glöm allt som har med porrfilm och göra. En tjej är inte kåt i flera timmar, hon njuter inte och flåsar i flera timmar och hon vill inte ha samlag i flera timmar för hon är inte blöt så länge. Många av de unga killarna blev faktiskt lite snopna för de visste inget annat än vad de gjorde på porrfilmerna de sett på. Som vuxen ger jag ingen rätt att håna killarna så länge vuxna inte tar sitt ansvar och pratar med killarna.

Alla killar är mer eller mindre osäkra när de ska ha sex första gången. De vet inte något och de kan inte massor. Tänk då vad som sker i deras tankevärld när inte tjejen blir kåt och blöt som kvinnorna var på filmen han sett på. Vad gör jag för fel? Hon beter sig inte alls så som de gör på film.

Alla gånger jag kommit de unga killarna nära och fått prata med dem så blir de så glada. Många av de här killarna har tagit mig i hand och nästan bockat och tackat för att jag informerat dem om kvinnor sex och njutning.

Jag anser att det här är ett stort vuxenansvar som vi verkligen behöver ta tag i . Och att deras pappor tänker på hur de beter sig och vad de säger om kvinnor sex och njutning. En man som säger något ofördelaktigt vid middagsbordet om sin fru eller en annan kvinna glöm inte att din son hör dina åsikter och troligtvis kommer föra dem vidare i sig själv.

Varför pratar vi aldrig om hur vi kan ge männen njutning? Inte har en man bara en penis? Nej han har en hel kropp han oxå…Men vi pratar inte så ofta om hur vi kan ge män njutning i en positiv anda. Utan det pratas mera om att män är ego och tänker på sig själva eller helt åt andra hållet att han ska bara ge njutning inte få.

Mitt i allt elände som vi är i nu tänkte jag att denna vecka ska jag skriva om männens njutning och hur man kan få en man att må bra och få underbara och härliga orgasmer ..