mar 06

Nu finns inte Lust och Glädje -företaget kvar längre

Det avregistreras idag och känslan är..

Hur bra som helst.

Det bästa är att jag inte känner en uns av misslyckande. Nej jag känner bara Faan vad du är modig Maywor!! Du gjorde försöket och nu behöver du inte gå och undra om det går eller inte ..

Mitt ämne är ju inte så lätt sex, lust, orgasmer och samhällets syn på män och kvinnors sexualitet. Vi är inte så öppna av oss att vi går på föreläsningar nyktra och lyssnar på mitt ämne.

Jag är färdig med homeparty delen och med personer som är onyktra och tjatiga. Den delen var jag mycket tydlig med att nej nu är vi vuxna och nu pratar vi sex i nyktert tillstånd. Och det var nog en del som gjorde att det inte gick att få igång en verksamhet.

Att göra reklam för en som föreläser om sex är inte heller så enkelt. Facebook blockar direkt om de ser vad mitt ämne är. Jag måste ju tänka till hela tiden vad för kort jag lägger med i min blogg. Inget naket, inte ett bröst inget får man visa på facebook då straffas man med att de låser profilen en viss tid. Jag har blivit straffad en gång och efter det tänker jag på vad jag tar med för bild. Lite knäppt med tanke på vad som kan flyta omkring på FB..

Att betala dyra annonser i en tidning som ingen läser är ingen lösning. Utan det som gäller idag är först och främst FB och kontakter.

Även om jag är en van föreläsare så är jag inte en känd föreläsare och det är inte lätt att komma in på marknaden. Jag hade inte mera pengar att lägga in i företaget.

Nej det kom en gräns och det var den som fick mig att ta beslutet.

Har inte den gnistan och den lusten som det behövs för att skriva en bok, få den tryckt , ut och saluföra den. Det är inte 10 000 vi pratar om det är kanske det 3 dubbla, minst. Jag kände att jag har inte den kunskapen att skriva en bok utan jag hade behövt köpa in någon som kunde hjälpt mig. Jaa det är inte gratis och det krävs massor med tid oxå.

Och så kom den där sanningen i vitögat in då.

Jag är ju inte ung längre jag är 60 år och inte helt frisk. Ska jag börja och öka ett engagemang när det är dags att ta och bara göra det som jag tycker är kul.

Jag har mina författare vänner på FB jag ser ju hur mycket tid och engagemang de lägger för att kunna sälja sin böcker. Och Jag kände att nej jag tar mig inte den tiden min bok är inte ens skriven.

Jag kan skriva en bok som bara jag kan läsa, då behöver jag inte censurera den. Jag kommer aldrig att öppna upp hela mig inför alla människor. Jag har en distans och ett privat liv som jag värnar om.

Samtidigt så kände jag att jag har inga behov av att utlämna mig och mitt liv mera än vad jag gör. Jag söker inga bekräftelse kickar. Nej jag kände att nu ska jag göra det som jag känner ger mig själv energi och tillfredsställelse.

Och jag kommer att ha kvar den här bloggen kvinnorslust.se. Jag blandar ju hej vilt i min blogg, ibland berättar jag om mig själv och ibland skriver jag om sex och lust. Varför inte avsluta med det som jag började med för 7 år sedan. Kvinnorslust har jag varit aktiv i 7 år det räcker för mig idag.

Mitt stora intresse idag är ju att fota och ska börja en fotokurs den 31 mars. Det ska bli mycket kul och intressant.

Att fota innebär ju att jag får ett resultat på en gång att skriva och blogga då får man ingen feedback på om det är bra eller dåligt. Däremot att föreläsa då får jag feedbacken på en gång men jag fick ju aldrig några uppdrag och mina pengar tog slut för att jag skulle kunna hyra lokaler och göra reklam för att få publik till föreläsningar. Och alla workshops som jag erbjöd till en billig peng när jag hade en lokal jaa det kom i stort inga dit heller.

Visst har jag försökt och jag har skrivit så mycket för att få publik men inte nått ända fram.

Och vem vet nu när jag inte kan titulera mig som lustkonsult längre då kanske inte männen blir så rädda för mig. Fast jag lovar att jag är samma person nu som innan jag hade mitt företag..:)

Nu är det helg och jag packar väskan och åker ner till Linköping och ska göra den staden osäker..

Puss och kram från mig