mar 08

Var finns männen som är kåta, glada och tacksamma?

Det måste ju vara bättre om alla människor respekterar varandra för den de är, då kommer säkert det kåta, glada och tacksamheten fram.

Citatet är ju inget som föder sig själv.

Sex, lust och glädje det är ju något som alla människor borde få känna av hur viktigt det är för kroppen och själen.

Idag är det internationella kvinnodagen, en dag som är väldigt viktig tycker jag.

Kvinnor är inte bara ett objekt som ska ställa in i ett visst fack för att de ska duga.

Nej vi är alla människor med olika personligheter och alla människor ska respekteras för den de är.

När det gäller sexualiteten så är det ju på helt samma sätt.

Ingen man som kvinna är den andra lik.

Den där respekten som det gäller idag på den internationella kvinnodagen.

Den borde vara det mest naturliga mot kvinnor att alla kvinnor får respekt.

Men det är så är det inte år 2020 .

Finns många kvinnor som måste fly för sina liv från en man som misshandlar och våldtar dem.

Där synd och skam finns inpräntat i henne, ja då är det inte lätt att tänka att de här kvinnorna ska känna sig kåta, glada och tacksamma.

Män som klarar sig i rättegångar bara för att en kvinna hade fel kläder på sig vilket gav honom rätten att både våldta och förnedra henne på ett hemskt sätt.

Och så finns det män som anser att det är löjligt med en dag om året att ägna dagen åt kvinnorna.

Känner sig de här männen hotade för att den 8 mars varje år så ska vi ägna dagen till alla kvinnor.

Det gäller deras mammor, systrar , döttrar och vänner. Det handlar om att våga öppet tala om att det fortfarande finns orättvisor mellan könen.

Det handlar om att respektera varandra för den man är.

#metoo har det blivit bättre sedan den kom?

Nej jag tycker faktiskt inte det. Utan jag ser hur jag har det i min värld. Singelvärlden ….Den är ju helt hemsk många gånger.

Finns ingen respekt från män på nätet längre. Ännu en gång alla dessa upptagna män som ska skriva till oss singel kvinnor och gnälla på att de inte får sex ihop med sin kvinna. Det är sååååå synd om dem. Deras klagan får mig att må illa många gånger.

Varför?

Jo de lägger en skuld på en kvinna de lever ihop med där respekt och kärlek är grunden i deras förhållande. Men var har de respekten till sina kvinnor? Inte någonstans i mina ögon sett. Det är väl det mest respektlösa de här männen kan göra mot den kvinnan de lever ihop med. Chatta med andra kvinnor om vad de vill uppleva i sin sexuella lust. Många av dem träffar även andra kvinnor vid sidan om. Och var har de respekten till kvinnorna som de tar sin lust ut på ? Nej de här männen ger jag inte alls många poäng till. Trivs ni inte i ert förhållande gör något åt det men skada inte flera kvinnor på din väg bara för din egen lusts skull.

För inte vill de här männen att deras döttrar ska råka ut för likadana män som de själva är mot deras mamma..Det tror faktiskt inte jag.

Igår var jag ute på krogen och träffade på en man i baren. Vi hade ett så trevligt samtal och han hade respekten i sig. Han var ödmjuk och mycket trevlig. Han berättade om sin dotter som mest bott hos honom och nu var han en stolt morfar. Den lugna trygga mannen var mycket trevligt att få träffa. Det handlade inte om att ragga det handlade om ett vuxet trevligt samtal med full respekt. Vi kramade om varandra med orden Hejdå och tack för ett trevligt samtal ta hand om dig och lev ett bra liv. Vi kommer aldrig mera att ses han bodde inte ens i staden och jag vet inte ens vad han heter. Men jag fick känna på att samtala med en man som var trevlig utan att se mig som ett objekt som han vill ta hem och knulla. Tänk vad glad jag kan bli av ett vuxet samtal med en man som har respekt till mig som kvinna. Tack du okända man jag kommer att minnas dig som du sa: Ett trevligt samtal i baren..

Det är ju det här det handlar om idag den 8 mars.

Jag är så stolt att vara kvinna , jag är stolt för den jag är.

Alla kvinnor borde få känna respekt och aldrig vara rädd för en hand som höjs i hot eller ord som kan vara vassare än svärdet. Ord som sätter sina spår i själen som kanske aldrig går ur. Utan de ligger där och ruvar hela livet det är ju en misshandel som aldrig tar slut.

Vi tar varandras händer i tanken och sjunger ihop med Josefin Nilsson

Jag är stolt att vara kvinna jag är stolt att vara den jag är..

idag på internationella kvinnodagen.