okt 23

Hur kan du ge din man njutning

Hittar du hans trigg-punkter?

Hur många G-punkter har en man?

En har han men han så mycket flera andra punkter som kan få honom att njuta och må bra.

Vart sitter en mans G-punkt? ca 5-10 cm in i analen upp mot hans prostata.

En man har en hel kropp och inte bara en penis och en anal. Många män har känsliga bröstvårtor, har du provat att leka med dem och se hur din man reagerar? Tycker han om värme eller kyla? Tycker han om att du smeker dem hårt eller mjukt? Har du provat att suga in hans bröstvårta i munnen? Prova och se om och hur han gillar att njuta med sina bröstvårtor.

Att gå på upptäckarfärd på en mans kropp kan ju vara hur häftigt som helst. Men först och främst måste han kunna koppla av och ge sig hän till dig .

Finns ju många sätta att leka på..Varför inte binda hans händer och fötter så han inte kan komma loss. Även sätta på honom en ögonbindel? Kryddan på det kan ju vara att du sätter i ett par hörlurar med musik på. Då har du tagit bort synen, hörseln och hans rörlighet. Massageolja eller massageljus som droppas på hans kropp och låter det rinna utmed. Det kan kittla och det kan kännas som man fryser samtidigt som det är väldigt tändande. Testa och prova men ha en kommunikation om det är något som han inte tycker om. Då måste du sluta för gå över en gräns ska ingen behöva utstå.

När det gäller han penis finns det så många sätt att ge njutning på. Behöver inte dra upp och ner i en stark och hård takt. Ta lite glidmedel och häll på hans ollon och smek med ett finger. Gärna under kanten på ollonet och upp mot strängen där män ofta är mera känsliga.

Hela skaftet på penisen måste du ju upptäcka hur han tycker om att du smeker honom på. Under pungen finns det en punkt som män brukar tycka är sköna om de smeks på. Mitt på mellangården är oxå en punkt som du kan gnugga och trycka inåt. Kan säga lite att du smeker prostatan utifrån och in på den punkten. Ta i lite när du smeker där.

Jaa det finns hur många olika sätt att göra det skönt för en man på.

Det gäller bara att finna en mans hela kropp.

Men glöm inte att det ska upptäckas helt utan krav och prestation.

Utan lek njut och ha kul..

Då kan hur mycket som helst ske..