okt 17

Kvinnorslust..

Och alla dessa hemligheter…

Kvinnor är ofta nyfikna på att hitta sin lust och kropp. Får de chansen har de många frågor att komma med. Var är finns de där hemligheterna ?

Jaa det första är ju att helt enkelt bli kåt. Och att bli kåt innebär inte att det bara ska pulsera där nere mellan benen. Utan det ska kännas i hela kroppen och hjärnan ska vara med sina tankar och känslor.

Att bli våt och fuktig är man kåt då? Jaa men för att ha sex och få det att funka så räcker det inte att ¨bara¨vara våt.

Våt och fuktig kan vi bli tom mot våran egna vilja. Det där styr kroppen så bra själv. Det är inte något riktmärke.

Det finns inte en kvinna som är den andra lik utan alla är vi olika och vi tänder på olika sätt. Finna inga rätt eller fel utan sker allt med fri vilja, glädje och helt kravlöst då är det bara att köra på.

Visst är det så att även om en kvinna har en partner så kan hon i alla fall onanera och hitta sig själv. Vart hennes punkter och triggningar finns är ju lättare att hitta om man är med sig själv. Men lika där ingen är den andra lik det som är det viktigaste är ju att kunna slappna av och ge sig hän. Helt utan krav och hämningar. Och framför allt utan synd och skam. Bara det njutningsfulla som kvinnor har i sina underbara kroppar.

Hur många G-punkter har en kvinna?

Tjaa det kan vi ju alltid diskutera om, men säg så här då. 3 punkter har kvinnor som hon kan stimulera lite mera mot det andra. Att bara jaga vaginala orgasmer är att missa så mycket annat på den vägen. Utan försök att finna allt istället. Och hur gör man det då? Ja det kan ju vara frågan det.

Ett är att tycka om sig själv för den hon är. Det är en jätte viktig del för att kunna släppa loss och njuta.

Hur känns det att få orgasm?

Det finna lika många svar som det finns kvinnor.

Hur många olika orgasmer kan en kvinna få?

Jaa kvinnor ni skulle bara veta..Vi kvinnor har så många olika och fler mot vad en man har.

Klitorisen hur ser den ut ?

Så här vacker är hon. Hon är med hela vägen in i slidan. Och den där punkten du har där inne hon är med där med. Och tänk hon har dubbel så många känsleceller mot vad en penis har och det är hela 8000 !!

Vad är hemligheterna med kvinnors lust?

Det gäller att öppna upp de där hemligheterna men att inte bara söka utan det är bättre att de finner dig. Njuta helt utan orgasmkrav. Leka ha kul och njuta av sin underbara kvinnokropp.

Jag kommer att leta lokal nu och se om jag inte kan få igång lite föreläsningar här hemma i Norrköping till att börja med.

Då kommer jag att prata om kvinnornas hemligheter och luster.

Klitorisen.

Slemhinnorna.

Klimakteriet är det slut då med sexet? Nej det är då det kan börja..

Hur många olika orgasmer kan en kvinna få?

Kan alla kvinnor få orgasm?

Fontänorgasm är det något du letar efter och vill uppleva?

Det om mycket mera handlar mina föreläsningar om..

Och jag som föreläser Heter Maywor min titel är Lustkonsult och har jobbat med sex lust och orgasmer i snart 9 år .

Jag bjuder på en kväll där både allvar och skratt varvas.

Mitt företag heter Lust och Glädje

En kväll med mig och min föreläsning kan ge dig en nyfikenhet på dig och din kropps njutning.