okt 21

Våga vara den man är..

Utan att dömas för att man är den man är..

Det är ju alla människors rättigheter.

Behöver man ha en titel på vem man är?

Inte i min värld men alla är ju inte som jag är.

Är det viktigt att veta vad andra har för sexuell tillhörighet?

Tänker du bara hetero eller homosexuell?

Det finns hur många som helst olika sätt att vara i sin sexuella läggning.

I en del av mina olika vänskapskretsar så är jag i minioritet bara för att jag är heterosexuell. Ingen tycker mindre om mig eller har åsikter om att jag bara tänder på män. Sedan kan vi skämta om att jag skulle säkert ha det mycket enklare om jag var bisexuell eftersom kvinnor finner mig mer attraktiv mot vad män gör. Vilket jag kan tycka är lite intressant egentligen. Att jag med min personlighet och öppenhet skrämmer män. Framför allt mitt engagemang och kunskaper om sexuell njutning är den anledningen att män skräms av mig. Men jag är heterosexuell och jag dras enbart till män. Och är det något jag tycker om så är det män. Men jag ser upp till starka drivande kvinnor som törs sticka ut och ha i mina ögon sett bra åsikter.

En stor del av mig är rätten att få vara den människa man är. Vad man än är inom HBTQ eller inom BDSM. Jag dömer ingen så länge allt är inom ramen av den egna viljan och ingen som tvingas till att vara någon den inte är.

Den svåraste gruppen kan vara i andras ögon hur en människa kan dras till smärta. Men fortfarande så länge det sker av egen vilja varför bryr sig då andra människor om det då? Varför måste en del förklara sig för den de är bara för att just du,inte kan förstå bara för att du är den du är????

Varför är just den sexuella delen av människor så viktig att veta och förstå sig på?

Jag som jobbat/jobbar i så många år och har mitt engagemang inom den sexuella njutningen. Märker så stort av att andra kan se mig på ett sätt som jag inte kan förstå mig på är så speciellt. Jag har ett öppet sinne och anser som sagt var att ingen är fel så länge allt sker av egen fri vilja och inga prestationskrav finns. Att jag sedan har kanske lite mera kunskaper är ju något som jag skaffat mig under min resas gång. Men den erfarenheten är INTE att jag haft sex på alla möjliga och omöjliga sätt. Nej den har jag skaffat mig av kurser, läst mycket, pratat med kvinnor/män öga mot öga. Ställt frågor och fått svar. Det jag mest lärt mig på är alla mina framträdanden när jag givit exempel på hur och på vilket sätt kan du nå dit i din/er sexuella njutning. Jag har träffat på både man som kvinna och par i alla dess olika läggningar. Lyssnat , tänkt mig in i hur och varför de hamnat där de är. Många gånger har jag kommit fram till den djupa kärnan som låst en människa. Men det har oxå bara varit att en människa behövt ha någon att bara få prata med.

Minnet av en man som pratade och pratade och pratade, han kom på till slut att jag sa inte något det var han som pratade. Han tittade lite frågande på mig och sa: Jag har aldrig pratat så här med någon annan person. Det är lugnt svarade jag. Det är så det funkar hos mig människor blir trygga med mig och öppnar sig. Till slut blev det en samtal som slutade väldig bra. Några veckor senare kom hans partner ner till mig i butiken och sa: jag vill tacka dig för att du lyssnade på min man. Han kom hem som en ny människa och vi har fått det så mycket bättre. Han insåg att det var inga fel på honom utan han är den han är. Jag dömde inte honom utan tvärtom jag sa som jag anser att det är. Du är helt normal för den du är. Och den här gången handlade det inte om sexuell läggning. Utan mera tankar som män kan få varför de har svårt att få stånd och få behålla det hela akten igenom.

Det är ju tankar som kan få en människa att helt tappa sin lust och glädje. Bara för att den personen inte är inom den sexuella normen som andra anser att det ska vara.

Vilka krav ställer du på andra människor?

Varför ska du bry dig om den är trans, homo, bi eller hetero är det viktigt för dig att veta det? Gör det dig till en lyckligare människa att veta varför just den personen är som den är? Har du någon gång tänkt på att dina fördomar för du över till dina barn. OM du nu är en person som bryr sig om hur och vad andra är..

För visst är det enklare att få vara den man är utan att dömas av någon.

Men den vägen är en lång väg att gå..

Jag är iaf mycket stolt över att vara den jag är.

Är du stolt över den du är?

Jag tillhör den gruppen som både vill kan och vågar!

Vilken grupp tillhör du?